Snips Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2013 Ο υπολογιστής στο σπίτι:Όλες οι ΝΙC είναι wake one lan enabled από BIOS, είναι enabled για magic packets κτλ κτλ κτλ από device managers σύμφωνα με άπειρα guides στο ιντερνετ)Στο Windows Firewall έχω ανοίξει port UDP 9, καθώς και στο router.(siemens κάτι της 4net)Έχω κάνει λογαριασμό σε no-ip, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στο router.Χρησιμοποιώντας το Wake On Lan Tool | DSLReports.com, ISP Information την πρώτη φορά, από laptop, κατάφερε και τον άνοιξαMετά, ότι προσπάθεια και να κάνω τίποτα. Αφού δεν μπορώ να ξέρω γιατί πια δεν μπορώ να τον ανοίξω με WOL, μπορώ με κάποιο τρόπο να μπω στο router μου να δω αν καμιά ρύθμιση έχει αλλάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2013 Μπορείς να δεις με το wireshark αν φτάνει το magic packet στον υπολογιστή στο σπίτι. Θα είναι ανοιχτός μεν αλλά δε σε νοιάζει αυτό. Αν φτάνει και δεν ανάβει τότε δε φταίει η σελίδα που χρησιμοποιείς ή το μόντεμ-ρούτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.