Jump to content

Eγκατάσταση SSD Help!!!!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω εναν ssd 840 samsung για πρωτη φορα και θέλω να κάνω clone τον μηχανικο στον ssd.

To προβλημα μου ειναι πως οταν τον συνδέω στο συστημα δεν τον βλεπει σαν σκληρό δισκο.

Ενω στην διαχειριση συσκευων στις μονάδες δίσκων τον βλεπει κανονικά.

Λογικά κάτι απλό θα είναι αλλα εχω φάει κόλημα!!!!!!!!

Στον προγραμμα που δίνει στο cd για clone τον βλεπει κανονικα αλλα αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι δεν τον βλεπει σαν σκληρο.

Θέλω τα φωτα σας

Δεξί κλικ στον Υπολογιστή μου/Διαχείριση/Διαχείριση Δίσκων και κάνε το partision

Δεξί κλικ στον Υπολογιστή μου/Διαχείριση/Διαχείριση Δίσκων και κάνε το partision

Με το που ανοιξα την διαχειριση δισκων με ρωτησε οτι πρεπει να προετοιμασω τον δισκο για να εχει προσβαση σε αυτον.Και εχω δυο επιλογες.ΜΒΡ η GPT?

Tι να βάλω?

Αφου κατάφερα και τον εκανα φορματ στο προγραμμα της samsung για clone μου βγαζει τωρα αυτο αλλα στο Netbook.

Τον σύνδεσα σαν εξωτερικό δίσκο με usb και ενω τον βλεπει το πραγραμμα κανονικα μολις ξεκινα το clone λεει οτι αποσυνδεθηκε.Οσες φορες και να το κανω λεει τα ιδια.

Μαλλον θα πρεπει να βγάλω τον σκληρο απο το netbook και να τους βάλω και τους δυο στο pc

Αν είχες συνδέσει με USB εξωτερικά τον SSD λογικό είναι. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό προγράμματα cloning και είναι ελάχιστα εκείνα που δεν τα κάνουν θάλασσα όταν έχεις συνδέσει μέσω USB κάποιο δίσκο.

Αν είχες συνδέσει με USB εξωτερικά τον SSD λογικό είναι. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό προγράμματα cloning και είναι ελάχιστα εκείνα που δεν τα κάνουν θάλασσα όταν έχεις συνδέσει μέσω USB κάποιο δίσκο.

Ποιο προγραμμα τα καταφερε σε εσενα?

Ναι το acronis δουλεύει. Δοκίμασα την έκδοση που δίνουν δωρεάν μαζί με τους intel SSD και είναι αρκετά καλό.

Ναι το acronis δουλεύει. Δοκίμασα την έκδοση που δίνουν δωρεάν μαζί με τους intel SSD και είναι αρκετά καλό.

Τελικά ούτε το acronis εκανε δουλεια για clone σε usb HD

Αν μιλάμε για win7 μην ξεχνάς να πάρεις μαζι και το κρυφό partition. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το ξεχνάς.

Υπάρχει επιλογή στο acro να κλονε σαν πακέτο.

Επίσης να προσθέσω οτι καλό θα ηταν να δουλέψεις απο 2011 έκδοση και μετα ώστε να μην εχεις προβλήματα με το alignment.

Σημείωση σημαντική. To Clone δεν είναι ιδανικό με το Άκρο. Πάρε full image και μετα ριξτο στον ssd αφού μπουταρεις με USB.

Sent from my Nexus 4

Αν μιλάμε για win7 μην ξεχνάς να πάρεις μαζι και το κρυφό partition. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το ξεχνάς.

Υπάρχει επιλογή στο acro να κλονε σαν πακέτο.

Επίσης να προσθέσω οτι καλό θα ηταν να δουλέψεις απο 2011 έκδοση και μετα ώστε να μην εχεις προβλήματα με το alignment.

Σημείωση σημαντική. To Clone δεν είναι ιδανικό με το Άκρο. Πάρε full image και μετα ριξτο στον ssd αφού μπουταρεις με USB.

Sent from my Nexus 4

Στον σταθερο εκανα clone με τις samsung το προγραμμα και δούλεψε άψογα. Μονο το boot αλλαξα απο το bios. Συνδεμένος σε sata θύρα.

Μάλλον για να μην μπλεξω θα τον βγαλω απο το netbook και θα τον βάλω στον σταθερο να κανω απο εκεί clone.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.