Jump to content

Dungeons & Dragons : Neverwinter

Typhonios

Recommended Posts

μερικες ερωτησεις μιας και ειμαι μικρο lvl ακομα :

ειναι ολο το παιχνιδι instanced?

open pvp/ganking/griefing παιζει;

Κάτι άσχετο, ξέρει κανείς πως βλέπουμε τα ms στον Server?

/netgraph 1/0 enable/disable

gia fps /showfps 1/0

Komm einai fully instanced, PvP mono sto queue, den exei "World PvP".

φανταζομαι bg/arena στυλ ε; η εχει και κανα μαζικο μακελειο;

Ειναι bg με arena size και βασικα ειναι αρκετα fun γιατι ειναι very fast paced και ειναι control the point, τα maps ειναι πολυ μικρα οποτε respawn-> παλι ξυλο σε 5 δευτερα.

Αλλα ειμαι μονο 52, στο 60 ισως ειναι αλλιως και δεν ειναι τοσο fun..Στο Level up ειναι καλο.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τις επιδόσεις του παιχνιδιού με benchmarks A Free-To-Play MMO? Neverwinter Performance, Benchmarked : Never Say Neverwinter Again .

Από ότι φαίνεται οι επιδόσεις του εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον επεξεργαστή.

Έτσι είναι τα παιχνίδια του είδους, από τα παλιότερα μέχρι πιο καινούρια όπως αυτό.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Έτσι είναι τα παιχνίδια του είδους, από τα παλιότερα μέχρι πιο καινούρια όπως αυτό.

Οk συμφωνώ, δεν λέω και εγώ κάτι διαφορετικό. Απλά το να βλέπεις έναν i5 να τερματίζει στα 1920 Χ 1080 με μία 650ti και από κεί και πέρα με μία 680 να έχει σχεδόν ίδια frames, θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο συνηθισμένο.

Οk συμφωνώ, δεν λέω και εγώ κάτι διαφορετικό. Απλά το να βλέπεις έναν i5 να τερματίζει στα 1920 Χ 1080 με μία 650ti και από κεί και πέρα με μία 680 να έχει σχεδόν ίδια frames, θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο συνηθισμένο.

Μα αυτό λέω, στα mmo είναι συνηθισμένο να σε κόβει το cpu. Για αυτό και όλοι όσοι "παίζουν σοβαρά" έχουν Intel.

Στο μηχάνημα της υπογραφής φαντάσου ότι ο 3570κ@4.5ghz κόβει την gtx670 μέσα σε πόλεις και 25άρια raids και μάλιστα στα 2560χ1440 με max γραφικά και 4χΑΑ στο wow!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.