Jump to content

Πως πατε απο ερωτα?

Daidalos

Recommended Posts

Κοιτα οσες φορες θελησα στη ζωη μου κατι πραγματικα εγινε!Οποτε πιστευω ακομα!

ακομα πιστευω οτι στην περιπτοση μου η κπελα δεν θα μπορουσε να απαντησει με τη μια ναι,γιατι εαν το ηθελε και αυτη στο full δεν θα ειχαναι περασει 4 χρονια!δικαιολογημενα ειναι μπερδεμενη!

οποτε περιμενω:T:

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Καλά ρε παιδιά έχουμε ανοίξει τέτοιο θέμα στο forum και δεν μου είπατε τίποτα???

Που ζω εγώ τόσο καιρό?

Ξεκινάω για να καλύψω το έδαφος...

Φιλία άνδρα - γυναίκας???

Φυσικά και υπάρχει... Απλά φροντίζεις όλες σου οι φίλες να είναι ωραίες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...:devil:

’σχετο, αλλά η καλύτερη απάντηση που έχω ακούσει απο παλικάρι που τρώει πίτα και του λέει η κοπέλα οτι θέλει να μείνουνε φίλοι και όλα αυτά τα παραμύθια:

"Φίλες έχω, εγώ γκόμενα ψάχνω..."

@ Mischeif: Πολύ το παιδεύεις... Πίστεψέ με οι πιθανότητες είναι εναντίον σου... Απο 'δω και πέρα εγώ τουλάχιστον βλέπω 2 δρόμους... Αν και πλεον νομίζω οτι είναι σαν να την έχεις πάρει την απάντηση... Απλά ετοιμάζει τα λόγια για να το ρίξει όσο πιο ανόδυνα μπορεί...

Ο πρώτος είναι στο στυλ που σου είπαν και οι άλλοι...

Δεν ασχολείσαι πλέον και περιμένεις... ’λλωστε εσύ το έκανες το βήμα σου... Τώρα το παίζεις αδιάφορος... Δεν είσαι έτσι όπως ήσουν πριν (φίλος), το βάζεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και συνεχίζεις να πορεύεσαι... Αν θέλει να έρθει καλώς... Αλλιώς σε όποιον αρέσουμε για τους άλους δεν θα μπορέσουμε...

Ο δεύτερος είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις...

Το συνιστώ μόνο αν θες απλά να βρίσκεσαι σε εγρήγορση...

Δεν νομίζω οτι είναι σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά αν κόβεις τόσο πολύ φλέβα, απλά το δείχνεις...

Συνεχίζεις να της λές σε κάθε ευκαιρία πόσο πολύ τη θες, γίνεσαι ένα με το πάτωμα (ποτέ όμως δεν παρακαλάς)

Και ελπίζεις να την συγκινήσεις ετσι ώστε αν σε γουστάρει έστω και λίγο να κάτσει...

Αυτή η μέθοδος 99% δεν αποδίδει, και όχι μόνο αυτό, αλλά και ακόμα αν σε γουστάρει λίγο η γκόμενα, απλά πλεον σε βλέπει σαν καλή καβάτζα... Σου λέει αυτον δεμενο τον έχω, όποτε θέλω...

Τέλος πάντων το 1ο να κάνεις... Και εγώ έχω και μια προσθήκη....

Βρες άλλη γρήγορα... Έτσι δεν θα τη σκεφτεσαι...

Εννοείται οτι εντέχνος θα φροντίσεις να το μάθει....

Εγώ πιστεύω πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία άρα το γεγονός ότι άργησε να σου απαντήσει δεν σημαίνει απαραίτητα οτι η απάντηση είναι αρνητική.Απλά μπορεί να της ήρθε ξαφνικό και να την έπιασες στον ύπνο ή μπορεί να θέλει να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά της για σένα.

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 14:13]

Εγώ πιστεύω πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία άρα το γεγονός ότι άργησε να σου απαντήσει δεν σημαίνει απαραίτητα οτι η απάντηση είναι αρνητική.Απλά μπορεί να της ήρθε ξαφνικό και να την έπιασες στον ύπνο ή μπορεί να θέλει να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά της για σένα.

