psyber Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2013 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό τρίποδο. Προσαναταολίζομαι σε γενικές γραμμές προς τη benro την οποία θεωρώ αρκετά ποιοτική. Εκεί που δυσκολεύομαι είναι στην επιλογή της κεφαλής. Έχω δοκιμάσει τη b0 και δεν έμεινα ικανοποιημένος. Λέω να πάω σε pan & tilt. θεωρούνται πιο ικανές στην ανοχή του βάρους; Περιμένω τις προτάσεις σας. το μπάτζετ είναι περίπου τα 200 ευρώ και θα κληθεί να αντέχει d7000 με tamron 70-200mm f2.8.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 29, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 κανείς βρε παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 29, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 PHOTO ZONE για τρίποδογια κεφαλή, οι pan and tilt είναι καλύτερες για βίντεο. Προσωπικά δε με βολεύουν. Θα πήγαινα είτε για την n2 είτε για την b0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 29, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 η b0 όπως αναφέρω δεν με έχει ικανοποιήσει και μάλιστα όταν είχα κατα πολύ ελαφρύτερο εξοπλισμό. κοιτάω από b3 και πάνω. το τρίποδο που αναφέρεις αντέχει πολύ λίγο βάρος παρά την τιμή του. δεν με νοιαζει να είναι τόσο compact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 30, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2013 b3 και πανω??Πανω απο 30 κιλα φορτιο?(που σε benro δεν υπαρχει κιολας)Σιγουρα ειχες δοκιμασει Β-0..και οχι ΒΗ0??| BH-0-M ? Cat. 450-722BENRO | Products | Heads | B Series - Double Action Ball Heads Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 30, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2013 δεν λέω ότι δεν μπορούσε να στηρίξει τον εξοπλισμό μου. απλά στις μικροπροσαρμογές ακριβείας το έχανε. και τότε δεν είχα 70-200 f2.8 επάνω. όσο για τα 30 κιλά που υπόσχεται, αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 31, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 δεν λέω ότι δεν μπορούσε να στηρίξει τον εξοπλισμό μου. απλά στις μικροπροσαρμογές ακριβείας το έχανε. .Τι ακριβως εκανε(ς)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.