Jump to content

Ιδιαίτερη περίπτωση ιού

novice

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Ο φορητός ήταν σήμερα ιδιαίτερα αργός

Τον έκανα επανεκκίνηση και εμφανίστηκε ένα αντιβιοτικό,το System Care Antivirus, το οποίο μου λέει ότι έχω 38 ιούς και ότι πρέπει να τους πληρώσω για να τους αφαιρέσει.

Το δικό μου αντιβιοτικό είναι εξαφανισμένο.

Δεν μπορώ να ανοίξω κανένα πρόγραμμα ή γενικά να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια.

Δηλαδή φαίνεται σαν μονόδρομος: είτε πληρώνω για να αφαιρέσει τους ιούς είτε μένω με ακινητοποιημένο φορητό.

Τώρα είμαι συνδεδεμένος με safe mode.

Είμαι όλος αυτιά για οποιαδήποτε ιδέα για το πώς το ξεπερνάω αυτό το θέμα

Ακόμα καλύτερα μπαίνεις σε safe mode παίρνεις ότι αρχεία θές και μετά τραβάς ενα ξεγυισμένο format και είσαι άρχοντας!

Για να είσαι 100% σίγουρος!

Βέβαια αν δεν θες φορμάτ φυσικά ο οδηγός που παρέθεσε ο wizard ποιο πάνω είναι μονόδρομος!

Βρε παιδια...θα το λεω και θα το φωναζω.

Γιατι δεν βαζετε Deep Freeze H' Shandow Defender,NA TEΛΕΙΩΝΕΤΕ μια και καλη!

Εγω εχω να κολλησω Ιο εδω και 7 χρονια!:hehe:

Φυσικα θα εχετε και το antivirus,για οταν κανετε αγορες μεσω ιντερνετ,οποτε θα ειστε 100% σιγουροι...

Γιατι ακομη θελετε να υποφερετε?:p

@jpavly

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Πράγματι. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.

Μα ειναι δυνατον?Υπαρχουν τετοιες εφαρμογες,και καθεστε να υποφερετε,και να διαδιδετε τους ιδιους Ιους ξανα και ξανα?

Μαλιστα,εαν δεν κανεις αγορες μεσω pc,μην βαζεις και καθολου antivirus με αυτες τις εφαρμογες,και το pc θα ειναι σφαιρα!

Εαν θελεις να σου πω κατι αλλο πανω σε αυτο ρωτησε με...

Κανε μια καθαρη εγκατασταση.

Βαλε οτι προγραμματα(καθαρα),εχεις.

Βαλε ενα απο αυτα που σου ειπα.

Κανε ενα Backup με το acronis boot cd.

Κανε Freeze,τον υπολογιστη και εισαι ετοιμος.

Οταν θα θελεις να βαλεις ενα προγραμμα η' να κανεις μια αλλαγη,απλα "ξεπαγωνεις" το pc,και μετα το "ξαναπαγωνεις".μολις τελειωσεις.

Θα εισαι αρχοντας,και ησυχος συνεχως...

ΠΡΟΣΟΧΗ,και εννοειτε,οτι δεν θα μπορεις να αποθηκευσεις κατι στον δισκο τον οποιο τον εχεις σε κατασταση Freeze.Οτι θελεις να αποθηκευσεις,καλυτερα θα ειναι να εχεις ενα εξωτερικο δισκο,η' εναν δισκο γι'αυτη την δουλεια.Δηλαδη για δεδομενα.

Εκει που θα εχεις τα δεδομενα σου,καλο ειναι να σκαναρεις με ενα antivirus,καθε 2 βδομαδες,για να μην μεταφερεις Ιους με φλασακια κτλ,σε αλλα pc.

Νομιζω οτι τα ξερεις αυτα που ειπα.Εσυ θελεις απλα να μην κολλας Ιους.Ακομη και να προσβληθεις απο εναν Ιο,στην επανεκκινηση,ΕΙΝΑΙ παρελθον!:hehe:

Θα μελετήσω και θα επανέλθω με ερωτήσεις.

Στο λέω γιατί χρησιμοποιώ το dropbox με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το να έχω τα δεδομένα μου προσπελάσιμα κάθε στιγμή από οπουδήποτε είναι ένα εργαλείο το οποίο δεν βρίσκω τον λόγο να το σταματήσω και να βάζω τα δεδομένα μου σε εξωτερικό σκληρό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.