Asp Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2013 Εδώ και 2-3 εβδομάδες το yahoo μου κάνει νερά.Κρασάρει το mail κάθε 3 και λίγο.Πάω να κάνω reply σε ένα mail και μου λέει ότι δεν μπορεί τώρα προσπαθήστεαργότερα.Άλλες φορές κάνει time out.Mε αρκετά refresh ή/και log out-log inδουλεύει, αλλά είναι πολύ εκνευριστικό. Δεν έχω πρόβλημα με το internet. Όλεςοι σελίδες δουλεύουν κανονικά. Επίσης δοκίμασα με firefox και chrome καικάνει τα ίδια.Τον explorer δεν τον 'γκίζω.Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό?Έχετε ακούσει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 Εμένα δουλεύει κανονικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Μάϊος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 ισως ειναι απο flash player το προβλημα. ειχα την τελευταια εκδοση με πολλα κρασαρισματα παντου, οποτε γυρισα σε μια παλιοτερη. δοκιμασε και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.