Jump to content

AMAZON - Εξωπραγματική Εξυπηρέτηση

jkanaks

Recommended Posts

Καταρχήν δεν έχω σκοπό να κάνω διαφήμηση, μακάρι να είχα μετοχες στο AMAZON, αν θεωρηθεί ως τέτοια παρακαλώ τους mods να το κατεβάσουν, απλά όπως μοιραζόμαστε τις κακές εμπειρίες για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές έτσι ήθελα να μοιραστώ και μια ευχαριστη και να ευχηθώ να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο παράδειγμα όλοι οσοι εμπορεύονται internetικά.

Πριν απο 3 εβδομάδες εβαλα παραγγελία μια EVGA 670FTW για μένα και εναν i5-3570k για έναν φίλο στο AMAZON.es. Τσιγκουνεύτικα τα μεταφορικά (μέγιστο λάθος) και δεν έβαλα courier αλλά απλό ταχυδρομίο(7 vs 20e). Πέρασε όμως η εκτιμόμενη ημερομηνία παράδοσης και δέμα δεν είδα. Εστειλα mail λοιπον στον αμαζόνιο και μου απάντησαν οτι αν δεν εχω παραλάβει μέχρι 30.04 φέρουν την ευθυνη για την απωλεια και επαναλαμβάνουν την αποστολή (570e παραγγελια)!! Είχα πεθάνει στο άγχος πίστευα οτι θα μου βγάλουν το λάδι αλλα τελικά η παραγγελία μπήκε στον λογαριασμό μου χωρίς δράμα και πολλά σουπα μούπες. Αυτο το είδος της εξυπηρέτησης έχουν να ανταγωνιστουν τα αντίστοιχα eshop της ημεδαπής.

A και για να μην ξαναχαθεί (ή δεν ξανασταλεί; ) μου κάναν δώρο αποστολή με UPS :slap:

και για του λόγου το αληθές ...

attachment.php?attachmentid=56208&stc=1&d=1367521474

post-23742-1416077334,0748_thumb.jpg

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Μπραβο τους. Ετσι θα παραμεινουν στην κορυφη.

Δε πιστευω τωρα να αρχισουν οι γνωστοι και να γκρινιαζουν για τα Ελληνικα μαγαζια ε;

Το Αmazon ειναι ΓΙΓΑΝΤΑΣ, με τεραστιο τζιρο και κερδη, δε συγκρινεται με το μαγαζι του Μπαρμπαλεκου

Μπραβο τους. Ετσι θα παραμεινουν στην κορυφη.

Δε πιστευω τωρα να αρχισουν οι γνωστοι και να γκρινιαζουν για τα Ελληνικα μαγαζια ε;

Το Αmazon ειναι ΓΙΓΑΝΤΑΣ, με τεραστιο τζιρο και κερδη, δε συγκρινεται με το μαγαζι του Μπαρμπαλεκου

Ετσι είναι άλλη τάξη μεγέθους, παρ' ολα αυτά ακομα και τα "μικρότερα" μαγαζιά αν δε μας αντιμετώπιζαν by default με καχυποψία (για να το πω ευγενικά) πιστεύω θα είχαν μεγαλυτερο μεριδιο αγορας και ας ήταν λιγο πιο πάνω οι τιμές.

Και; Εφόσον έχει πέσει αναζήτηση πακέτου από το amazon μέρες είναι έως ότου ανευρεθεί το πακετό και ποιος (αν) το παρέλαβε.

Οπότε δε το παραλαμβάνεις και επιστρέφει στον αποστολέα.

να ξες ότι παίζει να σε έρθει κάποτε και οι πρώτη παραγγελία και θα βρεθείς με 2 κάρτες και 2 επεξεργαστές :hehe:

50-50 να του έρθει. Σε άλλο φόρουμ διάβασα πριν κανα 20ημερο ότι κάποιος που δουλεύει στα ΕΛΤΑ βρήκε στις αποθήκες πακέτο Iphone 2 από UK (με αποστολή 2008 :suicide2:). Οπότε φανταστείται τί μπορεί να παιχτεί.

50-50 να του έρθει. Σε άλλο φόρουμ διάβασα πριν κανα 20ημερο ότι κάποιος που δουλεύει στα ΕΛΤΑ βρήκε στις αποθήκες πακέτο Iphone 2 από UK (με αποστολή 2008 :suicide2:). Οπότε φανταστείται τί μπορεί να παιχτεί.

Η διαφορα ειναι οτι του Amazon ειναι παντα trackable. Συνεπως θα βρεθει.

Σκεφτόμουν οτι πολυ απλά μπορεί να κάναν λάθος και να μην το είχαν στείλει την πρώτη φόρα. Η να καταστράφηκε το πακέτο κατα τη μεταφορά (μου έχει έρθει γράμμα καμμένο στην άκρη :-O). Το θέμα είναι οτι δε με άφησαν στο περίμενε και κάτσε να δούμε, και που σε ξέρω εγω εσένα. Απλά με εξυπηρέτησαν no questions asked. Προφανώς είδαν και το ιστορικό μου (εχω πάνω απο 10 παραγγελίες και πρώτη φορα συμβαίνει κάτι τέτοιο) και προτίμησαν να λύσουν το πρόβλημα εν τη γενέσει του. Θα μπορούσαν να με εχουν στο περίμενε κανα δυο μήνες ακόμα μεχρι να δούν τι έγινε (η κάρτα γραφικών θα 'χε χάσει κανα 50αρη απ την αξία της). Ε αυτου του είδους η αντιμετώπιση σε σκλαβώνει πως να το κάνουμε.

φίλος μου βρέθηκε σε ίδια φάση με σένα, άργησε 3 βδομάδες να έρθει παραγγελία 100 λιρών και του στείλανε σε 1 μέρα με express την ίδια παραγγελία, αφού μίλησε με live chat. Μετα απο 1 βδομάδα του ήρθε και η πρώτη και την κράτησε, δεν του έχει κρατήσει το amazon χρήματα ούτε τον έχει πει να στείλει πίσω μια απο τις δύο. To free super saving delivery έρχεται στο σπίτι σου με ΕΛΤΑ, o ταχυδρόμος το πετάει στην πόρτα, ούτε υπογραφές βάζεις ούτε τίποτα.

φίλος μου βρέθηκε σε ίδια φάση με σένα, άργησε 3 βδομάδες να έρθει παραγγελία 100 λιρών και του στείλανε σε 1 μέρα με express την ίδια παραγγελία, αφού μίλησε με live chat. Μετα απο 1 βδομάδα του ήρθε και η πρώτη και την κράτησε, δεν του έχει κρατήσει το amazon χρήματα ούτε τον έχει πει να στείλει πίσω μια απο τις δύο. To free super saving delivery έρχεται στο σπίτι σου με ΕΛΤΑ, o ταχυδρόμος το πετάει στην πόρτα, ούτε υπογραφές βάζεις ούτε τίποτα.

αθάνατη Ελλαδάρα :suicide2:

no offence, δεν παει για σενα προσωπικα αλλα για την νοοτροπία μας

Κάπου χάθηκε ένα προηγούμενο ποστ μου αλλά κατηγορώ το ταπαταλκ γιατί είμαι καλοπροαίρετος :p

Θα κάνω rma ένα ssd χωρίς να μου ζητήσουν αποδείξεις δυσλειτουργίας κλπ κλπ με άμεσο refund αλλά μου ζήτησαν λέει να χρησιμοποιήσω τον carrier cyclone. Τι είναι αυτό ρε σεις? Κάποιος που να έχει ξανακάνει επιστροφή στο αγγλικό αμαζον?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.