Milletos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2013 Καλησπέρα. Είμαι νέος στο forum αυτό.Είδα οτι έχετε θέματα και γνώσεις περί logitech και Z906 συγκεκριμένα γι' αυτό θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ βάσεις τοίχου για το Z906. Έχω Googlάρει αλλά δε βρήκα τίποτα και σκέφτηκα οτι μπορεί κάποιος απο εδώ πέρα μπορεί να ξέρει. Αν δεν ξέρετε τότε προτείνετέ μου τι να κάνω για να τα βάλω στον τοίχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss1 Μάϊος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 φιλε μου εγω πηρα τα x-530 και οι βασεις που ειχαν ναι μεν ηταν περιστρεφομενες αλλα δεν εκαναν για τοιχο και ηθελα να φτιαξω το htpc ετσι ωστε να βλεπω ταινιες και ν ακουω τον ηχο οπως πρεπει,οποτε ξεβιδωσα τις βασεις και εβαλα ταινια διπλης στην αριστερη και δεξια πλευρα των ηχειων(καθως τα x-530 ειναι οβαλ στην πισω πλευρα)και κολησα τους δορυφορους στις 4 γωνιες του τοιχου του σαλονιου.με βοηθησε πραγματικα.τωρα στα δικα σου αν θες να δοκιμασεις αυτο τον τροπο πρωτα βαλε δοκιμαστικα το ηχειο πανω στον τοιχο και κοιτα που παταει περισσοτερη επιφανεια του ηχειου στον τοιχο,παρε μια απλη ταινια διπλης(απλη γιατι αν χρειαστει να την αφαιρεσεις να μην αντιμετωπισεις προβλημα σε σχεση με μια δυνατη ταινια διπλης και αφησεις σημαδια στα ηχεια χανοντας την εγγυηση)και κολησε τα.αυτα.καλα ακουσματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.