christaras Νοέμβριος 28, 2013 #281 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 μια ερωτηση χρησιμοποιω το pecision για να βλεπω fps.σε ολα τα παιχνιδα μου εμφανιζεται κανονικα οταν παιζω σε αυτο ομως δεν το εμφανιζει, ξερει κανεις τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 28, 2013 #282 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 μια ερωτηση χρησιμοποιω το pecision για να βλεπω fps.σε ολα τα παιχνιδα μου εμφανιζεται κανονικα οταν παιζω σε αυτο ομως δεν το εμφανιζει, ξερει κανεις τι παιζει?τρεχει σε 64 γιαυτο και εγω χρησιμοποιω το msi afterburner που ειναι ιδιας φιλοσοφιας και ουτε αυτο δειχνει!για να περνεις fps σε 64 μπορεις να τα βλεπεις με το fraps δειχνει κανονικα αυτο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_rx8 Νοέμβριος 30, 2013 #283 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 Βασικά ούτε το fraps δείχνει τα fps σε μένα...Τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Δεκέμβριος 1, 2013 #284 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Βασικά ούτε το fraps δείχνει τα fps σε μένα...Τι παίζει?επρεπε να δειχνει κανονικα το fraps μηπως εχει ρυθμιστει να δειχνει απο κατω(δεξια-αριστερα) ;και δε τοχεις παρει χαμπαρι γιατι μου εχει συμβει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_rx8 Δεκέμβριος 1, 2013 #285 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Πάνω αριστερά έχω ρυθμίσει αλλά δεν δείχνει fps.@ultraex2005 εσένα σου δουλεύει κανονικά στο cod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Δεκέμβριος 1, 2013 #286 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Oυτε σ'εμενα δουλευει το fraps,δοκιμασα και εγκατασταση απεγκατασταση και παλι δεν δουλευει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Δεκέμβριος 1, 2013 #287 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Πάνω αριστερά έχω ρυθμίσει αλλά δεν δείχνει fps.@ultraex2005 εσένα σου δουλεύει κανονικά στο cod?ναι μου δειχνει κανονικα το fraps αμα δεις και τα σκρινακια μου στο ποστ 101 φαινεται κανονικα πανω δεξια !!για να βοηθησω εχω βαλει την 3.4.7 version !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 1, 2013 #288 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Και σε μενα δουλευει κανονικα το fraps με το cod..εκδοση τελευταια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_rx8 Δεκέμβριος 1, 2013 #289 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 ναι μου δειχνει κανονικα το fraps αμα δεις και τα σκρινακια μου στο ποστ 101 φαινεται κανονικα πανω δεξια !!για να βοηθησω εχω βαλει την 3.4.7 version !!Ναι το είδα μόλις,δουλεύει κανονικά...Και σε μενα δουλευει κανονικα το fraps με το cod..εκδοση τελευταια..Κ εγώ την τελευταία έχω.Για μιά στιγμή πέρασε απ το μυαλό μου να κατεβάσω την 3.4.7 που δουλεύει στον @ultraex2005 ,όμως εφόσον λές κ εσύ οτι σου δουλεύει με την τελευταια version δεν ξερω τι αλλο να κανω...Πειράζουμε κατι αλλο μεσα στο fraps περα απ το overlay corner για να δείχνει τα frame???Edit:Δουλεύει κανονικά σε άλλα games που το δοκίμασα το fraps....Μονο στο cod ghost δεν μου δουλευει....Edit 2:Κατέβασα την εκδοση 3.4.7 μετά απο προτροπή του @ultraex2005 κ δουλεύει κανονικά στο ghost τελικά....Επιτέλους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 4, 2013 #290 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Παιδιά, υπάρχει καμια thelab ομάδα ή κανα clan που να δέχεστε noobάδες σαν και εμένα για να περάσει λίγο πιο ευχάριστα η ενασχόλησή μας με το cod ghosts; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtrmsnpr Δεκέμβριος 26, 2013 #291 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 η απόλυτη ξεφτίλα..ΠΛέον και με αυτό το παιχνίδι,έχω να δηλώσω ότι δεν θα ξαναπάρω παιχνίδι της ΕΑ και της activision..Δεν ξεκινάει καν το παιχνίδι με το dxtory,αν και βρήκα το fix δεν είναι για την έκδοση που έχω..Όπως και με το fraps το παιχνίδι παγώνει..το παιχνίδι φριζάρει όλη την ώρα..δεν το χαίρεσαι καθόλου.Είναι ένα ημιτελές προϊόν,όπως άλλωστε μας συνήθισαν φέτος να μας δίνουν..Κουράστηκα να προσπαθώ να φτιάξω κάτι που έπρεπε να ήταν από την αρχή σωστό,σε βαθμό που να τρέχει ικανοποιητικά..έχοντας κιολας πληρώσει γιαυτό..