Doc1355 Μάϊος 28, 2013 #61 Μάϊος 28, 2013 Εγω αμφιβαλλω για το αν καποιος δινει πανω απο 200€ για καρτα χωρις να την κλοκαρει...Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
karmen1983 Μάϊος 28, 2013 #62 Μάϊος 28, 2013 Δε μπήκα για να πω την άποψη μου βρε. Απλά δε κρατήθηκα. Στους επεξεργαστές όχι δε το πιστεύω στις καρτούλες με τα tweaks κλπ μέσα στις συσκευασίες πιστεύω ότι αρκετοί πειράζουν. Με ποσοστά δε θα μιλήσω αναμένω έρευνα απο τον Ηλία Νικολακόπουλο
Trexx Μάϊος 28, 2013 #63 Μάϊος 28, 2013 Εγω αμφιβαλλω για το αν καποιος δινει πανω απο 200€ για καρτα χωρις να την κλοκαρει...Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Λέγε ρε, με τρολάρεις? Δεν μπορεί να το πιστεύεις αυτό... @karmen1983 και κάπως έτσι προκύπτουν τα θέματα "το pc κάνει restart", "μαύρη οθόνη", "έντονες γραμμές" κτλ κτλ Βλέπουν 2 μπάρες εκεί και δωστου. Ανάθεμα αν ξέρουν τι πειράζουν οι περισσότεροι.
karmen1983 Μάϊος 28, 2013 #64 Μάϊος 28, 2013 @karmen1983και κάπως έτσι προκύπτουν τα θέματα "το pc κάνει restart", "μαύρη οθόνη", "έντονες γραμμές" κτλ κτλ Βλέπουν 2 μπάρες εκεί και δωστου. Ανάθεμα αν ξέρουν τι πειράζουν οι περισσότεροι. Δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά αν πειράζουν. και απο όσα θέματα έχεις δει πειράζουν άσχετα αν ξέρουν ή όχι. Ομως κάποιος που θα πάρει μία high end κάρτα όπως και cpu του κερατά θα τον τρώει ο πωπος του. Επίσης να σου υπενθυμίσω πόσα θέματα είχαν ανοικτεί στο άυπνο φόρουμ απο χρήστες με 1 post πως να κλοκάρω την 5450 μου κλπ κλπ Τους τρώει αρκετούς Βαγγέλη και ας μην ξέρουν
Doc1355 Μάϊος 28, 2013 #65 Μάϊος 28, 2013 Βλέπουν 2 μπάρες εκεί και δωστου. Ανάθεμα αν ξέρουν τι πειράζουν οι περισσότεροι.Αρα κλοκαρουν ή οχι; :-PΓια να δωσεις ενα "Χ" χρηματικο ποσο για καρτα -το οποιο ποσο το δινουν παρα πολλοι χρηστες- σημαινει οτι το ψαχνεις το θεμα..Δεν σε τρολλαρω καθολου,πραγματικα πιστευω οτι ο μεσως χρηστης τσιμπαει τα ρολογια της καρτας του,επισης οσους γνωριζω εγω και εχουν σχετικα καλες καρτες ολοι τις κλοκαρουν..Δεν λεω τωρα για ατομα που παιρνουν ενα ετοιμο pc για να μπουν fb. Ομως δεν ειναι καθολου λιγοι αυτοι που ανεβαζουν τα ρολογια,ποσοστα δεν λεω αλλα νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω με το πολλοι!Και μαλιστα πιστευω οτι γινονται ολο και περισσοτεροι :-)Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
kyr.. Μάϊος 28, 2013 #69 Μάϊος 28, 2013 Ποιος δεν κλοκαρει την καρτα του ρε συ;Μεχρι και εσυ που ησουν φανατικος αντι-overclocker αυτο εκανες,να μην σχολιασω και για τους επεξεργαστες οτι κοιτας και για 3770k :-PΣτάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2αυτο επειδη το εχω δει με τα ματακια μου το λεω σε πολλα πιο παλια ποστβρες το εαυτο σου μπορεις
darkiller Μάϊος 28, 2013 #70 Μάϊος 28, 2013 εγω καρτα δεν κλοκαρω.. εχω την 6870 την κλοκαρα καποτε στα 970/1200 δεν θυμαμε ταση , παντσ ηταν πανω απο 1,2v, σταθεροσ στο far cry 3, πηρα περιπου 3 frame και αν, καμια διαφορα απο τα στοκια, ανεβηκε η θερμοκρασια τισ καρτασ καθοσ και db τησ καρτασ.. με λιγα λογια, δεν ειδα διαφορα, τζαμπα το ζορισμα τισ καρτασ... επεξεργαστη κλοκαρω χαλαρα..
