Jump to content

ποιοτικό laptop στα 600€

kkaliopaki

Recommended Posts

Όλα τα Dell έχουν άψογη ποιότητα κατασκευής. Απλά μερικά δεν είναι κ τόσο όμορφα. Άλλα και παλι αυτό είναι υποκειμενικό...

Γρήγορο boot , γρήγορα οι εναλλαγές στα παράθυρα αλλά και τα word / PowerPoint άνοιγαν γρήγορα.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

τα 3521 είναι η οικονομική σειρά της dell για αυτό και αν παρατηρήσεις τα ίδια χαρακτηριστικά σε 3521 είναι αρκετά οικονομικότερα από το αντίστοιχο 5520 ή και 5521, απλά στο προτείνω το 5520 γιατί έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και όπως λες σε ενδιαφέρει !

ευχαριστώ για τις προτάσεις όλους! άπό αυτά που μου προτείνατε πηγαίνω προς το 5520 , το Lenovo με 1 χρόνο εγγύηση και την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών δεν με πείθει , το 3521 θα το δω αύριο από κοντά για να σχηματίσω άποψη ,από θέμα χαρακτηριστικών είναι καλό!

ψάχνω για τον αδερφό μου ποιοτικό και αξιόπιστο laptop στα 600€ για autocad και ελαφρύ gaming καμιά πρόταση?

αν και απεχω χρονια απο τη φαση του gaming, νομιζω πρεπει να τους προσδιορισεις τι εννοεις ελαφρυ gaming, γιατι

νομιζω πως την amd 7670 δεν την λες και gaming.

και τα 2 είναι από αυτά που σκέφτομαι , σίγουρα θα πάρω dell, το 5520 το έχω δει και μου άρεσε πολύ σαν ποιότητα κατασκευής το 3521 πως σου φάνηκε ydinopoulos?

πιστευω ειναι το ιδιο απλα δειχνει πιο "φθηνο" περι ορεξεως βεβαια...

τα 3521 είναι η οικονομική σειρά της dell για αυτό και αν παρατηρήσεις τα ίδια χαρακτηριστικά σε 3521 είναι αρκετά οικονομικότερα από το αντίστοιχο 5520 ή και 5521, απλά στο προτείνω το 5520 γιατί έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και όπως λες σε ενδιαφέρει !

Γιατι νομιζω οτι 5521 και 3521 ειναι ακριβως τα ιδια, απλα το 5521 εχει καποια πλαστικα μερη στο κελυφος που φαινονται "σαν" αλουμινιο? θελω να πω απο οτι και αν ειναι δεν νομιζω οτι επηρεαζει πρακτικα σε κατι (cooling, στιβαροτητα κτλ) περα απο εμφανιση

Γιατι νομιζω οτι 5521 και 3521 ειναι ακριβως τα ιδια, απλα το 5521 εχει καποια πλαστικα μερη στο κελυφος που φαινονται "σαν" αλουμινιο?

η κορνιζα και ο πατος ειναι πλαστικη..το καπακι της οθονης κ του πληκτρολογιου ειναι αλουμινιο στο 5521.

ωραια, αλλα πρακτικα δεν παιζει κανενα ρολο αυτο ετσι δεν ειναι?

αν και πρεπει να ειναι brushed alu φετουλα : P που μπαινει πανω απο τα πλαστικα.... τεσπα..

mb, τροφοδοσια, chipset, πληκτρολογια.... κτλ κτλ και ολα τ αλλα ιδια δεν ειναι?

ωραια, αλλα πρακτικα δεν παιζει κανενα ρολο αυτο ετσι δεν ειναι?

αν και πρεπει να ειναι brushed alu φετουλα : P που μπαινει πανω απο τα πλαστικα.... τεσπα..

mb, τροφοδοσια, chipset, πληκτρολογια.... κτλ κτλ και ολα τ αλλα ιδια δεν ειναι?

Πρακτικά είναι πιο στιβαρό και δύσκαμπτο..επειδη το ενα το εχω κ το αλλο το εχω δει απο κοντα..δεν εχουν καμια σχεση.

Κατα τα αλλα Dell ειναι..

Επισης εχετε κατα νου οτι οι ULV ειναι hard Soldered πανω στο Mobo.

