Jump to content

DDR Maximizer PART 2....56K warning / πολλές φωτογραφίες...

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από g_0x

καλη φαση!!!να δουλεψω σαν beta tester και να μου δοσεις μερικα κομματια για δοκιμη :p

καιρος να ξυπναμε μερικοι απο εδω και να πιασουμε και κανα κολλητηρι στα χερια

καλη συνεχεια!!

δεν σου κανει ενα ρε παιδι μου

θες και πολλα κομματια....

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 21:28]

αρχιζω και νευριαζω

ρε παιδια αυτα τα θεματα , δηλαδη το κατα ποσο ειναι σωστη η κινηση του αρχηγου και το τι παρεχει και το αν θα πουλησει , τα εχουμε πει απο περισυ

μερικοι διαβασαν 5 γραμμες και εξεφρασαν και αποψη

dfi φυσικα και δεν εχουμε ολοι και ενημερωτικα , οσοι τις εχουμε ξερουμε τα προβληματα με τα μοσφετ , ειδικα αυτο στις μνημες

και καταληγουμε με 500 ανεμηστηρες πανω στο board

επιπλεον το συστημα του hipro ειναι κλασεις ανωτερο γιατι καλυπτει τα παντα , τροφοδοτειται απο το τροφοδοτικο , δεν ζεσταινεται με τιποτα , εχει πανελ , ειναι απολυτα ρυθμιζομενο και εν τελει εχει ριμαξει την Ocz που εκλαιγε με μαυρο δακρυ (θελω 5 σελιδες να λεω τα συν του και 0 γραμμες για τα πλην του).

Hipro βαλε λινκ στο παλιο thread να μαθαινουν και οι νεοτεροι

η κατασκευη ειναι κορυφη και εχει ηδη πατενταριστει , ο ανθρωπος δεν ειναι ιλιθιος , ειναι απλα ιδιοφυια

ελεος

MADE IN GREECE ΧΑΙΒΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ , θα πεθανετε ολοι σας με τον hipro

προσκυνημα τωρα !

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Κάτσε ρε Σκαθαροζούμη.

Τα έχω διαβάσει όλα τα σχετικά ποστ (ναι όλα) αλλά πουθενά δεν είδα τι παραπάνω προσφέρει από μια μητρική σαν τη δική μου που δίνει 3.0v

Ούτε είδα πουθενά κάποια φωτο πάνω σε σύστημα με τις μνήμες και όλα τα εξαρτήματα και τις συνδέσεις που να λειτουργεί. Τα περισσότερα ποστ λένε μπράβο και το συμμερίζομαι αλλά λεπτομέρειες δεν λένε. Για την πατέντα με φόβησε κάτι που είδα σχετικό με την OCZ και σίγουρα όσοι είναι έξω από το χορό δεν καταλαβαίνουν τα μισόλογα που γράφονται εδώ. Έλεος.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Κάτσε ρε Σκαθαροζούμη.

Τα έχω διαβάσει όλα τα σχετικά ποστ (ναι όλα) αλλά πουθενά δεν είδα τι παραπάνω προσφέρει από μια μητρική σαν τη δική μου που δίνει 3.0v

Πρωτα απο ολα δεν ειναι μητρικη το maximazer ειναι "εργαλειο δουλειας" .Κατι σαν την βαζελινη για τον Γκουσκουνη.Τωρα τι το προσφερει παραπανω ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 3 VOLT , και εκει ειναι που κολλαμε .Τα ΒΗ και τα υττ μου για να παρουν μπρος θελουν πανω οχι μονο απο 3 αλλα απο 3.3....Τωρα εαν το συγκρινεις με το "ματζουνι" της OCZ ειναι τραγικο λαθος!!!

@marios alice... Αφού έχεις διαβάσει τα πόστ... Θα ξέρεις τους beta τεστερς... Στήλε ένα pm να σου πουν καλύτερα

Εμένα θα μου ήταν χρήσιμο γιατί αν και έχω dfi δίνει μόνο 2.9volt (είναι γνωστό το κουσούρι της pro875B) Έχω utt (αν και μόνο μια πλέον) θα μπορούσε να ανέβει στα γνωστά 3.3-3.4volt με το maximizer και να δίξουν τις χάρες τους οι μνήμες με ένα γερό ψήσιμο...