Κουράστηκα να νευριάζω,απο κει που δεν νευριάζα με τα πιο λογικά πράγματα,να ΤΡΕΧΕΙ σωστά ένα παιχνίδι..Αφού στην αρχή αντιμετώπισα τρομερό πονοκέφαλο,και μιλάω για όντως να μου πονάει το δεξί μάτι παίζοντας για 1η φορά το παιχνίδι..στο normal όλα και δεν έβλεπες τίποτα..Νόμιζα ότι είχα πίεση..1η φορά συμβαίνει αυτό..Παίζω με 50fps και είναι σα να έρχονται όλα αργά προς εμένα,όχι ότι έχω fps drops,απλώς δεν είναι smooth η κίνηση ιδιαίτερα ..ενώ όταν κοιτάω τον ουρανό που δεν έχει objects και ανεβαίνουν τα fps,πάει πολύ πιο smooth η εικόνα..Αφού το διόρθωσα,τώρα έχω τα κρασαρίσματα..Κάθε τόσο θα φριζάρει το παιχνίδι και μένει εκεί..Και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν μπορώ να κάνω refund..ευτυχώς,τί ευτυχώς αλλά τεσπα,έδωσα 26€ και το πήρα..Έχω του τελευταίους ati 13.12.. i5 2500k 8gb ram 6870 2gbwin8 64bitΤελείως απογοητευμένος,μάλλον το 1.9/10 στο user metacritics είναι αληθινό..!Δεν ξέρω αν ετοιμάζει η εταιρία κάποιο patch,αλλά το παιχνίδι δεν παίζει..--Χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα,μιας και δεν σας είπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 26, 2013 #292 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 Μα τι φοβερά γραφικά για φτύσιμο είναι φτου φτου ! Ρε τους ξεφτίλες ρε ! ίδια γραφικά με MW2 έχει ! πας κοντά και βλέπεις θολούρα ! EDIT Ντάξει βάλαμε ένα κάρο updates και έστρωσε Ομολογώ ότι ήταν αρκετά καλό για να περάσει ευχάριστα η μέρα μου Σαν campaign καλύτερο από τους Black Ops 2! Σε πολλές στιγμές μου θύμισε παλαιότερα modern warfare Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 13, 2014 #293 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Φεβρουάριος 13, 2014 #294 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Btw, τσεκάρετε tags που του έχουν βάλει από χθες οι users στο Steam Call of Duty collar duty, fish ai, garbage, joke Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 20, 2014 #295 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Free Weekend on SteamSave 50% on Call of Duty®: Ghosts on Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Μάρτιος 2, 2014 #296 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 παίδες έχω ένα θέμα με το cod νομίζω είναι με το mouse κάπως λαγαρή να το πω μια πάει αργά μια γρήγορα γνωρίζει κανεις εάν είναι έτσι το game? εκτος από αυτό τα max frames που έχει το cod ποσα είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koproskylo Μάρτιος 2, 2014 #297 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 παίδες έχω ένα θέμα με το cod νομίζω είναι με το mouse κάπως λαγαρή να το πω μια πάει αργά μια γρήγορα γνωρίζει κανεις εάν είναι έτσι το game? εκτος από αυτό τα max frames που έχει το cod ποσα είναι ?Εαν στο κάνει στην πρώτη σελίδα με το που φορτώνει το game , το κάνει και σε εμένα.κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν μου το έχει κάνει ποτέ.Όσο για τα frames δεν γνωρίζω:no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάρτιος 2, 2014 #298 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 παίδες έχω ένα θέμα με το cod νομίζω είναι με το mouse κάπως λαγαρή να το πω μια πάει αργά μια γρήγορα γνωρίζει κανεις εάν είναι έτσι το game? εκτος από αυτό τα max frames που έχει το cod ποσα είναι ?Έλα το έκανε και σε μένα η φουστια, μπήκα στα αρχεία του παιχνιδιού ένα cfg ήτανε και μια εντολη εντός αλλάζεις σχετικά με το mouse accelerationΔηλαδή :παραμετροποιεις το : από r elevatedPriority “1″ σε r elevatedPriority “0″ στο config_mp.cfg file, το οποίο βρίσκεις εντός του φακέλου εγκατάστασης του Steam -> SteamApps -> common -> Call of Duty Ghosts Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Μάρτιος 2, 2014 #299 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 το elenksa και είναι στο 0 αλλα πάλι εξακολουθεί κάπως να είναι το mouse τι να είναι μαμοτο? εκτος από αυτό μέχρι 91 frames πάει το game? η έχει lock στα 91? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάρτιος 2, 2014 #300 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 Τσέκαρε εδώ Call of Duty: Ghosts on PC - How to Fix Mouse Acceleration, FPS Drop and Stuttering Issues - MP1st Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.