sotiris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 Θέλω κουτί + υδρόψυξη και επειδή βαριέμαι να τρυπάω κουτιά και τέτοια, σκέφτηκα κάτι σαν αυτό:http://www.extrememhz.com/koolPC2-650-p1.shtmlμε κάποιο innovatek block για cpu.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το βρώ σε κανένα site ελλάδα- ευρώπη,παρα μόνο αμερική. Μήπως ξέρετε κάνα site, εισαγωγέα της koolance, αν μπορώ να το παραγγείλω από κάπου κλπ κλπ.το κουτί είναι σαν το αντίστοιχο chieftec - antec, με ενσωματωμένο radiator, αντλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αγγλία, TekHeads.Και σε μαυρούλι και σε μπλεδάκι, αλλά ακριβό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 thanks rootx282 ευρά. πολλά μου φαίνονται, γιατί αμέρικα έχει 190 ντόλαρς.το υπολόγιζα 300κάτι με 2 μπλοκκαι όλα αυτά χωρίς shipping. τι shipping έχει περίπου το tekheads? (δεν είμαι γραμμένος και δε δείχνει.)έχει Basket Weight: 18000 (τώρα τι είναι το 18000 δεν ξέρω, gr να υποθέσω!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Στείλτους ένα mail με τις απορίες σου... 2-3 πραγματάκια που είχα πάρει στο παρελθόν, μέσω mail συννενοήθηκα.Το shipping θα είναι ανάλογο του βάρους, καλύτερα μίλησε μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 ok, thanks:) να τους ζητήσω και έκπτωση????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.