Jump to content

Νερο(συμπράγκαλα)

xylokastro

Recommended Posts

γεια σας , λοιπόν θα γίνω κι εγώ νερουλάς, έχω μερικές απορίες. Ψυγείο απο transit που μπορω να βρω?εχετε να μου προτεινεται ενα καλο τανκ?το block το παρείγγηλα απο τον μιχάλη.επίσης η αντλια eheim 1048 ειναι καλη?τέλος νερό απο το tank πως θα αλλάζω?(εννοώ να βγάλω το "βρωμικο" και να βαλω άλλο νερο)ευχαριστώ

Καλημερα ψυγειο σου ειπα τανκ κοιτα στη φωτο αυτο που αγορασα(critical waterplant)H 1048 ειναι υπεραρκετη για ενα μπλοκ.

Οσο για το νερο δεν το αλλαζεις.Αν βαλεις απιονοσμενο η απεσταγμενο με λιγα λογια αυτο που πουλανε στα s/m για τα σιδερα εισαι ενταξει βαζεις και λιγες σταγονες betadine και δεν προκειται να σου βρωμισει.

Οταν καποτε βρωμισει βγαζεις το λαστιχο απο το ενα ρακορ π.χ του τανκ η του ψυγειου βγαινει το παλιο νερο και συμπληρωνεις καθαρο απο το τανκ.Αν παλι ειναι τοσο βρωμικο επαναλαμβανεις μεχρι να καθαρισει (γιατι μπορει να μεινει λιγο απο το παλιο αδειαζοντας το)

Στη φωτο εγω εχω παρει το μεγαλο τανκ αν θες κατι πιο βολικο και φτηνο υπαρχει και το asetek dyo.

post-870-1416071240,2989_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.