Jump to content

In-ear ακουστικά (προτάσεις/νέα/κλπ)

l2phile

Recommended Posts

Κάτι καλά παιδάκια/γνώστες πριν κάποιο καιρό μας πρότειναν τα Superlux και πλέον ακούει καλό ήχο τζαμπέ το μισό φόρουμ. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε in-ear ακουστικά; Μαξ 30 ευρώ (άντε 40 αν είναι αρκετά καλύτερα από τα παρακάτω).

Τα προηγούμενα που είχα και τα έβρισκα ΠΟΛΥ αξιόλογα ήταν τα Creative EP-830 (ήταν μέσα στο Creative Zen Xfi) αλλά παρέδωσε πνεύμα το καλώδιο.

Για εμενα (μιλαω ως κατοχος και των 2) στην κατηγορια εως 30€ πιστευω οτι πολυ καλες επιλογες ειναι τα jvc explosives.

[ame=http://www.amazon.co.uk/JVC-HAFX1X-Xtreme-Xplosives-Headphones/dp/B004S7Q8CA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367570504&sr=8-2&keywords=jvc+explosives]JVC explosives[/ame]

και σε εκδοση με μικροφωνο

[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0076WQTXC/ref=ox_sc_imb_mini_detail?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE]JVC explosives with micro[/ame]

Αμεσως ποιο πανω εγω βαζω τα

Jays a-jays four

a-JAYS Four - Jays

My 2 cents:p

ajays παιζουν κανονικα σε android.Τα χρησημοποιω με το Note 2.Απλα παιζει μονο το κεντρικο κουμπι (τα αλλα 2 παιζουν μονο σε μηλο).

Υπαρχει βεβαια εφαρμογη στα android (της ιδιας της εταιριας) που μπορεις να κανεις οτι κανουν τα αλλα κουμπια με το κεντρικο μονο :)

Χρόνια πολλά σε όλους!

Εγώ είμαι ευτυχής κάτοχος των Sennheiser MM 30i. Αγορασμένα από Νάκα γύρω στα 37 ευρώ, τα χρησιμοποιώ με το iPhone και μπορώ να πω οτι είναι η απόλαυση η ίδια. Πάρα πολυ καλό μπάσο και δε τα θυμάμαι να έχουν μπουκώσει ακόμα και στο full του iPhone σε μουσική trance 256kbps. Άλλα είδη δεν ακούω, στο iPhone τουλάχιστον, για να σου πω απο πρίμα τι λένε. Δε ξέρω αν θα τα βρεις εύκολα, διότι έχουν βγει άλλα μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα της ίδιας σειράς. Α και από μικρόφωνο δε μου χουν παραπονεθεί. Λέει οτι είναι για iPhone αλλά φαντάζομαι τη κάνεις τη δουλειά σου παντού. Cheers!

• 3 months later...
Τζάμπα και μπόμπα. (σήμερα ήρθαν)

Superlux HD381F White (βγαίνουν σε τρία χρώματα Άσπρο - Γκρι - Μαύρο με διαφορετική απόδοση το καθένα)

Καλες ακροασεις..

Δωσε εντυπώσεις σιγα σιγα..

*mobile

για πείτε και κάτα εδώ καμία πρόταση για in-ear ακουστικά;

Για να βάζω στην μηχανή στα ταξίδια να ακούω μουσική καθαρή;

Καθαρή μουσική σε ταξίδι με μηχανή; Πρέπει να ταξιδεύεις με 80 χλμ μέγιστο...

Εγώ ωτοασπίδες, τέρμα η ενδοεπικοινωνία για μετά τα 140 για να πώ οτι ακούω τους στίχους σε κάποια κομμάτια. Προτείνεται trance η metal σε ταξίδι πάντως γιατί με τον θόρυβο απεξω μόνο με θόρυβο και μέσα κάνεις κάτι.

Καθαρή μουσική σε ταξίδι με μηχανή; Πρέπει να ταξιδεύεις με 80 χλμ μέγιστο...

Εγώ ωτοασπίδες, τέρμα η ενδοεπικοινωνία για μετά τα 140 για να πώ οτι ακούω τους στίχους σε κάποια κομμάτια. Προτείνεται trance η metal σε ταξίδι πάντως γιατί με τον θόρυβο απεξω μόνο με θόρυβο και μέσα κάνεις κάτι.

δεν ακούω τέτοια μουσική.

Ακούω electro,house,progressive Και αν με πιάσει όρεξη η έχω τσακωθεί ; κανένα λαίκο ή trip-hop :p:ph34r:

Δεν ξέρω τι κράνος έχεις και γενικά την εμπειρία σου με ταξίδια με μηχανή. Αλλά ακουστικά για να ταξιδεύεις και να ακούς και καθαρά δεν παίζει.

Εγώ αφού δοκίμασα ακουστικά κ όλα, ήθελα κ τηλέφωνο να έχω βασικά. Κατέληξα σε midland ενδοεπικοινωνία, ωτοασπίδες και τέντα. Αλλά δεν είναι σαν το αμάξι η μουσική.

Μετά τα 140 δεν ακούς ούτε πχ τηλέφωνο να μιλήσεις και στα 200 ξεχνάς μουσική γενικά (εγώ άκουγα είτε trance ή metal-rock σε αυτές τις ταχύτητες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.