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Χθες, στις 21:28]

dfi φυσικα και δεν εχουμε ολοι και ενημερωτικα , οσοι τις εχουμε ξερουμε τα προβληματα με τα μοσφετ , ειδικα αυτο στις μνημες

και καταληγουμε με 500 ανεμηστηρες πανω στο board

ωπα ρε κορμι, ενας 12αρης φτανει για να καλυψει τη μαμα-ψυκτρα, μνημες κι ολα τα μοσφετ. κι αν αλλαζει στροφες αναλογα με τη θερμοκρασια, ειναι ονειρο η μητρικη.

αστιευεσαι?

2χ9 cm για τις μνημες

1χ9cm για το μοσφετ μνημων

1χ8 cm για τα υπολοιπα μοσφετ

1χ8cm αν θες να δεις στο τσιπσετ 40ρες και οχι παραπανω

απο αυτα για 24/7 χρειαζεται μονο του μοσφετ μνημων

τα αλλα ειναι μονο για χοντρο bench

ακομα και στο βιντεο του esdee 2χ12cm ειχε πανω την ωρα του bench με την διαφορα ομως οτι η μητρικη ηταν στο χερι και οχι σε κουτι

ναι , 2χ12 φτανουν και περισσευουν αλλα αν μπορεις να τους στερεωσεις και αν μπορεις να τους χωρεσεις

εμενα το στακερ απο πανω εχει το τροφοδοτικο και δεν χωραει 12αρης

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 01:32]

αστιευεσαι?

2χ9 cm για τις μνημες

απο αυτα για 24/7 χρειαζεται μονο του μοσφετ μνημων

τα αλλα ειναι μονο για χοντρο bench

ακομα και στο βιντεο του esdee 2χ12cm ειχε πανω την ωρα του bench με την διαφορα ομως οτι η μητρικη ηταν στο χερι και οχι σε κουτι

ναι , 2χ12 φτανουν και περισσευουν αλλα αν μπορεις να τους στερεωσεις και αν μπορεις να τους χωρεσεις

εμενα το στακερ απο πανω εχει το τροφοδοτικο και δεν χωραει 12αρης

δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι παιρνουν την δφι ΜΟΝΟ για μπεντς.......κατα τη γνωμη μου η δφι ειναι ΚΑΙ μπεντς μητρικη αλλα κατα τα αλλα ειναι ΜΗΤΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ.......εγω με εναν 8αρη στις μνημες(οι οποιες μαλιστα ειναι tccd και ζεματανε βλεπω μεχρι 40 βαθμους και στα μοσφετ 54 μαξιμουμ........για μπεντσ ωρες προτιμω να ανοιξω το πλαινο και να βαλω εναν ανεμηστιρα δωματιου να φυσαει πανω σε ολη την μητρικη........εδω μιλαμε για καταστασεις καθημερινοτητας και οχι ΜΟΝΟ για ΜΠΕΝΤΣ.....:dots:

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Πρωτα απο ολα δεν ειναι μητρικη το maximazer ειναι "εργαλειο δουλειας" .Κατι σαν την βαζελινη για τον Γκουσκουνη.Τωρα τι το προσφερει παραπανω ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 3 VOLT , και εκει ειναι που κολλαμε .Τα ΒΗ και τα υττ μου για να παρουν μπρος θελουν πανω οχι μονο απο 3 αλλα απο 3.3....Τωρα εαν το συγκρινεις με το "ματζουνι" της OCZ ειναι τραγικο λαθος!!!

respekt.gif

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 01:49]

αρα με στηριζεις σε οτι ειπα

οχι........απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι ο .38-.45 εννοουσε για καθημερινη χρηση ενω εσυ μιλας για μπεντς.......χαρηκαμε δηλαδη....λες και δεν ειναι γνωστο οτι σε μια μητρικη που μπεντσαρει τοσο ψηλα χαρη στα πλουσια ρευματα που μας χαρισαν οι μηχανικοι της δεν θα χρειαστει και μια αναλογη ψυξη.

(εκτος και εαν περιμενες ειδικη εκδοση δφι με ειδικη ενσωματωμενη ψυξη για μπεντς.....)

για τον μεσο οβερκλοκερ αλλα και για μια κατηγορια πανω πιστευω οτι η μητρικη εχει τελειο σχεδιασμο.......

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 01:32]

αστιευεσαι?

2χ9 cm για τις μνημες

καθολου. κρεμοντας τον 120αρη απο την πλεξουδα, δε μετρησα ποτέ περιεργες θερμοκρασιες ουτε σε μνημες ουτε σε τιποτα αλλο.