venom7 Μάϊος 28, 2013 #71 Μάϊος 28, 2013 Τι είναι το "κλοκάρω την κάρτα μου και overclocking" που λέτε ρε παιδιά??? :hang3: Μπορεί να μην κλοκάρουν οι ίδιοι αλλά ρε [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] εδώ να φανταστείς μου στέλνουν π.μ. για παράδειγμα να μου φέρουν το pc τους να τους το κλοκάρω αλλά και φίλοι και άγνωστοι από δουλειά και γύρω!!!Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για overclocking και είναι αρκετοί. Πλέον π κόσμος έχει "ξυπνήσει" και λέει ότι "αφού μπορώ η κάρτα\cpu μου και τα έχω σκάσει, γιατί να μη το εκμεταλλευτώ και να έχω πιο δυνατό σύστημα από το να τα ξανασκάσω για καινούρια κάρτα\cpu και να πάρω αυτό το 10-20%%!Κορόιδο είμαι!"Είναι μία ή άλλη! Ε και έτσι πάει η ιστορία...
darkiller Μάϊος 28, 2013 #72 Μάϊος 28, 2013 Τι είναι το "κλοκάρω την κάρτα μου και overclocking" που λέτε ρε παιδιά??? :hang3: Μπορεί να μην κλοκάρουν οι ίδιοι αλλά ρε [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] εδώ να φανταστείς μου στέλνουν π.μ. για παράδειγμα να μου φέρουν το pc τους να τους το κλοκάρω αλλά και φίλοι και άγνωστοι από δουλειά και γύρω!!!Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για overclocking και είναι αρκετοί. Πλέον π κόσμος έχει "ξυπνήσει" και λέει ότι "αφού μπορώ η κάρτα\cpu μου και τα έχω σκάσει, γιατί να μη το εκμεταλλευτώ και να έχω πιο δυνατό σύστημα από το να τα ξανασκάσω για καινούρια κάρτα\cpu και να πάρω αυτό το 10-20%%!Κορόιδο είμαι!"Είναι μία ή άλλη! Ε και έτσι πάει η ιστορία... ]ενταξει κουμπαρε γραψε λαθοσα χαχχααχα :hehe:
The Spirit Μάϊος 28, 2013 Author #73 Μάϊος 28, 2013 Βρε παιδιά δεν λέω ωραία συζήτηση γίνεται και με ενδιαφέρον, αλλά θα μου πείτε ποια κάρτα να πάρω τελικά ? 770 or 7970...
Doc1355 Μάϊος 28, 2013 #75 Μάϊος 28, 2013 Βρε παιδιά δεν λέω ωραία συζήτηση γίνεται και με ενδιαφέρον, αλλά θα μου πείτε ποια κάρτα να πάρω τελικά ? 770 or 7970... Η γνωμη μου ειναι η εξης: Περιμενεις 2-3 βδομαδες ακομα να δουμε στην πραξη τις μικροτερες 7χχ και πρατεις αναλογα τα αποτελεσματα.. Αν πχ με 300€ παρεις μια 760ti που φαινεται να ειναι και πολυ καλο vfm και γλιτωσεις το +100σταρικο για 770 δεν νομιζω να σε χαλασει! Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
The Spirit Μάϊος 28, 2013 Author #76 Μάϊος 28, 2013 Κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ να γίνει. Να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσουν. Αν και αυτή η ψύξη της 770 που μοιάζει με της titan μου έχει κάτσει καλά στο μάτι... Μακάρι να έχει και τις επιδόσεις που θα με κάνουν να την αγοράσω.
Andeus Μάϊος 28, 2013 #77 Μάϊος 28, 2013 Πως θες να σου πει κάποιος αν αξίζει να πάρεις μια κάρτα όταν αυτή δεν έχει βγει ακόμα και δεν ξέρουμε ούτε τις επιδόσεις της αλλά ούτε και την τιμή της; Υπομονή μέχρι να βγουν όλα τα απαραίτητα reviews και θα δεις απόψεις επί του θέματος.
karmen1983 Μάϊος 28, 2013 #78 Μάϊος 28, 2013 Και πέρα απο αυτό ρε συ μη γίνεσαι beta tester κανενός.Πέρα απο τα reviews, περίμενε να τσουλήσει κάτι στην αγορά να το πάρει ο κόσμος και να δείξει αν όντως αξίζει ή όχι.Αν θες ΤΩΡΑ να πάρεις κάτι, πάρε μία απο τις κάρτες που έχουν τρέξει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο της αγοράς.Και πέρα απο το beta testing που είπα, μόνο εσύ θα βγεις κερδισμένος αν περιμένεις στο θέμα της τιμής. Το θέμα είναι αν μπορείς να περιμένεις ή θες κάρτα εδώ και τώρα.
The Spirit Μάϊος 28, 2013 Author #79 Μάϊος 28, 2013 Η αλήθεια είναι πως όχι. Δεν χρειάζομαι κάρτα "σήμερα" κι όλας.Απλά έκανα αναβάθμιση στον Η/Υ και μόνο cpu-gpu μου έμεινε.CPU έχω αποφασίσει αλλά δεν ξέρω για gpu. Οπότε θα βολευτώ λίγο καιρό ακόμα με την 550ti που έχω και μόλις θα κυλήσει λίγο το πράγμα με τις 7xx βλέπουμε...
Trexx Μάϊος 28, 2013 #80 Μάϊος 28, 2013 CPU έχω αποφασίσει αλλά δεν ξέρω για gpu. Mην περιμένεις να κερδίσεις κάτι στα παιχνίδια από τον i5 στον i7 πάντως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.