Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 18, 2004 #81 Σεπτέμβριος 18, 2004 Εγώ την έχω πατήσει με μία εδώ και σχεδόν δυο χρόνια αλλά δυστυχώς είναι Windows (κοινώς "not responding")... Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι τελευταία κάνει παρέα με μία που μου 'φαίνεται οτι την έχει παρασύρει στην κάτω βόλτα...
Mischeif Σεπτέμβριος 20, 2004 #82 Σεπτέμβριος 20, 2004 παιδια της το ειπα οτι τη θελω αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομα! :weep: τις εγραψα ενα τραγουδι απιστευτο!εκατσα και εκανα remix τις angie stone-i wish i didn't miss you σε dub ! :banging: οποιος μπορει να το ανεβασει σε κανενα server θα με βοηθουσε πολυ!
LordOfRings Σεπτέμβριος 21, 2004 #83 Σεπτέμβριος 21, 2004 καλά έκανες (μιση ντροπή δική σου μισή δική της) :T: ευχομαι να σε πάρει τηλέφωνω και να σου πει οτι σε θέλει και αυτή!!>. καλή επιτυχία λοιπόν!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Mischeif Σεπτέμβριος 21, 2004 #84 Σεπτέμβριος 21, 2004 ευχαριστω πολυ :D :D τουλαχιστον τωρα νιωθω μια ηρεμια!μου εχει φυγει ενα βαρος:whistle2:
Tsunami Σεπτέμβριος 21, 2004 #86 Σεπτέμβριος 21, 2004 Break a leg που λένε και οι ’γγλοι!!!Και η Παναγιά μαζί σου!!
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 21, 2004 #87 Σεπτέμβριος 21, 2004 Χμμμμμμ. Δυσκουυυυυλίες μυρίζομαι που λέει η ανιψούλα μου.Κοίτα μπροστά τώρα και κράτα χαρακτήρα. Ο δρόμος που πήρες δεν έχει πισωγύρισμα. Τέρμα και η φιλία. Μόνο τα τυπικά πλέον και όχι με πρωτοβουλία δικιά σου.Αν δεν απάντησε αμέσως (ακόμα και πρόταση γάμου να έκανες, αν εκείνη θέλει, δεν χρειάζεται ούτε μια ώρα να απαντήσει) καλύτερα να το αφήσεις. Οι καθυστερημένες απαντήσεις είναι αποτέλεσμα λογικής επεξεργασίας, όχι συναισθήματος, οπότε asta la vista.
nikos Σεπτέμβριος 21, 2004 #88 Σεπτέμβριος 21, 2004 μπράβο ,πολύ έκανες.Τώρα έχεις τη συνείδησή σου ήσυχη ότι προσπάθησες και ότι είναι να γίνει θα γίνει . Πρόσεξε τώρα τη συνέχεια . Αν , λέω Αν , σου απαντήσει σε βλέπω σα φίλο , την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια . Το ότι αργεί να σου απαντήσει σημαίνει ότι μάλλον είναι μπερδεμένη. Δεν ξέρει πως να αντιδράσει.Και το σημαντικότερο , όπως γράφουν και παραπάνω ΚΡΑΤΑ χαρακτήρα , σοβαρό και σταθερό , κοστίζει (για σένα) αλλά θα εκτιμηθεί (από την άλλη) -εκτός αν είναι ΖΩΟΝ , οπότε δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι μαζί της .Υ.Γ. Αυτό είναι φόρουμ , όχι παίξε γέλασε , "Συμπάσχουμε " με τον διπλανό μας και του συμπαραστεκόμαστε.Μπράβο μας. !!!
icy20 Σεπτέμβριος 21, 2004 #89 Σεπτέμβριος 21, 2004 Εγω εχω ακυρωθει τωρα τελευταια αλλα καλα ειμαι τελικα.Απλα εχω μπλεξει με μια κοπελα που με ψιλοθελει και το εχουμε συζητησει αλλα δεν παιζει γιατι ειμαι ηδη με μια κοπελα εδω και 4-5 μηνες η οποια ειναι απλα μακρια για λιγο καιρο εξαιτιας οικογενειακου προβληματος υγειας αλλα την θελω και εκεινη...ΛΟΛ ειμαι ελλεινος το ξερω ... Αλλα πουστιες δεν κανω Θα μεινω εκει που ειμαι περιμενωντας να φυγουν τα προβληματα απλα...
