Jump to content

Dungeons & Dragons : Neverwinter

Typhonios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν έχει πέσει το μάτι μου σε κάποιο από τα θέματα μας , οπότε λέω να το ξεκινήσω,εάν υπάρχει εννοείται πως το κάνετε delete /move:baby:

Εν ολίγης , το παιχνίδι είναι εντελώς f2p (αν και οι devs στο microtransaction είναι greedy as hell..για να κάνεις respect πρέπει να πληρώσεις εκτός και εάν γίνεις founder οπότε είσαι καλυμμένος σε αρκετά μελλοντικά σου έξοδα In game) και έχει όλα τα όμορφα στοιχεία από Tera Online, GW2 ,WoW ενοποιημένα σε ένα αρκετά ενδιαφέρων MMO!

Να σημειώσω ότι θυμίζει αρκετά ΜΑ αρκετά το Dragon Age.

Το D&D Νeverwinter τα έχει όλα, dungeons, raids, grinding, feats and achievements,crafting,dpsers, tanks, healers, noobs, loot wh*re queens...drama queens.

Από εχθές γίνεται ο κακός χαμός στην open beta ,θυμίζοντας το zone chat κάτι σε παλιό WoW barrens:)

Όμορφα γραφικά, όμορφα animations και σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα συνδρομητικό MMO, δεν του λείπει τίποτα.

Σημαντικό στοιχείο και επεκτασιμότητας του συγκεκριμένου MMO?

Ο κάθε player έχει την ικανότητα μέσα από το Foundry να δημιουργήσει δικά του quests και να τα ανεβάσει in game (σενάριο, mobs,loot etc)!!!

Παράτησα το TsW για χάρη του και είμαι σε απόφαση D&D ή Darkfall Online :Unholly Wars (το καταπληκτικότερο OPEN SAND BOX MMO που έχω δει )...

http://nw.perfectworld.com/

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=w7AGKI6Crfw]Neverwinter - Throne of Idris Gameplay and Discussion - YouTube[/ame]

Server?Name? Ίσως να το δοκιμάσω μέσα στο Πάσχα.

Αν και το άλλο το D&D το stormreach δεν έπιασε άραγε αυτό θα το πάει καλύτερα?

Server?Name? Ίσως να το δοκιμάσω μέσα στο Πάσχα.

Αν και το άλλο το D&D το stormreach δεν έπιασε άραγε αυτό θα το πάει καλύτερα?

Server : Beholder, Name:Hades

Έχει ήδη πιάσει σοβαρό κοινό σε αριθμό μιας και είναι F2p συν ότι συνδυάζει combat system Τera, με καλό universe / story αλλά και επειδή έχει όλα τα θετικά ενός monthly fee MMO...πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα.

Dragon Age , Diablo 3 και WoW υβρίδιο...interesting!!

downloading αν και διαβάζω κάτι για queues!

Εχθές πριν βγάλουν το patch είχε κάτι 20K στην αναμονή...κατέβασαν τα πάντα για 3 ώρες και σήμερα μπαίνεις στο τσακ μπαμ!!

Απίστευτη ανταπόκριση από τους Devs!

Kudos!

downloading μονο και μονο για την ατμοσφαιρα που βγαζει μετα απο

καποια βιντεακια που βλεπω. Θελω λιγο τη σκοτεινη φαση που σου βγαζει μερικες

φορες το lotro.

Tα ragdolls θέλουν δουλειά ακόμα.Επίσης στο netgraph είδα 200 ping κοινώς σχετικά unplayable.Tα γραφικά έτσι και έτσι combat animations μέτρια.Έχει δρόμο μπροστά του ακόμα.

Tα ragdolls θέλουν δουλειά ακόμα.Επίσης στο netgraph είδα 200 ping κοινώς σχετικά unplayable.Tα γραφικά έτσι και έτσι combat animations μέτρια.Έχει δρόμο μπροστά του ακόμα.

