meloszp Νοέμβριος 5, 2013 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 τωρα το εχω βαλει να κατεβαινει μεσα απο steamδηλαδη με 4 gb ram που εχω δε θα το τρεξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 5, 2013 #122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 εχω ακουσει οτι εχουν βαλει καποιο κλειδωμα και αν δεν εχεις πανω απο 6Gb δεν σε αφηνει καν να το τρεξεις!! νεος μπελας για τους κρακερς :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Νοέμβριος 5, 2013 #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 εχω ακουσει οτι εχουν βαλει καποιο κλειδωμα και αν δεν εχεις πανω απο 6Gb δεν σε αφηνει καν να το τρεξεις!!εγω ακουσα οτι μαλλον δε θα σου αφηνει να ανοιγεις και το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Νοέμβριος 5, 2013 #124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 τωρα το εχω βαλει να κατεβαινει μεσα απο steamδηλαδη με 4 gb ram που εχω δε θα το τρεξειΜπορείς να ζητήσεις και refund, για τον λόγο αυτόν.Το έχουν πετύχει ήδη μερικά άτομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Νοέμβριος 5, 2013 #125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Λολ σοβαρα ρε παιδια?Ελεεινο...καποιος που το τρεχει ας μας πει ποση μνημη τρωειτι καινουργιο φρουτο ειναι αυτο?Εγω γουσταρω πχ να το παιξω με 1 γιγα και να παιζω με 1 καρε.τι τους κοφτει αυτους?τα λεφτα τους θα τα παρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Νοέμβριος 5, 2013 #126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Βγήκε RamFix που ρίχνει το requirement στα 4GB. Ναι, είναι τόσο τραγικοί οι CoDάδες της Activision.http://www.dsogaming.com/news/call-of-duty-ghosts-crackers-find-a-way-to-bypass-the-games-6gb-ram-requirement/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Νοέμβριος 5, 2013 #127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 WTF??? :happy2::happy2::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 5, 2013 #128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 το θεμα ειναι οτι με το ramfix δεν μπορεις να παιξεις multi... κ επιφοβο για κανα ban? μεχρι 2gb χρησιμοποιει λενε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Νοέμβριος 5, 2013 #129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=AAgc43e-zp4]βΊ WTF Is... - Call of Duty: Ghosts (Multiplayer) - YouTube[/ame]Τρελό θάψιμο.:banging:65 FoV...ROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Νοέμβριος 5, 2013 #130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 cfg checklean (έστω και έτσι) checkτο fov θα πατσαριστεί checkμεγάλα maps (sd friendly) checkήχος πολύ καλός (crystal clear footsteps) checkhit registration checkgg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 5, 2013 #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 το έπαιξα και εγώ σήμερα πολύ καλο μου φάνηκε αλλα κάπως μου φαίνεται η camera σαν να λαγαρή ενώ έχω 80-90 fps και η camera πάει από πολύ αργά γρήγορα χωρίς λόγο καμια ιδέα κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 6, 2013 #132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Η σειρά πέθανε στο black ops 1.Στο 4- MW1 θελεις να πεις (μαζι με το WAW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
metakis Νοέμβριος 6, 2013 #133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό λόγο βγάζει error και δεν ξεκινάει το παιχνίδι? Τα χαρακτηριστικά του pc είναι: CPU Intel Core Duo E8400 3.00 GHz. RAM 6GB. GPU GTX 280. Windows 7 64bit.. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 6, 2013 #134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό λόγο βγάζει error και δεν ξεκινάει το παιχνίδι? Τα χαρακτηριστικά του pc είναι: CPU Intel Core Duo E8400 3.00 GHz. RAM 6GB. GPU GTX 280. Windows 7 64bit.. Ευχαριστώ. Απλα τρελαθηκε με το κοριτσι απο πισω!!! Επαθε black out..... Δες τα minimum spec του παιχνιδιου γιατι εχω την εντηπωση οτι η 280 δεν την εχουν μεσα!!!δεν ειμαι σιγουρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 6, 2013 #135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό λόγο βγάζει error και δεν ξεκινάει το παιχνίδι? Τα χαρακτηριστικά του pc είναι: CPU Intel Core Duo E8400 3.00 GHz. RAM 6GB. GPU GTX 280. Windows 7 64bit.. Ευχαριστώ. Απο ότι είδα θες dx11 κάρτα για να παίξει...μπορείς να βρείς καμιά οικονομική 5850 να κάνεις την δουλεία σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Νοέμβριος 6, 2013 #136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό λόγο βγάζει error και δεν ξεκινάει το παιχνίδι? Τα χαρακτηριστικά του pc είναι: CPU Intel Core Duo E8400 3.00 GHz. RAM 6GB. GPU GTX 280. Windows 7 64bit.. Ευχαριστώ. Το Ghost θελει directx 11 η GTX 280 εχει directx 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metakis Νοέμβριος 6, 2013 #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ναι το έψαξα λίγο και ξενέρωσαααα...Τελικά θα αναγκαστώ να πάω για ολική αναβάθμιση..Ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι..Φίλε SKAL τι να μου κάνει μια κάρτα γραφικών?? Όλο το σύστημα θέλει αλλαγή..Βρήκα ήδη τι θα αγοράσω.. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
metakis Νοέμβριος 6, 2013 #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Απλα τρελαθηκε με το κοριτσι απο πισω!!! Επαθε black out.....Δες τα minimum spec του παιχνιδιου γιατι εχω την εντηπωση οτι η 280 δεν την εχουν μεσα!!!δεν ειμαι σιγουρος!Ε ναι σκέψου όμως πως θα μπορούσε να είχε καεί και το ίδιο το pc :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Νοέμβριος 6, 2013 #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Απο ότι είδα θες dx11 κάρτα για να παίξει...μπορείς να βρείς καμιά οικονομική 5850 να κάνεις την δουλεία σου....5870 και πανω θελει Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Νοέμβριος 6, 2013 #140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ναι το έψαξα λίγο και ξενέρωσαααα...Τελικά θα αναγκαστώ να πάω για ολική αναβάθμιση..Ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι..Φίλε SKAL τι να μου κάνει μια κάρτα γραφικών?? Όλο το σύστημα θέλει αλλαγή..Βρήκα ήδη τι θα αγοράσω.. :dance3:Δεν εισαι ο μονος και γω παω για ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.