hipro5 Νοέμβριος 26, 2004 Author #181 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Ένα μικρό UPDATE............ Βρέθηκαν και παραγγέλθηκαν ΔΙΠΛΑ (δίχρωμα) λεντάκια σαν κι αυτά (3mm) τα τρία που έχει μπροστά το Maximizer και είναι στη μία κόκκινα και στην άλλη πράσινα , τώρα στη μία θα είναι κόκκινα και στην άλλη θα είναι ΜΠΛΕ......... ’ρα νομίζω ότι πλέον ο συνδιασμός ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟ "έδεσε" καλά στην όλη κατασκευή........ ΤΩΡΑ.........ΕΡΩΤΗΣΗ : Πόσο μακρύ να είναι το καλώδιο που θα ενώνει το DDR Maximizer mainboard(front panel) με την πλακέτα DDR που θα είναι "καρφωμένη" στο ένα slot μνημών?...... Μετρήστε από το πίσω μέρος μιας δισκέτας έως ένα DDR slot(κατά προτίμηση το πιο μακριά) και γράψτε (όσοι μπορείτε και θέλετε) το μήκος που έχετε εσείς και με πιο κουτί και μητρική...........Μετρήστε ακριβώς την απόσταση από άκρη σε άκρη ΧΩΡΙΣ να κάνετε υποτιθέμενες στροφές μέσα στο κουτί σας........... Ψάχνω το ΜΕΓΙΣΤΟ αυτό μήκος ενός PC..........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 26, 2004 #182 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Με 1 μέτρο φαντάζομαι ότι είσαι υπερκαλλυμένος και δίνεις και στους χρήστες την δυνατότητα να κρύψουν το καλώδιο όπου θέλουν Εκτός αν υπάρχει θέμα στο μήκος του καλωδίου όσον αφορά απώλειες κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Νοέμβριος 26, 2004 Author #183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 19:01] Με 1 μέτρο φαντάζομαι ότι είσαι υπερκαλλυμένος και δίνεις και στους χρήστες την δυνατότητα να κρύψουν το καλώδιο όπου θέλουν Εκτός αν υπάρχει θέμα στο μήκος του καλωδίου όσον αφορά απώλειες κτλ Τι ένα μέτρο μου λές βρέ Κώστα.........?......Ναι υπάρχουν απώλειες πάνω στο καλώδιο γιά ένα μέτρο............Το πιό σωστό είναι το κοντύτερο δυνατόν........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 26, 2004 #184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 δε νομιζω πως χρειαζεται περισσοτερο απο μισο μετρο (0,5m ή 50cm ή 500mm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 26, 2004 #185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 βεβαια, αν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα το μηκος, μπορεις να βαλεις μονο το πανελ ελεγχου μπροστα. αλλα θα θελει ξανα σχεδιαση απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Νοέμβριος 26, 2004 Author #186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Ναι κι εμένα σωστό μου φαίνεται το μισό μέτρο..........Και δύο μέτρα να μπούν βασικά δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και στην τελευταία σχεδίαση του DDR Maximizer mainboard (V.1.2) παίρνει πλέον την αναγνώριση της τάσης ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω από τα πίνς τoυ DDR PCB και τη διωρθώνει αυτόματα(κάτι σαν AVC - Automatic Voltage Control).......Σχεδόν μηδενική πτώση τάσεως με full load.........Το πρόβλημα όμως με το πολύ μακρύ καλώδιο είναι ότι επειδή είναι μακρύ δημιουργεί και πιό μεγάλη πτώση τάσεως πάνω του(η τελική τάση Vdimm βέβαια είναι σταθερότατη λόγω AVC) με αποτέλεσμα να ζεστένεται ΑΝ δεν είναι αρκετά χοντρό...........Γι'αυτό κι εγώ λέω ότι περίπου 30cm με 50cm είναι καλά....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 26, 2004 #187 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 εμένα είναι λιγότερο από 63cm (Addronics κοντόχοντρο κουτί, μόνο 3x5.25) αλλά πιστεύω αν είναι στο μήκος ενός floppy καλωδίου κανείς δε θα έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 26, 2004 #188 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Lian Li PC75 Μητρικη : Msi k8n neo 2Απο το Floppy μεχρι το slot των μνημων στην αρχη τους ειναι 21εκ,ενω μεχρι το τελος του μακρυτερου SLOT ειναι περιπου +13εκ ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 26, 2004 #189 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper Οταν έχει καλό καιρό να κάνουμε και μπάρμπεκιου Οποτε θέλεις το κανονίζουμε. Μεχρι πόσο τις έχεις πάει ? Never is enough οπως λεει και ο φιλος hipro5 ...δινω και 4 αν γουσταρεις στο nforce3 ultra της MSI Neo2 μου κανουν ταααααααα κουλα οποτε δεν εχω να χασω τιποτα /EDIT εκτος απο τον mem controller:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 26, 2004 #190 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 ΤΩΡΑ.........