παιδια αυτης της αποψης ειμαι ακριβως:D

γυναικες τριγυρο πολλες παρα πολλες αλλα ποτε ποτε δεν ειναι αρκετες ειναι το σημερα,το αυριο και το χθες μες στη ζωη σου μονο αυτες...κανε πιο σεξυ την ζωη σου με δυο ματιες..:happy::inlove: :devil:

Εγω θα θίξω ένα άλλο θέμα, μιας και απο γυνάικες γίνεται χαμός, και εχουν αποφρασυνθεί τελέιως, μα πως κανουν έτσι? Δικαιλογημένα όμως και εκει θέλω να καταλήξω! Παιδια αντρες λίγοι!!! Γεμίσαμε αδερφές!!! το κακό ειναι οτι ΟΚ οι αντρες, ΟΚ οι γυναίκες, ΟΚ και οι gay, αλλα μισώ τους πούστηδες, γιατι υπάρχουν πούστηδες και αντρες και gay....

Αλλη μια τραγική διαπίστωση, στον αντρικό πλυθυσμό υπαρχουν οι gay/bi, αλλα μην ξεχνάτε και τους τοξικομανείς! ειναι αρκετοι και αυτοί, οποτε σε καθε ΑΝΤΡΑ αναλογούν πολλές μα ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες! γιαυτο και κανουν έτσι με το που δουν αρσενικό...!! (χεχε..) σε λίγο μονο οι γυναίκες θα βιάζουνε (την εχω γλυτώσει μερικες φορες...)

Τιπ Νο1 : Προσεχουμε για να έχουμε

Τιπ Νο2 : Οποιος την άμμο ζευγαρίζει και γαμεί γριές, πάνε οι κόποι του χαμένοι ΚΑΙ οι ζευγαριές!!!

Λοιπον εγω συμφωνω με εκεινους που λενε για το οτι μετα απο πολυ καιρο χλωμα τα πραγματα.Αν ημουν στη θεση σου mischief και εγω ετσι θα ηθελα να σκεφτομαι αλλα εγω ειμαι μαλλον στη θεση της κοπελας που θες αυτη τη στιγμη και ακριβως τα ιδια κανω στην κοπελα που θελει...Βεβαια εγω επειδη ειμαι και λιγο ελλεινος παιζω και λιγο να την τσιτωνω για να γουσταρει γιατι οπως ειπαν οι αλλοι μια καλη καβατζα ποτε δεν μας χαλασε!ΛΟΛιτα...Μακαρι να ημουν πιο μικρος να το επαιζα διπλο ταμπλο αλλα δεν γουσταρω τωρα τετοια :p

A ρε Mischief, άκου και καμια συμβουλή απο τους παππούδες, τι σου λέγαμε να μην της το ξεστομίσεις αλλα να χρησιμοποιήσεις άλλη προσέγγιση. Τέλος πάντων τώρα έτσι όπως τα έκανες καλό είναι να αδιαφορήσεις για κανα μήνα....και να επανέλθεις μετά αλλά να μήν ξαναναφέρεις το θέμα. Δε χάθηκε ο κόσμος, έχω βρεθεί χιλιάδες φορές σε αυτή τη κατάσταση και πίστεψε 1ον) Η αδιαφορία με την έννοια το παίζω Cool (Stop μηνύματα, τηλέφωνα και τα σχετικά και 2ον) Αφήνεις το θέμα να Coolarei και επανέρχεσαι με διαφορετική μεθοδολογία προσέγγισης.

