Jump to content

samsung galaxy s3 mini η sony xperia P

nickr21

Recommended Posts

Ειχα πει μεσα στον Μαιο να παρω κι εγω ενα smartphone το πρωτο μου!

Αλλα συνεχως εδω και 10 μερες αλλαζω συνεχεια γνωμη και δεν μπορω να καταληξω καπου...Λεω να δωσω μεχρι 250 ευρω αλλα το κινητο θελω να το παρω απο καταστημα και οχι απο τα Αθηναικα καταστηματα του Σκρουτζ! Δεν ειμαι απο Αθηνα!

Στην τιμη αυτην ειμαι αναμεσα στα 2 προαναφερομενα,βεβαια αυτο που θελω ειναι τα κινητα να μην ειναι σαν παντοφλες...Το s3mini το εχω πιασει στα χερια μου αλλα το xperia P ομολογω πως οχι γι αυτο και σκεφτομαι να παω την επομενη εβδομαδα σε καποιο καταστημα να τα δω πως ειναι απο μεγεθος! Μεγεθη παρομοια με αυτο του s3 mini το πολυ!

Θα ειναι το πρωτο μου smartphone αλλα εχω ειδη εμπειρια απο android λογισμικο απο ενα tablet που εχει ο αδερφος μου...

ποτε μην αγοραζεις κινητο βαση καμερας.

δεν κοιταξα μονον τη καμερα αλλα αυτα τα 2 η μονη διαφορα που εχουν ειναι η καμερα που στο xperia ειναι πολυ καλυτερη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.