Jump to content

Call Of Duty:Ghosts

virus777

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply
εχω ακουσει οτι εχουν βαλει καποιο κλειδωμα και αν δεν εχεις πανω απο 6Gb δεν σε αφηνει καν να το τρεξεις!!

νεος μπελας για τους κρακερς :rofl::rofl::rofl:

εχω ακουσει οτι εχουν βαλει καποιο κλειδωμα και αν δεν εχεις πανω απο 6Gb δεν σε αφηνει καν να το τρεξεις!!

εγω ακουσα οτι μαλλον δε θα σου αφηνει να ανοιγεις και το pc

τωρα το εχω βαλει να κατεβαινει μεσα απο steam

δηλαδη με 4 gb ram που εχω δε θα το τρεξει

Μπορείς να ζητήσεις και refund, για τον λόγο αυτόν.

Το έχουν πετύχει ήδη μερικά άτομα

Λολ σοβαρα ρε παιδια?

Ελεεινο...

καποιος που το τρεχει ας μας πει ποση μνημη τρωει

τι καινουργιο φρουτο ειναι αυτο?

Εγω γουσταρω πχ να το παιξω με 1 γιγα και να παιζω με 1 καρε.

τι τους κοφτει αυτους?τα λεφτα τους θα τα παρουν...

το θεμα ειναι οτι με το ramfix δεν μπορεις να παιξεις multi... κ επιφοβο για κανα ban? μεχρι 2gb χρησιμοποιει λενε!

cfg check

lean (έστω και έτσι) check

το fov θα πατσαριστεί check

μεγάλα maps (sd friendly) check

ήχος πολύ καλός (crystal clear footsteps) check

hit registration check

gg

το έπαιξα και εγώ σήμερα πολύ καλο μου φάνηκε αλλα κάπως μου φαίνεται η camera σαν να λαγαρή ενώ έχω 80-90 fps και η camera πάει από πολύ αργά γρήγορα χωρίς λόγο καμια ιδέα κανεις

Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό λόγο βγάζει error και δεν ξεκινάει το παιχνίδι? :confused:

Τα χαρακτηριστικά του pc είναι: CPU Intel Core Duo E8400 3.00 GHz. RAM 6GB. GPU GTX 280. Windows 7 64bit..

Ευχαριστώ.

post-31225-1416077877,9448_thumb.jpg

Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό λόγο βγάζει error και δεν ξεκινάει το παιχνίδι? :confused:

Τα χαρακτηριστικά του pc είναι: CPU Intel Core Duo E8400 3.00 GHz. RAM 6GB. GPU GTX 280. Windows 7 64bit..

Ευχαριστώ.

Απλα τρελαθηκε με το κοριτσι απο πισω!!! Επαθε black out.....

Δες τα minimum spec του παιχνιδιου γιατι εχω την εντηπωση οτι η 280 δεν την εχουν μεσα!!!δεν ειμαι σιγουρος!

Ευχαριστώ.

Απο ότι είδα θες dx11 κάρτα για να παίξει...μπορείς να βρείς καμιά οικονομική 5850 να κάνεις την δουλεία σου....

Ευχαριστώ.

Το Ghost θελει directx 11 η GTX 280 εχει directx 10

Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Ναι το έψαξα λίγο και ξενέρωσαααα...

Τελικά θα αναγκαστώ να πάω για ολική αναβάθμιση..

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι..

Φίλε SKAL τι να μου κάνει μια κάρτα γραφικών?? Όλο το σύστημα θέλει αλλαγή..

Βρήκα ήδη τι θα αγοράσω.. :dance3:

Απλα τρελαθηκε με το κοριτσι απο πισω!!! Επαθε black out.....

Δες τα minimum spec του παιχνιδιου γιατι εχω την εντηπωση οτι η 280 δεν την εχουν μεσα!!!δεν ειμαι σιγουρος!

Ε ναι σκέψου όμως πως θα μπορούσε να είχε καεί και το ίδιο το pc :jump1:

Απο ότι είδα θες dx11 κάρτα για να παίξει...μπορείς να βρείς καμιά οικονομική 5850 να κάνεις την δουλεία σου....

5870 και πανω θελει

Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Ναι το έψαξα λίγο και ξενέρωσαααα...

Τελικά θα αναγκαστώ να πάω για ολική αναβάθμιση..

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι..

Φίλε SKAL τι να μου κάνει μια κάρτα γραφικών?? Όλο το σύστημα θέλει αλλαγή..

Βρήκα ήδη τι θα αγοράσω.. :dance3:

Δεν εισαι ο μονος και γω παω για ram

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.