25prob Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2013 Καλησπέρα σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα πιθανότατα με τη μητρική του λαπτοπ μου το οποίο είναι HP.Πριν λίγο καιρό έσβησε ξαφνικά το λαπτοπ και το λαμπάκι του φορτιστή αναβόσβηνε μόλις τον συνέδεα στο λαπτοπ. Ο φορτιστής είναι trust και ρυθμίζει αυτόματα την τάση. Το πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν χαλασμένη μητρική και πρέπει να αντικατασταθεί. Αφού έκαναν 1 μήνα να την αντικαταστήσουν , τον παίρνω πίσω και 4 μέρες μετά ξανά τα ίδια. Είναι δυνατόν να κάηκε και η δεύτερη μητρική; Και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να φταίει ο φορτιστής που είναι αυτόματος; Το λαπτοπ μου το συνδέω μόνο σε πολύμπριζο UPS.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skfn Μάϊος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Είσαι μέσα στην εγγύηση? Αλλά και να μην είσαι,4 μέρες μετά την επισκευή νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθείς σε αυτούς πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 1, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Ποιο HP ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Μάϊος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Καλησπέρα σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα πιθανότατα με τη μητρική του λαπτοπ μου το οποίο είναι HP.Πριν λίγο καιρό έσβησε ξαφνικά το λαπτοπ και το λαμπάκι του φορτιστή αναβόσβηνε μόλις τον συνέδεα στο λαπτοπ. Ο φορτιστής είναι trust και ρυθμίζει αυτόματα την τάση. Το πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν χαλασμένη μητρική και πρέπει να αντικατασταθεί. Αφού έκαναν 1 μήνα να την αντικαταστήσουν , τον παίρνω πίσω και 4 μέρες μετά ξανά τα ίδια. Είναι δυνατόν να κάηκε και η δεύτερη μητρική; Και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να φταίει ο φορτιστής που είναι αυτόματος; Το λαπτοπ μου το συνδέω μόνο σε πολύμπριζο UPS.Ευχαριστώ πολύ.Δυο φορες καψιμο μητρικης,πιθανοτατα φορτιστης,δεν ξερω τι ups χρησιμοποιεις και σε τι κατασταση ειναι(εαν το εχεις ελεγξει).Την ζημια την επαθες σε διαφορετικο χωρο(ιδια μπριζα),η' σε αλλον?Μηπως παιζει τιποτε και με την μπριζα σου.Μηπως ειχες αλλαγη τασης στον χωρο σου(απο ΔΕΗ)?Πολλα παιζουν.Αλλα 2 φορες μητρικη,σιγουρα δεν παιζει απο το μηχανημα(οπως το βλεπω).ΗP και'γω ειχα,και απο ταση-φορτιστη μου καηκαν 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Μάϊος 8, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2013 Ο φορτιστής σου αναφέρει ότι υποστηρίζει το συγκεκριμμένο μοντέλο HP που έχεις ή είναι τελείως generic? Εν ανάγκη γράψε στην Trust και ρώτα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikegad Μάϊος 10, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 δανείσου από κάποιο άλλο laptot (φίλου ας πούμε) το φορτιστή του και δοκίμασε.αρκει βέβαια να γράφει σαν output τα ίδια volt και amprere με τον original και να έχει το ίδιο βύσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.