δεν ειναι καλυτερα σε χαρακτυηριστικα αυτα που θα σου δειξω αλλα επειδη μιλησε για ποιοτητα και οχι αποδοση τοσο... εχω ερωτα με τα samsung και με την ποιοτητα τους

Samsung 350E5C-S03 (i5-3210M/4GB/500GB) | Skroutz.gr

Samsung 300E5C-S04 (i5-3210/4GB/500GB) | Skroutz.gr

[MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION]

hard soldered σημαινει οτι δεν γινεται upgrade σε cpu?

στους i5 με καταληξη M δηλαδη γινεται ευκολα αντικατασταση ανεξαρτητα απο την εταιρια ?

(chipset και tdp επιτρεποντος)

και κατι αλλο

οι Samsung series 5 τι λενε γενικα απο αξιοπιστια, βλεπω 2 χρονια on site και σ αυτους...

και απο turbo X furious ή maestro παλι οχι ε?

δεν ειναι καλυτερα σε χαρακτυηριστικα αυτα που θα σου δειξω αλλα επειδη μιλησε για ποιοτητα και οχι αποδοση τοσο... εχω ερωτα με τα samsung και με την ποιοτητα τους

Samsung 350E5C-S03 (i5-3210M/4GB/500GB) | Skroutz.gr

Samsung 300E5C-S04 (i5-3210/4GB/500GB) | Skroutz.gr

και εγω ειδα απο κοντα τον Samsung 550P5C S02 και μου φανηκε πολυ καλος.

απο εκει και περα ειδα και αυτο...και ξενερωσα

http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-5-550P5C-T02-Notebook.78983.0.html

εχει θεματακι με την θερμοκρασια μαλλον παραζεσταινεται απ οτι φαινεται και το λενε και αλλου

αλλα με μια βαση :hmm:

Πηρα απο προσφατη προσφορα σε καταστημα-αλυσιδα στην Γλυφαδα το Dell 3521. To μηχανημα ειναι πολυ καλο. Ξεκιναει πολυ γρηγορα και ειδικα με την λειτουργεια hibernation ειναι σαν να εχει μεσα SSD. Στην πραγματικοτητα φοραει 1ΤΒ δισκο 5400RPM.

[MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION]

hard soldered σημαινει οτι δεν γινεται upgrade σε cpu?

στους i5 με καταληξη M δηλαδη γινεται ευκολα αντικατασταση ανεξαρτητα απο την εταιρια ?

(chipset και tdp επιτρεποντος)

και κατι αλλο

Yes.

Oι U ειναι νεας γενιας οι M ειναι προηγουμενης..

οι Samsung series 5 τι λενε γενικα απο αξιοπιστια, βλεπω 2 χρονια on site και σ αυτους...

και απο turbo X furious ή maestro παλι οχι ε?

Δεν γνωριζω αλλα αξιοπιστια Dell δεν θα βρεις πουθενα..

απόλυτα κατατοπιστικός ο georgevasil , αν θέλεις καλύτερες επιδόσεις πηγαίνεις στον Μ επεξεργαστή αν θέλεις περισσότερη αυτονομία και λιγότερο βάρος πηγαίνεις στον U, απλά η ένσταση μου είναι πως αν θέλεις περισσότερη φορητότητα γιατί να πάρεις κάποιο laptop με U επεξεργαστή και να μην πάρεις ultrabook??

lol

Δε σε πιάνω ακριβώς... Ο τίτλος λέει ποιοτικό λάπτοπ, όχι το λαπτοπ με τις καλύτερες επιδόσεις. Το λαπτοπ που πρότεινα είναι (πολύ) πιο ποιοτικό από τα αντίστοιχα dell. Κάνει 540 ευρώ και με τι διαφορά από τα 600 (νομίζω με 80 ευρώ) παίρνεις 3 χρόνια εγγύηση... Δεν έχω δει πιο ποιοτικό λάπτοπ σε αυτά τα χρήματα. Το σασί του είναι κυρίως από αλουμίνιο. Αν έχεις δει εσύ κάτι καλύτερο, μπορείς να μου το πεις για να ξέρω να προτείνω και σε άλλους.

Όσον αφορά στην κάρτα γραφικών, όντως τα dell έχουν καλύτερη σε αυτή την κατηγορία τιμής...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.