ο ανεμιστηρας περνει ρευμα απο το crystalfontz και αλλαζει στροφες αναλογα με τη θερμοκρασια του pwm. ο αισθητηρας ειναι πανω στην ψυκτρα του, και ποτέ δεν ειδα πανω 40 βαθμους στα πολλα ζορια.

οκ εμενα με σκληρο bench πανε τα μοσφετ 50+

οι μνημες καινε

το μοσφετ μνημων λιωνει

το τσιπσετ υποφερει

πανω τους εχω ρε ολους και οταν μπαινω σε φαση bench τους ανοιγω

δενεχετε δει φωτο?

εχω ποσταρει

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:54] [/b

ο .38-.45 εννοουσε για καθημερινη χρηση ενω εσυ μιλας για μπεντς

κι εσυ που το ξερεις τι εννοουσε ο .38-.45 ;

η μονη διαφορα μεταξυ των 2 καταστασεων, ειναι ο ρυθμος περιστροφης του ανεμιστηρα και τιποτα παραπανω. η σουπερ κατασταση ειναι με το vapo. το σοκετ της μητρικης ειναι σε τετοια θεση, οπως και το υψος που καθεται μεσα στο κουτι, που ο 12οαρης σφηνωνει μεταξυ της κεφαλης του vapo και του τροφοδοτικου.

ακομα και με 3.6 στα utt, δε θυμαμαι να ειδα περιεργα πραγματα ΜΕ τον 120αρη και στην 5αρα και στα pwm. ΧΩΡΙΣ ανεμιστηρα ειναι αλλο παραμυθι. εκει βλεπεις 60αρες για την πλακα.

(μετρησεις με το crystalfontz).

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:25]

κι εσυ που το ξερεις τι εννοουσε ο .38-.45 ;

η μονη διαφορα μεταξυ των 2 καταστασεων, ειναι ο ρυθμος περιστροφης του ανεμιστηρα και τιποτα παραπανω. η σουπερ κατασταση ειναι με το vapo. το σοκετ της μητρικης ειναι σε τετοια θεση, οπως και το υψος που καθεται μεσα στο κουτι, που ο 12οαρης σφηνωνει μεταξυ της κεφαλης του vapo και του τροφοδοτικου.

ακομα και με 3.6 στα utt, δε θυμαμαι να ειδα περιεργα πραγματα ΜΕ τον 120αρη και στην 5αρα και στα pwm. ΧΩΡΙΣ ανεμιστηρα ειναι αλλο παραμυθι. εκει βλεπεις 60αρες για την πλακα.

(μετρησεις με το crystalfontz).

οκ.λαθος καταλαβα.γιατι δεν ειχατε ξεκαθαρισει και οι 2 στα αρχικα ποστ για τι συνθηκες μιλαγαμε και υπεθεσα.

εγω ουτως η αλλως ενας φτωχος νερουλας ειμαι που ακομα παιζω μεχρι 2.9 τις μνημες και 1.7 στο τσιπσετ:baby:

ασε τα χαζα σου. περιμενες την ωρα την καλη, αλλα δε θα σου χαρισω ετσι ευκολα.

νηστεια απο λαδι και νερο μεχρι την κυριακη, και δημοσια αυτομαστιγωση εξω απο την εκκλησια.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:47]

ασε τα χαζα σου. περιμενες την ωρα την καλη, αλλα δε θα σου χαρισω ετσι ευκολα.

νηστεια απο λαδι και νερο μεχρι την κυριακη, και δημοσια αυτομαστιγωση εξω απο την εκκλησια.

στο ρολο του μαστιγωτή ποιος θα ειναι?:hehe:

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 02:06]

οκ εμενα με σκληρο bench πανε τα μοσφετ 50+

οι μνημες καινε

το μοσφετ μνημων λιωνει

το τσιπσετ υποφερει

πανω τους εχω ρε ολους και οταν μπαινω σε φαση bench τους ανοιγω

δενεχετε δει φωτο?

εχω ποσταρει

μεσιε σκαθαρη μετα απο αρκετο κερο ξανα εστισα το pcaki μου...........

για προτη φορα ηδα το pc να τσουρουφλαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μνημες στα 47 σε idle παρακαλο

cpu δεν το σιζιταμε

μοσφετ......................... οπου υπαρχει τετιο τσιπακι εχει καμια 80 (μου εκανε και βαβα αυτο τις agp)

τσιπσετ μετρια δεν μασαει.........

με αλλα λογια καιγομεεεεεεεεεεεεεεε

ΜΗΧΑΛΗ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.