Και κάτι τελευταίο βγαλμένο απο εμπειρίες. Ο χειρότερος τρόπος να τη πέσεις σε γυναίκα είναι να τις πείς ότι τη γουστάρεις. Όσες φορές το έχω κάνει 90% εχω φάει πίτα. Παρατηρώντας λοιπόν έναν φίλο μου ο οποίος χώνεται χύμα είπα να κάνω το ίδιο και μπορώ να σου πώ ότι μέχρι σήμερα έχει 100% επιτυχία. Βέβαια για να βρείς τα κότσια να το κάνεις θέλει και προυποθέσεις (Να είσαι φτιαγμένος απο κανα 2-3 μπυρίτσες και να έχεις ενδείξεις ότι η γκόμενα γουστάρει....αυτά τα ολίγα)

.....Και ο Ilias λέει πολύ σωστά πράγματα.....η μέθοδος 2 είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...επειδή ΚΑΙ αυτό το έχω κάνει σου λέω ότι 100% δεν πετυχαίνει και η γκόμενα θα σε κανει Ο - Τ - Ι θέλει γιατί πλέον θα είσαι στη ψυχολογία να κάνεις οτιδήποτε να της τραβήξεις το ενδιαφέρον.

Αρχική απάντηση από Mischeif

ι εαν το ηθελε και αυτη στο full δεν θα ειχαναι περασει 4 χρονια!δικαιολογημενα ειναι μπερδεμενη!

’ν εσύ (Ο ΑΝΤΡΑΣ) φοβάσαι 1 φορά να τις το πείς να ξέρεις οτι η γυναίκα φοβάται 100 και ειδικά με φίλο της ο οποίος ξέρει ακριβώς ποιά είναι, οπότε και να γούσταρε σε κάποια φάση να είσαι σίγουρος ότι και αυτή θα σκέφτηκε "μα τόσο καιρό παρέα κάνουμε δεν θα μου το έλεγε;".

Πάντως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, και εγώ σου εύχομαι να πάνε όλα καλα :D

παιδια η ιστορια με αυτη την κοπελα με εκανε να κλεισω πολλες πορτες το τελευταιο χρονο που δεν θα επρεπε να κλεισω!

εχει περιθοριο μεχρι το Σαββατο στις 9 το βραδυ,γιατι εκεινο το βραδυ θα γινουν πολλα και αυτη τη φορα δεν θα κλεισω καμια πορτα !!!!!

εχω ξενερωσει με την ολη φαση γιατι σημερα το βραδυ ειμαι παρα πολυ χαλια και εχω πει στον εαυτο μου να μην επιτρεπει τετοιες καταστασεις:devil:

coolare παππου...μην σε παιρνει απο κατω

Απλα δεξου τουτο:Οι γυναικες δεν σκεφτονται οπως οι αντρες και απο αυτο παρασηρθηκες!Το σαββατο μαλλον θα νιωσεις καλυτερα εκτος και αν σε προλαβει ο ερωτας:)

Μη στεναχωρίεσαι .. ....

Αν σου πει τελικα οχι,,, ,Γραψτην εκει που ξέρεις ,,,

και μετα θα τρέχει απο πισω σου.... Και μετα θα δεί τι έχασε .. ..

λοιπον το θεμα με την κοπελα κλεινει για μενα(εκτος και αν ερθει και μου πει θελω να ειμαστε μαζι)

Την Παρασκευη και το Σαββατο γνωρισα τις κοπελες που ηθελα οποτε τωρα παιζουμαι ¨speed seducing"

:devil:

Αρχική απάντηση από Mischeif

λοιπον το θεμα Μαριαννα κλεινει για μενα(εκτος και αν ερθει και μου πει θελω να ειμαστε μαζι)

Την Παρασκευη και το Σαββατο γνωρισα τις κοπελες που ηθελα οποτε τωρα παιζουμαι ¨speed seducing"

:devil:

Παμε γι'αλλα τωρα .. . . ..

Τώρα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα. Αν αρχίσεις τις μα@$%#$ του τύπου "speed seducing" απλά θα δείξεις (αποδείξεις μάλλον) πόσο ανώριμος είσαι και θα δώσεις την χαριστική σε ότι ελπίδες νομίζεις ότι έχεις ακόμα με το παραπάνω πρόσωπο.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει ιδιαίτερα όταν μερικά πράγματα είναι πρόσφατα!

Αρχική απάντηση από tristeno

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει ιδιαίτερα όταν μερικά πράγματα είναι πρόσφατα!

100% σωστός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.