Alkis27 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 Παιδιά ψάχνω να αγοράσω βάσεις δαπέδου για ηχεία surround..Συγκεκριμένα έχω τα Altec 5100 για όποιον τα ξέρει , που είναι πολύ λεπτά και ψάχνω βάσεις δαπέδου (περίπου 70-75 cm ύψος).Σε ποιό κατάστημα στην Αθήνα έχει ποικιλία από τέτοιες βάσεις δαπέδου για να πάω να κοιτάξω ??? Μιλάω για φτηνές βάσεις-κολωνάκια μέχρι 40 Ευρώ..Περιμένω απαντήσεις.Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 λυση 1 αλλα δεν ξερω αν κανουν για τα ηχεια σου...αυτα που ειναι για τα creative που τα εχει το πλαισιο...μαλλον δεν θα σου κανουν ομως γιατι ειναι πιο χοντροκαμωμενα απο τα ηχεια σου...λυση 2...κωτσοβολος, κορασιδης ή αλλα μαγαζια με ηλεκτρονικα/στερεοφωνικα κτλ...αλλα ειναι ακριβουτσικα εκει...με 40ευρω ψαχνεις για ποσες βασεις?αν ειναι για τα 2 πισω μονο πρεπει να βρισκεις...αν ειναι για 4 ηχεια ομως σαν να λες λιγα...τουλαχιστον εγω δεν εχω δει φτηνοτερες...τιμες απο 30 μεχρι 90 το ζευγαρι θυμαμαι οταν εψαχνα κι εγω πριν κανα χρονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Σεπτέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Εγώ σκεφτόμουν μήπως θα μπορούσα να φτιάξω μία ξύλινη κατασκευή για να γλυτώσω τα περιττά έξοδα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Σεπτέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Πρέπει να είναι ειδικές βάσεις για να μη τριίζουν από την ένταση εγώ βρήκα καλές αλλά πάτρα ...ψάξε σε μαγαζιά ηλεκτρονικών που έχουν μέσα από ξυριστικές μηχανές και κατσαβίδια μέχρι και PIC kai SMARTKIT η κεραίες για τηλεόραση ....δλδ μην πας σε μεγάλα μαγαζιά γιατί θα σου βγει ο κούκος αηδόνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Kοίτα κι εδώ:http://www.tele.gr/html/153.HTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.