Jump to content

Ψυκτρα για Phenom x2 555 (unlocked)

geo1982

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια..Εχω τον Phenom x2 555 ξεκλειδωτο αλλα οχι overclocked.Και τωρα ψαχνω μια ψυκτρα γιατι η stock

δεν τα πολυβγαζει περα..Το μπατζετ ειναι μεχρι 35 euro..Εχει κανεις να προτεινει κατι?

Κριμα ειναι να μην ειναι Overclocked.με μια hyper 212 + η evo εισαι κατι παραπανω απο ανετος.επισης,το ιδιο ισχυει για true spirit 120

δεν μπηκα σε διαδικασια overclock επειδη δεν εχω ξανακανει.Ψιλοφοβαμαι να σου πω..

Χμμμ κατι θα κανουμε.οταν με το καλο αλλαξεις ψυχτρα στειλε μηνυμα η ποσταρε εδω.επισης κατι τελευταιο.ποσταρε μια εικονα απο hwmonitor εδω για να δουμε τις θερμοκρασιες και τα ρευματα σου.εαν δεν το εχεις,κατεβασε το και τρεξε το,εχε το ανοιχτο απο πισω και τρεξε το παιχνιδι που παιζεις.

Χμμμ κατι θα κανουμε.οταν με το καλο αλλαξεις ψυχτρα στειλε μηνυμα η ποσταρε εδω.επισης κατι τελευταιο.ποσταρε μια εικονα απο hwmonitor εδω για να δουμε τις θερμοκρασιες και τα ρευματα σου.εαν δεν το εχεις,κατεβασε το και τρεξε το,εχε το ανοιχτο απο πισω και τρεξε το παιχνιδι που παιζεις.

οκ

Μαλιστα απο ρευμα εισαι καλα.απο θερμοκρασιες οχι τοσο.αλλα αφου θα πας σε αλλαγη ψυχτρας,θα γινουν και αυτες καλα.

εγω ειχα την hyper 212+ και τωρα εχω την Noctua ΝΗ-D14.το Overclock που καταφερα να ειμαι σταθερος ειναι ιδιο και στις 2 περιπτωσεις.απλα με την δευτερη,ειμαι λιγο πιο ησυχος απο θεμα θερμοκρασιων μιας και δεν εχουμε ενδειξεις σε πυρηνες.

Μαλιστα απο ρευμα εισαι καλα.απο θερμοκρασιες οχι τοσο.αλλα αφου θα πας σε αλλαγη ψυχτρας,θα γινουν και αυτες καλα.

εγω ειχα την hyper 212+ και τωρα εχω την Noctua ΝΗ-D14.το Overclock που καταφερα να ειμαι σταθερος ειναι ιδιο και στις 2 περιπτωσεις.απλα με την δευτερη,ειμαι λιγο πιο ησυχος απο θεμα θερμοκρασιων μιας και δεν εχουμε ενδειξεις σε πυρηνες.

ναι η cpu δυσκολα μενει κατω απο τους 60 βαθμους οποτε και σβηνει η κανει reboot..Σκεφτομουν η για ψυχτρα η για τον Phenom x4 σε υστατη λυση γιατι μεγαλυτερη αναβαθμιση δεν μπορω να κανω τωρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.