Jump to content

Κάρτα γραφικών για 3ple view.

takisv76

Recommended Posts

Γειά σας.

Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Ετοιμάζομαι να φτιάξω ενα pc για τη δουλειά μου.

Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για gaming.

Πιθανόν να στηθεί μινι pc το οποίο θα στηρίζει 3 οθόνες 18,5.

Κατά πάσα πιθανότητα FX 8150.

Αυτό που ψάχνω λοιπόν είναι μια gpu η οποία υποστηρίζει triple view,θα μπορούσε να χωρέσει χωρίς ιδιαίτερες μόντες σε ενα μικρό κουτί και θα διατηρεί ενα λογικό επίπεδο θορύβου.

Εννοείτε πως δεν ενδιαφέρομαι για κάρτες σε οικονομικά επίπεδα 580 κλπ.

Να επαναλάβω πώς δεν προορίζεται για gaming.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1) 5450 με displayport. Καθώς υποθέτω ότι οι οθόνες δεν έχουν displayport input οπότε βάζεις και ένα active adaptor στο καλάθι. 3 oθόνες max.

2) Sandy bridge/Ivy Bridge mobo με vga/hdmi/dvi έξοδο + intel cpu με igp + οποιαδήποτε κάρτα γραφικών. Νομίζω σε win xp δε παίζει. Δε ξέρω άμα γίνεται και σε AMD mobo/cpu. 4 οθόνες max -5 άμα για vga επιλέξεις κάρτα σαν την 5450 του (1)

3) Θεωρητικά cpu με HD4000 intel και mobo με 2 displayports. Δε πιστευω να υπάρχει όμως.

Δηλαδή (συγγνώμη αλλά δεν ειμαι και πολύ γνώστης) με μια 5450 θα ήμουν εντάξει?

Βασικά δεν γνωρίζω πάρα πολλά και μπερδεύομαι λίγο διαβάζοντας δεξιά και αριστερά.

Παίζει κάποιο ρόλο το μέγεθος της μνήμης της κάρτας σ αυτές τις περιπτώσεις ή είναι κάτι άλλο που θα έπρεπε να δώσω περισσότερη σημασία?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ναι, απλά άμα δεν έχει καμία από της οθόνες σου displayport υποδοχή, θα επιβαρυνθείς στο κόστος ενός active display port adaptor (δε ξέρω άμα ο συγκεκριμένος είναι καλός, απλά είναι ο πιο φτηνός με ένα πρόχειρο search που έκανα).

Άμα και τα 3 monitor σου όμως έχουν μόνο vga/dsub πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω - δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά.

Δηλαδή αυτή για παράδειγμα η κάρτα ATI Radeon που έχει HDMI (3 ports) δεν υποστηρίζει 3 οθόνες?

Ρωτάω μην κανω καμία βλακεία :nada:

Διαβασε τι λεει στην περιγραφη...

ATI Eyefinity multi-display technology

Three independent display controllers

Drive up to three displays simultaneously with independent resolutions, refresh rates, color controls, and video overlays

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.