ultraex2005 Νοέμβριος 5, 2013 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 εχει καποιο καλουτσικο σεναριο οσο εχω παιξει για οσους βεβαια ενδιαφερει το single κομματι !! παρτε και λιγο απο διαστημα !! αλλα και ο σκυλος ολα τα λεφτα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 5, 2013 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 παρτε και λιγο απο διαστημα !! εχει καποιο καλουτσικο σεναριο οσο εχω παιξει για οσους βεβαια ενδιαφερει το single κομματι !! τι ειναι βαρη??? λεει τιποτα απο γραφικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Νοέμβριος 5, 2013 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Μια χαρα παιζει. Προτιμω ομως τις παλαιοτερες εκδοσεις που ηταν Β' παγκοσμιου πολεμου το σκηνικο. Απο γραφικα ειναι καλο αλλα δεν φτανουν μονο αυτα ωστε να κολλησει καποιος με ενα παιχνιδι και να παιζει με τις ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scarspy Νοέμβριος 5, 2013 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Alert Νοέμβριος 5, 2013 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Το πήρα χθες αλλά το κακό είναι ότι θα μπορέσω να το παίξω την Τετάρτη το απόγευμα :hang3:. Αλλά 4 DVDs το install οι ssd θα λιώσουν. Review στο ign είδα ότι πήρε 8.8. Όσοι έχετε παίξει έχει κάποια freezes κτλ? γιατί με το bf4 που πήρα έφαγα τρελό ξενέρωμα και ακόμα δεν έχω μπορέσει να παίξω σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 5, 2013 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 μια χαρα το βλεπω,για να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 5, 2013 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 τι ειναι βαρη???λεει τιποτα απο γραφικα?οχι δε ειναι ιδιαιτερα βαρυ αν και εχει σκηνες μεσα που ειναι φορτωμενες τωρα απο γραφικα μου φανηκε αρκετα καλο ενταξει προσωπικα δε εχω τις τρελλες απαιτησεις !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Νοέμβριος 5, 2013 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Το πήρα χθες αλλά το κακό είναι ότι θα μπορέσω να το παίξω την Τετάρτη το απόγευμα :hang3:. Αλλά 4 DVDs το install οι ssd θα λιώσουν. Review στο ign είδα ότι πήρε 8.8. Όσοι έχετε παίξει έχει κάποια freezes κτλ? γιατί με το bf4 που πήρα έφαγα τρελό ξενέρωμα και ακόμα δεν έχω μπορέσει να παίξω σωστά. Mια χαρά τρέχει. Μην το συγκρίνεις με το BF4, το οποιο είναι μακράν καλύτερο σε γραφικά.Tώρα 8,8 το IGN...τα έσκασαν χοντρά σε λάδωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Νοέμβριος 5, 2013 #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Μια χαρα παιζει. Προτιμω ομως τις παλαιοτερες εκδοσεις που ηταν Β' παγκοσμιου πολεμου το σκηνικο. Απο γραφικα ειναι καλο αλλα δεν φτανουν μονο αυτα ωστε να κολλησει καποιος με ενα παιχνιδι και να παιζει με τις ωρες.και ποιος δε το προτιμάει αυτό φίλε?Τι αισθηση παίρνεις τώρα και τι αισθηση έπαιρνες όταν ήσουν έξω απτο κτίριο των SS με τους ναζί και το αδόλφο Χίτλερ και τους έτρωγες όλους σβάρνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 5, 2013 #110 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Η σειρά πέθανε στο black ops 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 5, 2013 #111 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Να δούμε και το πρώτο patch αν θα φέρει το lean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 5, 2013 #112 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 κάπως πηγαίνει η κίνηση του μάλλον συνήθεια δεν ξέρω συνήθισα bf και τώρα το cod μου φαίνεται διαφορετικό :Σ τέσσρα δεν είναι τόσο μπάρι όσο τρολαραν Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Νοέμβριος 5, 2013 #113 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Μια ερώτηση σε αυτούς που ξεκίνησαν να το παίζουν .Με τα ψάρια τι γίνεται ρε παιδιά; Και εδώ τα πρώτα unlocks : http://www.epetpals.com/eukanuba-german-shepherd-adult-dog-food-36-lb.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 5, 2013 #114 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Μια ερώτηση σε αυτούς που ξεκίνησαν να το παίζουν .Με τα ψάρια τι γίνεται ρε παιδιά; Τα "ψαρια" ηδη τσιμπησαν και το αγορασαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Νοέμβριος 5, 2013 #115 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Ένας ξάδερφος έχει τρελά προβλήματα. Freeze και memory fault κάθε φορά που δοκιμάζει να παίξει (παρότι έχει καλό σύστημα). Στα φόρουμ βλέπω πολλά θέματα. Θα του δώσω μνήμες να δοκιμάσει αλλά ξαφνικά χάλασαν την ίδια μέρα που έγινε ενεργοποίηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Νοέμβριος 5, 2013 #116 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 ποσοι μνημη εχει ο ξαδερφος?το παιχνιδι χρειαζεται 6 απο οτι λενε για να τρεξει! Τραγικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 5, 2013 #117 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Mε 4GB δεν σε αφήνει να κάνεις install, λοιπον το game είναι καλό, το gamespeed θυμίζει τα παλιά καλά cod, to hit reg πολύ καλό και για την ώρα δεν έχει lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 5, 2013 #118 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 death from above :yes4:!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Νοέμβριος 5, 2013 #119 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 βοηθεια παιδεςμολισ παρελαβα το game παω να το κανω install αφου εκανα πριν το steam και acountξεκιναω παλι το dvd για install game και μου βγαζει μυνημα cannot be installedτη βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 5, 2013 #120 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 βοηθεια παιδεςμολισ παρελαβα το game παω να το κανω install αφου εκανα πριν το steam και acountξεκιναω παλι το dvd για install game και μου βγαζει μυνημα cannot be installedτη βοηθεια σαςεχω ακουσει οτι εχουν βαλει καποιο κλειδωμα και αν δεν εχεις πανω απο 6Gb δεν σε αφηνει καν να το τρεξεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.