PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Δεν ξέρω τι κράνος έχεις και γενικά την εμπειρία σου με ταξίδια με μηχανή. Αλλά ακουστικά για να ταξιδεύεις και να ακούς και καθαρά δεν παίζει.Εγώ αφού δοκίμασα ακουστικά κ όλα, ήθελα κ τηλέφωνο να έχω βασικά. Κατέληξα σε midland ενδοεπικοινωνία, ωτοασπίδες και τέντα. Αλλά δεν είναι σαν το αμάξι η μουσική. Μετά τα 140 δεν ακούς ούτε πχ τηλέφωνο να μιλήσεις και στα 200 ξεχνάς μουσική γενικά (εγώ άκουγα είτε trance ή metal-rock σε αυτές τις ταχύτητες) χμμμ .... Shoei XR-1100 όσο για ταχύτητες δύσκολα κάτω απο τα 130. Ήθελα να το χρησιμοποίω και στα warming laps στην πίστα που πάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 5, 2013 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Και εγώ XR-1000 έχω και ταξίδευα 150+ σου λέω δεν έχεις επιλογές.Στην πίστα παίζει να ακούς όμως γιατί δεν έχεις την ίδια βαβούρα απο τον άερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Και εγώ XR-1000 έχω και ταξίδευα 150+ σου λέω δεν έχεις επιλογές.Στην πίστα παίζει να ακούς όμως γιατί δεν έχεις την ίδια βαβούρα απο τον άερα. εκεί έχεις όμως μια μηχανή να ουρλιάζει στις 14.000 στροφές Καλά θα δώ τι θα κάνω,γενικότερα καλά ακουστικά πια θεωρουνται; :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 5, 2013 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 εκεί έχεις όμως μια μηχανή να ουρλιάζει στις 14.000 στροφές Καλά θα δώ τι θα κάνω,γενικότερα καλά ακουστικά πια θεωρουνται; :baby: Σου ξαναλέω άλλο η μηχανή που ουρλιάζει και άλλο ο συνεχώμενος θόρυβος του άερα. Στην τελική πίστα δεν πήγα ποτέ με ωτοασπίδες. Ταξίδι είναι must. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 12, 2013 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Παραλαβη. *mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.