Jump to content

το laptop σβηνει μονο του!!!!!!!!

jderv1

Recommended Posts

καλημερα σε ολους παιδια!ειμαι καινουριος στο forum κ εχω το εξης προβλημα:εδω κ λιγο καιρο το laptop μου ενα <<hp g62 athlon ii p340 2.2ghz amd 5470 (1024mb) >> ξαφνικα σβηνει μονο του.χωρις προειδοποιηση και εκει που μπορει να δουλευω σε οτιδηποτε κ χωρις συγκεκριμενη ωρα.στην αρχη μου το εκανε καποιες φορες στο pro 13.σταματησα να παιζω κ παλι μου το κανει.απλα σβηνει ουτε μπλε οθονη βγαζει ουτε καποιο μηνυμα ουτε τιποτα.να πω οτι ειναι εκτος εγγυησης 2χρονων κ κατι και το ανοιξαμε με εναν ξα μου κ αλλαξαμε παστες κ το καθαρισαμε απο σκονες και οι θερμοκρασιες του πεσανε κατα 10 βαθμους περιπου.με το speedfan τωρα τα αποτελεσματα οταν τον ζοριζω ειναι<<hdd 38 , temp1 53 , core 53>>επισης εχω βγαλει την μπαταρια κ παλι το κανει.τι μπορει να ειναι?τα φωτα σας παρακαλω..να αναφερω κ οτι πρωτη φορα το εκανε πριν το ανοιξουμε κ το καθαρισουμε ????????????????????

Καλημερα και καλως ορισες,καταρχας εχω 3 ερωτηματα.

1) η μπαταρια εινια πληρως λειτουργικη?δοκιμασες να το λειτουργησεις μονο με την μπαταρια χωρις φορτιστη και στο ξαναεκανε?

2) ειπες οτι αφαιρεσες την μπαταρια,και παλι στο ξαναεκανε με το φορτιστη μονο συνδεδεμενο?

3)σβηνει τελειως και χρειαζεται να το ξαναανοιξεις ή κανει κατι σαν επανεκκινηση και ανοιγει μονο του?

γενικα οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη ειναι καλες εφοσον ειναι και υπο φορτιο.Αλλα δεν αναφερεις καθολου θερμοκρασιες της καρτα γραφικων.ειππλεον καλο ειναι να κατεβασεις το hwmonitor και να τσεκαρεις απο εκει τις θερμοκρασιες και να μας τις αναφερεις(νομιζω δεν ειναι τοσο φερεγγυο το speedfan,τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει).Το προβλημα που περιγραφεις παραπεμπει κυριως σε προβλημα harware,συνεπως και πρεπει να ελενξουμε τα βασικα εξαρτηματα ενα ενα με διαφορα προγραμματα.

τελικα ηταν θεμα bios.τον ξανανοιξαμε τον υπολογιστη τον καθαρισαμε ξανα κ παλι εκανε τα ιδια μετα.μετα θυμηθηκα οτι ειχα κανει αναβαθμιση το bios και μολις ξαναεβαλα το αρχικο bios που ειχε οταν τον αγορασα τον φορητο απευθειας εστρωσε.να το εχετε υποψην σας οσοι αντιμετωπισετε παρομοιο προβλημα.

Δεν ειναι καλο να εχει αυτο το protection; Και εμενα το λαπτοπ οταν φτασει τους 100 και κατι ψιλα βαθμους κλεινει απο μονο του, για να μη καει τιποτα απο μεσα.

Βεβαια μετα απο ενα καλο καθαρισμα που του εκανα, πλεον δε παει πανω απο 70 σε full load μαζι με cooler βαση που εχω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.