Jump to content

Τι κινητό; (htc one x+, lg optimus g ...)

scrolllock

Recommended Posts

Γεια σας. Θέλω να πάρω ένα κινητό σχετικά γρήγορα μια που το (πολύ) παλιό χάλασε. Γενικά δεν συμπαθώ τις samsung και sony. Οπότε σκεφτόμουν για το htc one x+ που είναι γύρω στα 500e. Το κακό είναι ότι δεν είναι μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας και άρα δεν έχει (μάλλον) ελληνικό μενού (γίνεται να μπεί κάπως; ) και φοβάμαι και λίγο για την υποστήριξη. Το απλό το htc one x είχε κακή μπαταρία απο ότι θυμάμαι και για αυτό δεν το έβαλα στις προτάσεις. Από την άλλη υπάρχει και το lg optimus g που είναι και φτηνότερο στα 440e όπως και το LG Optimus 4X HD στα 290e που λεν οτι ειναι ευκαιρεία αλλά διάβασα για κακή μπαταρία και πρόβλημα με το autofocus στα video. Για τον ίδιο λόγο (κακή μπαταρία) δεν εξετάζω το nexus 4 (θεωρώ ότι καλύτερα να παρω το optimus g). Όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι με καλύπτουν σε αυτα που θέλω (αξιοπρεπή κάμερα, καλή αυτονομία, και ταχύτητα) για αυτό δεν κοιτάω ακριβότερα μοντελα πχ htc one. Αν έχετε κάποιες σκέψεις για τα παραπάνω ή κάποια δική σας πρόταση θα το εκτιμούσα.

τον ρωτισατε αν θελει να παει σε WP8??

γιατι ολες οι συσκευες που αναφερει ειναι Android

απο μενα nexus 4 (γιατι το αποριπτεις αν επιτρεπεται?)

ειδικα αν μπορεις να το φερεις απεξω (η κανας γνωστος σου)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι τα wp8 δεν μου αρεσουν αισθητικά (το 920 πολύ καλό βέβαια) οπότε όχι. Για το nexus 4 διάβασα σε μερικά review ότι έχει θέμα με την μπαταρία ενώ το optimus g κρατάει πολύ περισσότερο. Το ίδιο είχα διαβάσει και για το one x το απλό. Για αυτό εξαλλου νομιζω οτι βγήκε το x+. Όταν λεώ ότι θέλω καλή μπαταρία εννοώ να κρατάει μια μέρα με σχετικά συχνή χρήση gps wifi camera.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι τα wp8 δεν μου αρεσουν αισθητικά (το 920 πολύ καλό βέβαια) οπότε όχι. Για το nexus 4 διάβασα σε μερικά review ότι έχει θέμα με την μπαταρία ενώ το optimus g κρατάει πολύ περισσότερο. Το ίδιο είχα διαβάσει και για το one x το απλό. Για αυτό εξαλλου νομιζω οτι βγήκε το x+. Όταν λεώ ότι θέλω καλή μπαταρία εννοώ να κρατάει μια μέρα με σχετικά συχνή χρήση gps wifi camera.

Mε τετοια χρηση ολα κρατανε 1 ημερα. N4, Optimus G κοκ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.