Να σου πω ότι είμαι σταθερά στα 45ms? Γύρισα την γραμμή σε fastpath και γενικά έχω βρει την υγειά μου:)

Κοίτα ακόμη είναι σε open beta φάση, περίπου Ιούλιο ή Αύγουστο μήνα θα κυκλοφορήσει επισήμως.

Σε σχέση με άλλα συνδρομητικά ή ΑΑΑ MMO τίτλους, τους πατάει κάτω στον λαιμό.

Kάτσε να γίνεις lvl 10+ να πάρεις σοβαρό loot και σοβαρό Instance βρε :)

Κόλλησα, bye bye Funcom :)

Υ.Γ. Δοκίμασε να δεις και το Darkfall:Unholy Wars (Έλληνες από πίσω:p)

Θυμίζει έντονα Skyrim και έχεις απίστευτη ελευθερία ingame..μέχρι και καράβι φτιάχνεις...το κορυφαίο που έχω δει είναι ένας τυπάς σκοτώνει έναν και του παίρνει το MOUNT μόνιμα!ΧΑΧΑΧΑ

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

εγώ το δοκίμασα σε close beta και μου έδωσε κακή εντύπωση τώρα έχουν φτιάξη πολλά πράγματα και το κατεβάζω πάλι

Εγω παίζω και μου έχει δώσει παρα πολύ καλή εντύπωση ..είμαι στον dragon 24 lvl great weapon fighter

To εγκατέστησα πριν λίγο και έπαιξα καμιά ωρίτσα. Half Elf, Trickster rogue με βρώμικο παρελθόν στο Northdark... :p Φαίνεται πολύ ωραίο και δηλώνω ενθουσιασμένος!

Δυστυχώς όμως οι βόλτες μου στα Forgotten Realms είναι γεμάτες εμπόδια... Έχω χαμηλά framerates (~30fps) και αισθητό lag στο input, πράγμα πολύ κουραστικό. Ιδίως μέσα στo Protectors Enclave (η πόλη) που γίνεται ο χαμός από άλλους παίκτες πέφτω στα 20-25 fps.

Όσον αφορά τα video settings παρατήρησα το εξής: στο very high μπορεί να έχω 22fps και αν τα πάω όλα στο low να ανέβω στα 28 fps. Μικρή διαφορά. Εξίσου μικρή διαφορά βλέπω είτε παίζω σε 1920χ1080 είτε σε 1280χ720.

Ανοίγω λοιπόν task manager να δω τι παίζει με τον επεξεργαστή. To Cpu usage είναι μόνιμα στο 55-57%. Άρα δεν τερματίζει τη cpu. Eκτός και αν αξιοποιεί μόνο 2 cores, οπότε την τερματίζει.

Τι φταίει; CPU; VGA; Και τα 2; Ώρα για γενική αναβάθμιση;;;

CPU: Phenom ii x4 B25 @3.4Ghz

VGA: Sapphire 6850 1gb stock

drivers, patches κλπ είναι πάντα up to date

Εγραφα ενα ωραιο μεγαλο ποστ για το παιχνιδι αλλα εφυγε κακο backspace και βαριεμε να ξαναγραφω.

Μην ασχολειτε αν δεν εχετε να σκασετε λεφτα ή 10 ωρες την μερα για 100 μερες + για να κανετε οτι κανει ο αλλος που ανοιγει πορτοφολι σε 10 δευτερολεπτα.

Αφου φυγει το WΗΟΑ! απο το γρηγορο combat βλεπεις πως πραγματικα ειναι το game που εχει πολλα ενοχλητικα πραγματα χωρις να βαλεις μεσα το cash shop.

Αλλα βασικα ειναι ανετα 30-50 ωρες ωραιο leveling και μερικες ωρες dungeon μετα απο αυτο δεν λεει πολλα, γιατι εως τοτε εχεις δει πως ειναι το game και καταλαβενεις οτι πρεπει να σκασεις λεφτα καπου ενδιαμεσα.

