Jump to content

Κλιματιστικο

pmakr1416003456

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα και Χριστος Ανεστη !

Μου χαλασε το κλιματιστικο στο δωματιο General Electric. Η επισκευη κοστιζει 200 ευρω οπότε πάω για αλλο.

Οκ δεν ειναι pc καθαρα το θεμα αλλα ψύχει και τα 4 pc - κι εμένα ! Οποτε το γράφω εδώ.

Το δωματιο ειναι 13 τετραγωνικα οποτε λογικα παμε για 9αρι.

Δεν ξερω τι να παρω; Αξίζει inverter; Μονο στο ΠΟΛΥ κρύο ή Πολύ ζέστη το ανάβω. Το παλιο το ειχα 6 χρονια και ζήτημα ειναι να ειχε αναψει 20 μηνες και οχι στο full...Αλλα...

Επισης πειτε μου ποσο κοστιζει η εγκατασταση και αν ξερετε κανεναν καλο.

Δεν το εβαλα στο offtopic γιατι ειναι και για την ψυξη των pc

Στη δουλεια εχουμε κλιματιστικα στην αιθουσα με τους servers και βαρανε alarm αν ανεβει η θερμοκρασια πανω απο 24.5

Δεν το εβαλα στο offtopic γιατι ειναι και για την ψυξη των pc

Στη δουλεια εχουμε κλιματιστικα στην αιθουσα με τους servers και βαρανε alarm αν ανεβει η θερμοκρασια πανω απο 24.5

Mαλλον δεν εχετε καλα κλιματιστικα τοτε.

Και εγώ ενδιαφέρομαι για κλιματιστικό στο δωμάτιο ... άλλα δε θέλω τπτ παλαβό...το πιο μικρό που κυκλοφορεί σε τι BTU είναι και θα κάνει τπτ ή πρέπει αναγκαστικά να πάω σε κάτι decent ?

Εμείς πήραμε το Toyotomi MTN/MTG A128FS.

Σε εμάς δούλεψε 2 καλοκαίρια, ολονυκτία στο full χωρίς πρόβλημα. Το έχουμε στο γραφείο και το ανοίγαμε τη νύχτα στο full, ώστε να φτάνει το κρύο στο υπνοδωμάτιο. Δούλευε 8 ώρες σερί. Ούτε συντήρηση δε χρειάστηκε.

Καλο ειναι να κανετε εναν καθαρισμο σα φιλτρα ανα 6μηνο με τοση λειτουργια.

Σε περιπτωσεις που υπαρχουν και κατοικιδια με τριχωμα σπιτι, ανα 3 μηνες αν το δουλευουμε συχνα !

Καλο ειναι να κανετε εναν καθαρισμο σα φιλτρα ανα 6μηνο με τοση λειτουργια.

Σε περιπτωσεις που υπαρχουν και κατοικιδια με τριχωμα σπιτι, ανα 3 μηνες αν το δουλευουμε συχνα !

Καλά, τα φίλτρα καθαρίζονται και συχνότερα, δεν τα βάζω στο κομμάτι συντήρησης. Όσο για τα ζώα, τότε είχαμε μόνο τον Περσέα, που δε βγάζει και πολλές τρίχες :p

ειναι και φτηνο 250

Ξερετε ποσο κοστιζει η εγκατασταση και αν εχετε κανενα καλο να μου προτεινετε για αθηνα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.