Jump to content

DDR Maximizer PART 2....56K warning / πολλές φωτογραφίες...

hipro5

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

θα κλεισουμε χρονο σε λιγο απο την συληψη της ιδεας μεχρι την υλοποιηση της.. δεν ηξερα οτι παιρνει τοσο πολυ η ολη φαση. και ειδικα σε εναν τομεα σαν αυτον των Η/Υ που εξελισονται τοσο γρηγορα καθε μερα καθυστερησης ειναι χασημο...

Υποθετο οτι η καθυστερηση οφειλετε στο οτι η τοσο μαζικη παραγωγη ειναι κατι προτογνωρο για τον Hipro, τορα που θα γινει OCZ στην θεσητης OCZ ολα θα ειναι ποιο ευκολα.. θ αερχονται οι Twaivan - εζοι εδω να δουν τα ολοκληρωμενα για να του στειλουν... :T: :happy2: :banging:

Αρχική απάντηση από AlienHack [Σήμερα, στις 16:41]

θα κλεισουμε χρονο σε λιγο απο την συληψη της ιδεας μεχρι την υλοποιηση της.. δεν ηξερα οτι παιρνει τοσο πολυ η ολη φαση. και ειδικα σε εναν τομεα σαν αυτον των Η/Υ που εξελισονται τοσο γρηγορα καθε μερα καθυστερησης ειναι χασημο...

Υποθετο οτι η καθυστερηση οφειλετε στο οτι η τοσο μαζικη παραγωγη ειναι κατι προτογνωρο για τον Hipro, τορα που θα γινει OCZ στην θεσητης OCZ ολα θα ειναι ποιο ευκολα.. θ αερχονται οι Twaivan - εζοι εδω να δουν τα ολοκληρωμενα για να του στειλουν... :T: :happy2: :banging:

Η υλοποιηση εχει γινει εδω και καιρο...και ναι ειμαι ενας απο τους τυχερους:D

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [05-07-2005 20:22]

Η υλοποιηση εχει γινει εδω και καιρο...και ναι ειμαι ενας απο τους τυχερους:D

εμεις δυστυχως δεν ειμαστε, και ακομα περιμενουμε :(

γιωργο κανενα νεο υπαρχει ? (ναι ειμαι ανυπομονος , αν και το καλο πραγμα αργει να γινει) :D

• 4 weeks later...

Καλά (το OpenOffice επιμένει στο Καύλα, και όχι στο Καλά. Δεν μπορώ να πω πως έχει άδικο ;) ) αρχηγέ μου έχεις πάρει τα μυαλά!!!

Πάντως πολύ χρονοβόρα αυτή η διαδικασία για την καθιέρωση της πατέντας κτλ...

Και κάτι που δεν θυμάμαι να ευχήθηκε κανείς.

ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!!

Αφού είσαι μάγκας αρκετά ώστε να το φτιάξεις σου αξίζουν!

Και πάλι εύγε!

Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια....... :)

Μέχρι τώρα να πώ ότι έχουμε περάσει ένα Γολγοθά από τα διάφορα προβλήματα που έχουμε συναντήσει, λύσει, κ.τ.λ., αλλά εμείς συνεχίζουμε και φτάνουμε πλέον προς το τέλος....... ;)

F I N A L DMD PCB (DDR Maximizer's DDR PCB)

DMD_PCB_Final_jpg.jpg

μηλαμε αρχιγε εγραψες!!!!

πιστευω το pcb αν το εκανες πιο κοντο θα ηταν καλητερα γιατι μου φενετε αρκετα πιο μακρι απο μνημες

και αν μπορεις αλλαξε το κοκκινο λαμπακι με κανα μπλεδακι....θα το προτιμουσαν περισοτερο

επισεις η δουλια που εκανες εναι επαγγελματικη εγραψες!!!

made in hellas

ποσο το αγαπαω αυτο!!!

ποσο ηθελα παντα να το δω

αλλα οχι με μουφες , με κατι που τσακιζει την παγκοσμια αγορα

και το εκανες εσυ

τα λογια ειναι περιττα

μπραβο απο ολους τους ελληνες

οχι στυλατο?

οχι ομορφο?

αστιευεσαι?

ηλεκτρονικο κυκλωμα ειναι που παει στη θεση απο τα ντιμακια

τι επρεπε να ηταν , μεταξωτο? χρωματισμενο?

εγω προσωπικα που εχω κανει κατασκευες και κατασκευες το βρισκω οσο πιο περιποιημενο γινεται

και εργοστασιο να το εκανε μικρες διαφορες θα ειχε...

ελεγα να κανω μερικα quotes αλλα μαλλον δεν αξιζει..........

καμια φορα ενα απλο μπραβο σαν επιβραβευση του κοπου και του χρονου που σπαταλησε ο αλλος ξημεροβραδιαζοντας πανω απο ενα κολλητηρι ειναι προτιμοτερο απο αλλου ειδους απαντησεις.

γιωργη καλα τελειωματα στο εγχειρημα σου........αν κανει αυτα που ελπιζουμε ολοι μας ας μοιαζει και με καφετιερα:hi:

χου γκιβς ε φακ;)

Αρχική απάντηση από apostglen46

Γιατι τι νομιζεις οτι θα ειναι η τελική εκδοση????Απο τα χερακια του hipro??????Αμα το παει ετσι θα το παιρνουμαι 120 ευρω το ενα.......

Σιγουρα απο εργοστασιο θα ειναι

Πoσο νομιζεις θα πωλειται ????

Αρχική απάντηση από greekfragma

ελεγα να κανω μερικα quotes αλλα μαλλον δεν αξιζει..........

καμια φορα ενα απλο μπραβο σαν επιβραβευση του κοπου και του χρονου που σπαταλησε ο αλλος ξημεροβραδιαζοντας πανω απο ενα κολλητηρι ειναι προτιμοτερο απο αλλου ειδους απαντησεις.

γιωργη καλα τελειωματα στο εγχειρημα σου........αν κανει αυτα που ελπιζουμε ολοι μας ας μοιαζει και με καφετιερα:hi:

χου γκιβς ε φακ;)

Aπλα την αποψη μου ειπα.Μην με φατε (αν αναφερεσαι σε εμενα).

Εξαλλου εμενα μπορει να μου αρεσει περισσοτερο ή λιγοτερο απο καποιον αλλον (εμφανισιακα παντα).Λογικα ειναι αυτα,δεν κουβαλαμε ολοι τα ιδια μυαλα.

Ειμαι σιγουρος παντως πως αφου συνοδευεται και με πανελ (η δεν θυμαμαι καλα?) θα ειναι φοβερο ,περα απο την αψογη λειτουργια του.

Απλα να μαθουμε μια ημερομηνια ρε γαμωτο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.