Παραδειγμα: To respec einai 6 euro και αλλος τροπος ειναι να farmareis ενα currency του game που ειναι limited, και μετα να κανεις trade στο "Zen (to currency tis perfect world entertainment, 1 euro ta 100) με το currency του game, που θελει παρα πολλα οποτε θες μηνες, οποτε καλυτερα να ανοιξεις πορτοφολι απο το να κατσεις να φαρμαρεις μερες για κατι.

Παιδιά καλά όλα αυτά αλλά καθόλου σχέση με dnd έχει; Η 4η έκδοση φαίνεται να κολλάει καλά σε action ΜΜΟ αλλά είναι καθόλου rpg;

Εγραφα ενα ωραιο μεγαλο ποστ για το παιχνιδι αλλα εφυγε κακο backspace και βαριεμε να ξαναγραφω.

Μην ασχολειτε αν δεν εχετε να σκασετε λεφτα ή 10 ωρες την μερα για 100 μερες + για να κανετε οτι κανει ο αλλος που ανοιγει πορτοφολι σε 10 δευτερολεπτα.

Αφου φυγει το WΗΟΑ! απο το γρηγορο combat βλεπεις πως πραγματικα ειναι το game που εχει πολλα ενοχλητικα πραγματα χωρις να βαλεις μεσα το cash shop.

Αλλα βασικα ειναι ανετα 30-50 ωρες ωραιο leveling και μερικες ωρες dungeon μετα απο αυτο δεν λεει πολλα, γιατι εως τοτε εχεις δει πως ειναι το game και καταλαβενεις οτι πρεπει να σκασεις λεφτα καπου ενδιαμεσα.

Παραδειγμα: To respec einai 6 euro και αλλος τροπος ειναι να farmareis ενα currency του game που ειναι limited, και μετα να κανεις trade στο "Zen (to currency tis perfect world entertainment, 1 euro ta 100) με το currency του game, που θελει παρα πολλα οποτε θες μηνες, οποτε καλυτερα να ανοιξεις πορτοφολι απο το να κατσεις να φαρμαρεις μερες για κατι.

Ναι εντάξει έχεις δίκιο απλά νομίζω οτι σκέφτηκαν οτι σ άλλα μμο πληρώνεις το παιχνίδι συν την συνδρομή οπότε δεν θα σε πείραζε ένα πεντάευρο να μας ενισχύσεις κιόλας,τωρα όποιος θέλει λιώνει και όποιος θέλει πληρώνει...c'est la vie :p

Τελικά αρχίζει και γίνεται νόμος. Καλύτερα να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή σε ένα MMO, παρά να είναι free και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν λιώσεις το κορμί σου πρώτα ή αν δεν τα στάξεις για αυτό το "κάτι" που έτσι κι αλλιώς θα είναι κάτι το συγκεκριμένο.

MMORPG + F2P = No way!

Βασικά μπορείς να κάνεις ότι και αυτοί που τα σκάνε ΚΑΘΑΡΑ για κοσμητικά καλούδια ή για το super WoW mount!

Δεν αγοράζεις gear, όποτε εάν έχει όρεξη για grinding διάβανε εάν βαριέσαι πλέρωνε για να δεις το all breand new peasant outfit

Τις ίδιες ελευθερίες απολαμβάνεις σε όλα.

F2P μοντέλο για ΜΜΟ είναι καθαρά το επόμενο βήμα επιβίωσης, μην συγκρίνουμε το WoW που αποτελεί καθαρά εξαίρεση.

Α.... και το Darkfall :Unholy wars.

To D&D επιτυγχάνει αυτό που δεν έκανε το Guild Wars 2, το epic fail SWTOR και άλλα πολλά.

Eθισμός και διασκέδαση.

Δεν χρειάζεται να σκάσεις λεφτά για να δεις το end content και να χρησιμοποιήσεις το ανάλογο epic lewt.

Δεν χρειάζεται να σκάσεις λεφτά για να δεις το end content και να χρησιμοποιήσεις το ανάλογο epic lewt.

