Jump to content

DDR Maximizer PART 2....56K warning / πολλές φωτογραφίες...

hipro5

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Γιατι ρε παιδιά φαγώνεστε για ενα προιόν που απευθύνεται σε χρήστες που για να το αγοράσουν, ξερουν τι θέλουν να κάνουν και για το σκοπό που θα τους εξυπηρετήσει? Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να ξέρουν πριν το αγοράσουν. Ειμαι από τους πρώτους που το αγόρασα, (ίσως ο πρώτος :hehe:) και τα λεφτά του, οσα κι αν ειναι στην τελική του μορφή, τα αξίζει και με το παραπάνω... Ειναι απίστευτη η ευκολία που σου προσφέρει, η σταθερότητα και το κάτι παραπάνω... Χωρίς να αγχώνεσαι αν υπερθερμαίνεται, αν θα παίρνει αρκετό ρεύμα, τερμα τα καλωδιάκια και τα μοντ στις μητρικες... Αλλάζεις μητρική, το μεταφέρεις και τερμα, εχεις πάντα οσο ρευμα θελεις...

Αντε Γιώργο να δούμε και την τελική μορφή :flower:

Αρχική απάντηση από g_0x

ολο μπεντς μπεντς μπεντς που πηγε το παιχνιδι?χαθηκε ο σκοπος μου φενεται.τεσπα........

Αυτο ειναι το παιχνιδι για μερικους απο μας αν εσυ δεν νιωθεις ετσι ειναι αλλο θεμα.

• 1 month later...

Κοντεύουμε το ρημάδι.......Μου' χουν φάει την ψυχή οι διάφοροι μέχρι τώρα.......Όχι οι αγοραστές :D , αλλά αυτοί που συνεργάζομαι........Κοντεύει πάντως........

Υ.Γ. Θα βγεί και μία "L.ED" (Limited Edition) έκδοση με Μπλέ Led displays και μπλε/κόκκινα led-άκια με ΧΡΥΣΗ πρόσοψη(αλλά και με μαύρη)....... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:50]

Κοντεύουμε το ρημάδι.......Μου' χουν φάει την ψυχή οι διάφοροι μέχρι τώρα.......Όχι οι αγοραστές :D , αλλά αυτοί που συνεργάζομαι........Κοντεύει πάντως........

Υ.Γ. Θα βγεί και μία "L.ED" (Limited Edition) έκδοση με Μπλέ Led displays και μπλε/κόκκινα led-άκια με ΧΡΥΣΗ πρόσοψη(αλλά και με μαύρη)....... ;)

¨αντε ανυπομονώ να τα ακουμπήσω........:)

....έχω βαρεθεί να ζητιανεύω ocz booster ......και να μην ξέρω τι θα μου ξημερώσει...:(

• 3 months later...

Παιδες επειδη δεν παρακολου8ω τωρα τελευταια τα δρωμενα...τι γινεται με το μαξιμαιζερ?Απο τιμη πως τα παει?κανα 100αρι να περιμενω?IC7 MAX3 εχω και αποτι 8υμαμαι 8α δουλευε κουτι.

θα το παιρνουμε απο μαγαζια η και κατευθειαν απο τον Δημιουργο του?(νασαι καλα Γιωργραρα :D)

Εφυγα απο Αγγλια(τελος σπουδες)

Στρατος(τελος και αυτος απο Νοεμβρη)

Και τωρα καθομαι σπιτι και θεωρητικα διαβαζω για να δωσω εξετασεις στο Δικατσα

Δεν συμφωνει με την αποψη ο πατερας μου να βρω δουλεια με το πτυχιο+μαστερ που εχω αφου δεν εχω γραφτει ΤΕΕ κτλπ.

Μπλεξιμο λοιπον...Το Mach2GT τα φορτωσε(δεν δουλευει και θελει φτιαξιμο)...φραγκα δεν παιζουν αφου δεν παιζει και δουλεια αρα εχω μεινει με τα παλια μου παιχνιδια, Prescott DO, waterchill, Max3,OCZ 3700EB,scsi και παει λεγοντας...ελπιζω σε comeback στους επομενους μηνες με new toys...

Τελικά τι εγινέ με το πράγμα?

Πότε θα βγεί?

Που θα το βρώ?

Πόσο θα κάνει?

Θα δουλέψει με την Albatron nForce2 μου?

Έχω slot κενό.

Κια 1000 ΜΠΡΑΒΟ στο HIPRO5!!!

Είσαι μεγάλος φιλε.

OK, δεν είμαι και από τους πιο τακτικούς στο forum, και μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι τι τρέχει... :o

Εφαγα πάνω από μια ώρα διαβάζοντας από την αρχή, αλλά χαλάλι....

Μπράβο σου παληκάρι μου.

Κι άλλα τέτοια :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.