ΕΡΩΤΗΣΗ : Πόσο μακρύ να είναι το καλώδιο που θα ενώνει το DDR Maximizer mainboard(front panel) με την πλακέτα DDR που θα είναι "καρφωμένη" στο ένα slot μνημών?...... Μετρήστε από το πίσω μέρος μιας δισκέτας έως ένα DDR slot(κατά προτίμηση το πιο μακριά) και γράψτε (όσοι μπορείτε και θέλετε) το μήκος που έχετε εσείς και με πιο κουτί και μητρική...........Μετρήστε ακριβώς την απόσταση από άκρη σε άκρη ΧΩΡΙΣ να κάνετε υποτιθέμενες στροφές μέσα στο κουτί σας........... Ψάχνω το ΜΕΓΙΣΤΟ αυτό μήκος ενός PC..........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....... ... απο το γραφειο μου μεχρι το επανω ραφι ειναι κατω απο 50 εκατοστα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 2, 2004 Author #191 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Prefinal Version V.1.2....... Η φατσούλα είναι handmade οπότε οι μικρές(ελπίζω) ατέλειες που υπάρχουν θα διορθωθούν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 3, 2004 #192 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 χμμ... Ομορφο είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 3, 2004 #193 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 HPT τι σημαινει? ωραιο ειναι !!! (νααααα και τα μπλε λαμπιονιαααα)παντος μπορω να μαντεψω οτι πολλοι θα το θελουν σε μαυρο!/edit (H)i(P)ro5(T)echns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 3, 2004 Author #194 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 02:09] HPT τι σημαινει? ωραιο ειναι !!! (νααααα και τα μπλε λαμπιονιαααα) παντος μπορω να μαντεψω οτι πολλοι θα το θελουν σε μαυρο! /edit (H)i(P)ro5(T)echns? Hi Pro Technology Τα μπλέ είναι εσωτερικά γιά να φέγγουν τα Dip Switches αλλά είναι μόνο γιά μένα.......Δε θα μπαίνουν στο κανονικό........Θα μπεί μία σειρά με μπλέ εσωτερικά λεντάκια ΜΟΝΟ στα 30 τεμάχια με τα μπλέ Led Displays....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 3, 2004 #195 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 όμορφο, αν και λίγο "γεμάτο"...αν ήταν λίγο πιο λιτό, χωρίς πολλά γράμματα στη προσοψή του, θα ήταν ακόμη καλύτερο...η αριστερή μεριά "βαραίνει" κάπως...Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου, ελπίζω να αμοιφθείς και ανάλογα...ηθικά και οικονομικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 3, 2004 #196 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 02:16] Hi Pro Technology Τα μπλέ είναι εσωτερικά γιά να φέγγουν τα Dip Switches αλλά είναι μόνο γιά μένα.......Δε θα μπαίνουν στο κανονικό........Θα μπεί μία σειρά με μπλέ εσωτερικά λεντάκια ΜΟΝΟ στα 30 τεμάχια με τα μπλέ Led Displays....... και νομιζεις οτι δεν εχουν να πεσουν mod στα maximizer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 3, 2004 Author #197 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 02:20] όμορφο, αν και λίγο "γεμάτο"...αν ήταν λίγο πιο λιτό, χωρίς πολλά γράμματα στη προσοψή του, θα ήταν ακόμη καλύτερο...η αριστερή μεριά "βαραίνει" κάπως... Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου, ελπίζω να αμοιφθείς και ανάλογα...ηθικά και οικονομικά... Δε θα είναι ακριβώς έτσι....Τεστ κάνω......Ε να μη βάλω και το thelab πάνω?....... Σ'ευχαριστώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 3, 2004 Author #198 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 02:26] και νομιζεις οτι δεν εχουν να πεσουν mod στα maximizer ? Ναι.........αργότερα όποιος θέλει θα ξεβιδώνει την πρόσοψη(με δύο βιδάκια) θα "ξεκουμπώνει" τα κόκκινα Led Displays και θα "κουμπώνει" τα μπλέ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 3, 2004 #199 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Το thelab ασφαλώς να μπεί, αφενός είναι μεγάλη τιμή που κάνεις στο φόρουμ κι αυτή η πρόθεσή σου δεν μπορεί παρά να εκτιμηθεί απ' όλους, αφετέρου είναι διπλή τιμή για το thelab που σ' έχει μέλος...Για τη πρόσοψη ό,τι και να πώ σίγουρα εσύ θα το έχεις σκεφτεί προ πολλού,οπότε εύχομαι απλώς το καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 3, 2004 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 εμένα δε με πειράζει όπως και να είναι εξωτερικά Hipro μοίρασε volts στο λαό του the lab Eύχομαι και γω ότι καλύτερο από θέμα ανταπόκρισης και ανταμοιβής, αν και νομίζω το προιόν μιλάει από μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.