Jump to content

PC για gaming και απαιτητικές εφαρμογές

Ascaron

Recommended Posts

Σε περίπτωση που προσπαθείς να πείς οτι δεν δάβασα το ποστ το διάβασα απλώς νομίζω οτι τα 150ε που λεεί δεν είναι και λίγα εκτός κι'αν έχεις στρέμματα στα ζωνιανά :D

Το επιχείρημα Crazyant οτι για τα μάτια μας και μόνο να μην πάρουμε ΤΝ δεν ευσταθεί...

Καλα ισως να φανηκε καπως,δεκτον.

Και γω ΤΝ εχω

Η ουσια ειναι καπου στη μεση ομως

Για παραδειγμα

Αν θα βλεπει και τενιες,με το mva/pva θα δει τεραστια διαφορα σε σχεση με το ΤΝ

Αν ασχολειται καποιος πολλες ωρες με γραφιστικα προγραμματα και αλλα παρεμφερη τοτε η διαφορα στην ποιοτητα απεικονησης και στα χρωματα,συγκριτικα και παλι ειναι μεγαλη

Αν παλι δεν κανει τπτ απο τα παραπανω και απλα θα παιζει παιχνιδια τοτε το ΤΝ ειναι μια χαρα.

Απλα στις 24 ιντσες,κατα την γνωμη μου,δεν αξιζει το ΤΝ για εναν και βασικο λογο.

24αρα με ΤΝ κοστιζει ~500-550 ευρω ενω με ~100 ευρω παραπανω (δλδ ~20% πανω) παιρνεις οθονη με πολυ καλυτερο πανελ

my 2 cent

Θα είμουν οκ όμως με 24" για gaming? Διότι η ανάλυση παει στα 1900 και δεν θα ... τα fps? :p

1920x1200

Αλλά μπορείς να παίξεις κι ένα κλικ πιο κάτω, 1680x1050 χωρίς να είναι απίστευτα τεράστια τα γραφικά.

Γενικά η 24άρα βολεύει για δουλειά, χωράνε σχεδόν δύο Α4 στην οθόνη.

Για gaming νομίζω η 22άρα είναι πολύ καλή διάσταση, ίσως η καλύτερη, δεδομένου ότι χρειάζεται να κάθεσαι και σε κάποια απόσταση από το monitor.

Συνηθίζεται εύκολα φυσικά :D

Σκέφτομαι όμως αν υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε pve/tn τότε TN δεν μου κάνει τουλάχιστον οχι οσο αναφορά το gaming monitor..

Αλλά επηδή μάλον θα ρίξω καμοιά βόμβα στις εταιρίες παραγωγής hardware...

Check this out:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=929956

929956.jpg

5ms response time

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.