Jump to content

Νέα κάρτα γραφικών

The Spirit

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά καταλαβαίνω αυτή την έλξη που υπάρχει ανάμεσά σας και στην 780.

Την περνάω κι εγώ, αλλά για να μιλήσουμε επί της ουσίας δεν νομίζω ότι αξίζει να τα δώσω τόσα λεφτά.

Βρίσκομαι κοντά στην 770 το θέμα είναι να μπορείτε να με βοηθήσετε στο αν αξίζει αυτή η κάρτα στα +360 euro και όχι σε σχέση με την 780.

αν παιζεισ μεχρι σε αναλυση 1920χ1080, για μενα δεν αξιζει!!!!!!

μια 7950/7970 / 660ti/670/680/ θα σε υπερκαλυψουν !!!!

Ναι αυτή είναι η αναλύση που παίζω. Αλλά γιατί δεν αξίζει απ' τη στιγμή που η τιμή της είναι πάνω-κάτω η ίδια με τις υπόλοιπες που αναφέρεις?

Δεν θα ήταν προτιμότερο να έπαιρνα της σειράς 7 που είναι καινούριες και όχι να έδινα τόσα λεφτά για κάρτες +1 έτους?

ποσο ξεκινανε οι 780?? και ποσο ξεκινανε οι 7970?? παντα για τιμεσ μιλαω..

φιλε ενοσ ετουσ οι καρτεσ τισ nvidia δεν ειναι.. και να ειναι νομιζεισ οτι ειναι αδυναμεσ? δεν θα τα παιζεισ τα παιχνιδια στο υψηλοτερο επιπεδο αναλυσεισ?? σε 1920χ1080?

οπωσ και να εχει η γνωμη μου ειναι αυτη, απο την στιγμη που θελεισ να κανεισ τωρα αναβαθμιση.. φυσικα δικα σου ειναι τα λευτα..

μπεσ και στο τοπικ των πωλησεων!!! οι 7970 /680 βγενουν στο σφυρι!!! θα βρεισ καλεσ ευκαιριεσ και θα γλυτωσεισ αρκετα λευτα!!! αρκει να εχουν εγγυση!!

δοξα το θεο υπαρχουν ακομα αρκετοι απλεσ!!!

Αναφέρομαι στην 770 και όχι στην 780. Γι' αυτό σου λέω.

Η 770 θα είναι στα ίδια λεφτά με την 7970 (λογικά η 680 θα πέσει λίγο).

στα 350 ευρο υπαρχει αυτη την στιγμη η 7970 στισ πωλησεισ με κορυφαιο συστημα ψυξησ!!!!!

εαν μπορουσα θα την ειχα παρει απο χθεσ!!!!

οκ αδερφε...

Για εμένα πάντως εκτός και αν πας απ'ευθείας για 780, είναι κακή εποχή για αναβάθμιση κάρτας γραφικών.

Περίμενε να βγουν και οι 760ti/770 και μην σου πω να του δώσεις και άλλο 1 μήνα. Όταν βγουν θα δεις τι τιμές θα έχουν και θα δεις και τι αντίκτυπο θα έχουν στην αγορά.

Μπορεί να πέσουν οι τιμές των 7970

Μπορεί να πέσουν οι τιμές των 680 για να ξεστοκάρουν

Μπορεί να βρεις καμια 670 ή 7950 σε ευκαιρία και να δεις ότι εκεί θα έχει καλύτερο VFM.

Μπορεί κάποιοι με 780 να γλυκαθούν και να πουν "ΘΕΛΩ ΤΙΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ" και να πουλήσουν την 780 σαν μεταχειρισμένη και να σου κάνει. :p

Γενικά πολλά παίζουν, σε σχετικά σύντομο και μικρό διάστημα, οπότε δε χάνεις τίποτα.

Το εχω αναφερει και αλλου .....η 770 ειναι μια 680 απλα πιο pushαρισμενη.....

Απο εκει προκυπτει και το 10+ επιδοσεις ;)

Αν έχει τις επιδόσεις της 670, ναι. Ο μόνος λόγος για να πάρει κάποιος 7950 μετά

θα είναι το overclocking και λίγους τους αφορά αυτό.

Αν έχει τις επιδόσεις της 670, ναι. Ο μόνος λόγος για να πάρει κάποιος 7950 μετά

Εκτος κ αν πεσει ψαλιδι στην τιμη της 7950 για να συνεχισει να ειναι ανταγωνιστικη

Καλα λιγους δεν τους λες..

Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Σωστά, όχι λίγους, ελάχιστους ήθελα να πω. :p

Ποιος δεν κλοκαρει την καρτα του ρε συ;

Μεχρι και εσυ που ησουν φανατικος αντι-overclocker αυτο εκανες,να μην σχολιασω και για τους επεξεργαστες οτι κοιτας και για 3770k :-P

Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ποιος δεν κλοκαρει την καρτα του ρε συ;

Με δουλεύεις ρε συ Μάνο? Το 99% των χρηστών προφανώς και δεν κλοκάρει τίποτα. Ούτε cpu, ούτε κάρτα.

Ντάξει, υπάρχουν κάτι καμένοι που κλοκάρουν και το ...κινητό τους αλλά δεν βγαίνει συμπέρασμα για το πόσο

θα περπατήσει μια κάρτα στην αγορά απ αυτούς.

Δε μπορώ Βαγγέλη θα το γράψω μετά το ποστ του doc

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool:jump1:

Δεν σε είδα να τοποθετείσαι όμως και ξαφνιάζομαι. Πιστεύεις και συ ότι υπάρχουν

εκατομμύρια overclockers? Κρυμμένοι είναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.