ennia Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2013 Καλησπερα και καλο πασχα, καλη ανασταση να 'χουμε,εχω καποια εγγραφα σε pdf και θελω να τα μετατρεψω σε word το οποιο θα μπορω να το επεξεργαστω, πως μπορω να το κανω αυτο?επισης ηθελα να ρωτησω απο το σκαναρισμα μπορω να τα βγαλω κατευθειαν σε word? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2013 ABBYY - OCR, ICR, OMR, Data Capture and Linguistic Software Link to comment Share on other sites More sharing options...
karastas2 Μάϊος 4, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2013 Φίλε μου Γιώργο δεν ξέρω για τον ennia αλλά μας έσωσες στην κυριολεξία.Να σαι καλα καλη Ανασταση σε ολους μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Μάϊος 8, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2013 Ο Acrobat Reader X έχει αυτή τη λειτουργικότητα αν είσαι online. Είναι το πρώτο κουμπάκι αριστερά στην toolbar (αν δεν έχεις κάνει αλλαγές). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 8, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2013 ABBYY - OCR, ICR, OMR, Data Capture and Linguistic Softwareεβαλα αυτο και εγινε η δουλεια αμεσως....ευχαριστω παρα πολυ......:worship::worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.