Εννοεις τα dungeon που το gear ειναι ηδη στο Auction House γιατι ειναι Bind on Equip και απο οτι ειδα με τις τιμες με το που πας 60 μπορεις να αγορασεις 2-3 χωρις να πατησεις ποτε το ποδι σου σε dungeon.

Το θεμα δεν ειναι αν εχεις access στο content οπως ειπα παραπανω το game ειναι 30-50 ωρες πολυ ωραιο leveling γιατι εχει ωραια area και το combat ειναι γρηγορο και fun το θεμα ειναι να εχει νοημα, καποιο competition, καποιο gear advantage επειδη πεζεις/εισαι καλυτερος, οχι επειδη μπορεις να σκασεις λεφτα.

Μετα μερικες ωρες τα dungeon και τελειωσες, μετα ειναι φαρμαρε μηνες για πραγματα που ο αλλος τα εχει ηδη επειδη εσκασες 50-200Ε.

Αν δεν βαζουν dungeons/gear σε game τετοιου ειδους καθε 2-3 μηνες, δεν προκειται να κανει τιποτα.

Μην μιλησουμε για τα enchants. "Θελεις rank 10 enchant?" Sorry, 1% chance, αλλα αν δωσεις 5Ε γινετε 100%!

Το θεμα δεν ειναι αν εχεις access στο content ....

IMHO, τo θέμα είναι να έχεις access σε όλο το content, sooner or later.

Ούτως ή άλλως οι υπόλοιπες αδικίες που αναφέρετε υπάρχουν σε όλα τα MMOs (και, ακόμα χειρότερα... στη ζωή), με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Ακόμα και για vanilla WoW να θυμηθώ:

Κάποιος που λιώνει και παίζει 80 ώρες τη βδομάδα θα έχει πάντα πλεονέκτημα έναντι κάποιου που παίζει 10 ώρες τη βδομάδα.

Κάποιος που έχει χρήμα και αγοράζει gold από Κινέζους θα έχει πάντα πλεονέκτημα σε σχέση με κάποιον που θέλει να πληρώνει μόνο τη συνδρομή του και τίποτα παραπάνω.

Κάποιος που ξεκινάει τον 5ο του χαρακτήρα θα έχει πάντα πλεονέκτημα σε σχέση με κάποιον που ξεκινάει τώρα γιατί ο πρώτος θα έχει έτοιμο gear, θα ξέρει το content, θα έχει περισσότερα gold στην άκρη, θα έχει γνωστούς να τον boost runs κλπ.

...and the list goes on.

Το θέμα είναι αν παίζεις για να απολαμβάνεις το content ή για να κάνεις boost το e-peen σου.

Για το δεύτερο, όντως τα F2P δε λένε γιατί μπορεί ο άλλος να σκάσει λεφτά και να σου χαλάσει το όνειρο σε 5 λεπτά.

Αλλά σε αυτό το μοντέλο πάνε όλα καλώς ή κακώς και, άλλωστε, θεωρώ πως όποιος έχει λιώσει με ΜΜΟ στο παρελθόν ξέρει πόσο ελάχιστο νόημα έχουν όλα αυτά τα ..."achievements" και το ψηφιακό "fame & glory".

Για την ουσία του παιχνιδιού, που είναι το content ΙΜΗΟ, το Neverwinter είναι πολύ καλό και με αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία (έχουν ήδη αναφερθεί στο thread κάποια από αυτά).

Έχουν αρκετά καλό balance μεταξύ paid & free content και σου επιτρέπει - αν θέλεις - να εστιάσεις στο παιχνίδι και τις (δωρεάν) ώρες διασκέδασης που αποκομίζεις από αυτό και όχι να αναλώνεσαι σε συγκρίσεις με τους γύρω, να ψάχνεις τι "χάνεις" που δεν πληρώνεις, το "ranking" σου στον server κλπ κλπ. Μακάρι όλα τα F2P ΜΜΟs να μας έδιναν αυτήν την "πολυτέλεια".

Αν αργότερα αποφασίσουν να ρίξουν βάρος στο PvP, π.χ., το ξανασυζητάμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.