voudas Σεπτέμβριος 21, 2004 #90 Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Mischeif τις εγραψα ενα τραγουδι απιστευτο!εκατσα και εκανα remix τις angie stone-i wish i didn't miss you σε dub ! :banging: οποιος μπορει να το ανεβασει σε κανενα server θα με βοηθουσε πολυ! here u are: www.bet-with-me.gr/Angie_RiCH_house_mix_.mp3
Nos-Dio Σεπτέμβριος 21, 2004 #91 Σεπτέμβριος 21, 2004 ευχομαι να παρεις την απαντηση που περιμενεις και να μην απογοητευτεις!δεν ειναι θεμα τυχης παντως...
Mischeif Σεπτέμβριος 21, 2004 #92 Σεπτέμβριος 21, 2004 παιδια ευχαριστω πολυ!περιμενω τωρα !παντως απο οτι εχω συζητισει με κοινη μας φιλη ειναι παρα πολυ μπερδεμενη και φρικαρισμενη!Vouda Ευχαριστω :daisy:
Nos-Dio Σεπτέμβριος 21, 2004 #93 Σεπτέμβριος 21, 2004 λογικο ειναι man.. εσυ κρατα χαρακτηρα!Τουλαχιστον τα ειπες και ησυχασες,ακομα και ΑΝ εκανες λαθος εισαι οκ με την συνειδηση σου
Tsunami Σεπτέμβριος 21, 2004 #94 Σεπτέμβριος 21, 2004 Να ξέρεις είναι καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες
dfragos Σεπτέμβριος 22, 2004 #95 Σεπτέμβριος 22, 2004 Λοιπόν, εγώ ευτυχώς ηρέμησα. Ελπίζω να μην ξαναβρεθεί κοπέλα να θέλει να λύσει προβλήματα μέσα στην εξεταστική. Εκτός αυτής ας κάνουν κωλοτούμπες. ’λλωστε για να μας τυραννούν οι γυναίκες ζούμε.Τον αδράτουμε που τον αδράτουμε, μην τον αδράτουμε εις διπλούν....
Tsunami Σεπτέμβριος 22, 2004 #96 Σεπτέμβριος 22, 2004 ’δραγμα στο τετράγωνο!!!!Πίκρα...Μας βλέπω σε λίγο να τραγουδάμε μπεκρουλιάζοντας "Να πεθάνουν οι γυναίκες":D
Nos-Dio Σεπτέμβριος 22, 2004 #97 Σεπτέμβριος 22, 2004 ναι ειναι πολυ χωσιμο αυτο...και ειδικα σε πανελλαδικες...+1 βαθμο μπορει να επιανα,τουλαχιστον τοτε ειχα και ενα φιλο ομοιοπαθη αλλα σε χειροτερη καταστασηγυναικες γυναικες πολλες ποτε ποτε δεν ειναι αρκετες που λενε και οι going through
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 22, 2004 #98 Σεπτέμβριος 22, 2004 Ο βασανισμένος που είναι βρε παιδιά? Ακόμα το σκέφτεται βρε?
Mischeif Σεπτέμβριος 22, 2004 #99 Σεπτέμβριος 22, 2004 εδω ειμαι συναδελφοι στην τρελα λοιπον μιλησα με σημερα,ακουγοταν χαλια!δεν το συνεχισα πολυ! και μολις κλεισαμε μου εστειλε μηνυμα και μου ειπα: "συγνωμη αν ημουν αποτομη αλλα δεν ειμαι καλα.θα συζητησουμε καποια στιγμη αργοτερα" ! τι λετε λοιπον ?
perlepes Σεπτέμβριος 22, 2004 #100 Σεπτέμβριος 22, 2004 εγω μαλλον θα συμφωνησω με το Post του tristeno.αφου δεν σου ειπε εκεινη την ωρα το ναι...λιγο δυσκολο το κοβω :/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.