Jump to content

Τιμονιέρα

cafe_demek

Recommended Posts

αυτό που μου αρέσει και θά παιρνα είναι το logitech momo.

βέβαια δεν ξέρω πόσο κάνει, αλλά έχει λεβιέ + μεγάλα αυτιά πίσω από το

τιμόνι για αλλαγές.

εγώ έχω το microsoft sidewinder force και το είχα πάρει επειδή το είχα βρει 69 ευρώ.

ανάλογα και πόσα θες να δώσεις, πάντως το logitech φένεται καλό, αλλά δεν το χω δουλέψει.

το microsoft πάντως εξαρτάται πολύ από το παιχνίδι, π.χ. f12002 παίζει τέλεια, όπως και

colin 2 και colin 4. αντιθέτως, colin 3 και στο nfs6 (στο 7 δεν θυμάμαι πως έπαιζε) δεν

ήταν καλό, έμενε κλειδωμένο το force και έπρεπε να κάνεις μπράτσα για να το γυρίσεις

(σαν νταλίκα ένα πράγμα).

ελπίζω να σε κάλυψα για το MS:D

υπαρχουν μπολικες επιλογες...

στις φτηνες αλλα καλες συμφωνα με καποια μελη του φορουμ ειναι μια της trust που την εχει στο www.e-shop.gr

στο site του πλαισιου εχει την logitech momo και την saitek r440 force feedback...η πρωτη πρεπει να ειναι κορυφη...για την δευτερη εχω διαβασει πολυ καλα πραγματα σε ενα review του guru3d αλλα μονο και μονο λογω του ονοματος θα επερνα την logitech μιας και εχω καλη εμπειρια απο την εταιρια και γενικα τα περισοτερα προιοντα της ειναι κορυφη...

εχει κανεις την saitek να μας πει εντυπωσεις?

Αν θελεις force feedback νομιζω το καλυτερο συστημα που υπαρχει ειναι το "immersion". Ψαξε για αυτο το σηματακι πανω στην τιμονιερα. Εχω ακουσει οτι εχει πολυ καλη αποκριση και ευαισθησια. Νομιζω οτι την χρησιμοποιει η logitech στα -οντως- πολυ καλα τιμονια της, αλλα και πολλες αλλες εταιριες. Την "momo" την εχει ενας φιλος μου. Πολυ ομορφη και ακριβη. Για μενα το βασικο ειναι το συστημα αναδρασης. Αν και ενας πορωμενος φιλος μου πιστευει οτι χωρις αναδραση "ξυριζεις" μερικα... δεκατα απο τον χρονο σου.... :T:

αν θες κορυφαίους χρόνους παίζεις με το πληκτρολόγιο, που

δεν έχει αντίπαλο, εκτός απ'την f1 που όπως και να παίξεις δεν έχεις ελπίδες.

το τιμόνι είναι πιο πολύ για το χαβαλέ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.