Jump to content

Πως πατε απο ερωτα?

Daidalos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:54]

Ok, αν και η γνώμη του naz ακούγεται ποιο επαγγελματική, προσωπικά όσες φορές περίμενα για κάτι ή δεν είχα θάρρος να το κάνω, τον έπινα...

Οπότε, χτύπα 2 σφήνες absolut και μολόγατα.

Σωστός, και πρόσεχε μη γίνεις κομμάτια, απλα πιές να σου φύγει η αμηχανία που λες πως έχεις.

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Όπως είπε η Estranged, αν πεις σε κάποιον φίλο/φίλη είμαι ερωτευμένος μαζί σου 4 χρόνια έχεις χάσει.....απο την άλλη άν πάτε κάπου περάσετε καλά, πιείτε καμια μπυρίτσα να χαλαρώσετε χώνεσαι χύμα(δηλαδή τη πιάνεις και της χώνεις γλωσσόφιλο). Έτσι δεν θα έχει χρόνο να σκεφτεί τι να κάνει....ενώ άμα της πείς είμαι ερωτευμένος κτλ....θα αρχίσει να σκέφτεται 3000 σενάρια και το εχεις χάσει το παιχνίδι. ’σε που άμα πείς κάτι τέτοιο θα σε έχει πλέον στο χέρι.

Να αρωτνησω κατιτις??

το thread ρωταει αν ειμαστε ερωτευμενοι ή αν "μπαινει η τρατα στο λιμανι??" Βασικα φανταζομουν το 2ο αλλα με την τροπη που εχει παρει η κουβεντα "ψυλλιαζομαι" το 1ο (τσακαλος ειμαι και τα πιανω τα "κρυφα νοηματα" -φτου μου να μη με ματιασω-).

Ρε Mischeif, παρολο που εχω δοκιμασει και τις 2 διαφορετικες προσεγγισεις (της το λεω-δεν της το λεω) και εχω μεινει ικανοποιημενος (εκ του αποτελεσματος) οποιο δρομο και να διαλεξα, κι εγω θα σου ελεγα να ορμηξεις.

Σκεψου Mischeif τι εχεις να κερδισεις παρα τι εχεις να χασεις..αν το καλοσκεφτεις στην ζωη παντα σκεφτομαστε τι θα χασουμε και τελικα δεν κερδιζουμε τιποτα

Απλα σκεψου πρωτα μηπως και εχεις παρεξηγησει την κατασταση,απο εκει και περα φροντισε να παιξεις σωστα το παιχνιδι του ερωτα και αν χασεις δεν εγινε και τιποτα,το μονο που πρεπει να σε νοιαζει να παιζεις σωστα και gosika

ταπεινη μου γνωμη!

Αρχική απάντηση από SLN

Να αρωτνησω κατιτις??

το thread ρωταει αν ειμαστε ερωτευμενοι ή αν "μπαινει η τρατα στο λιμανι??" Βασικα φανταζομουν το 2ο αλλα με την τροπη που εχει παρει η κουβεντα "ψυλλιαζομαι" το 1ο (τσακαλος ειμαι και τα πιανω τα "κρυφα νοηματα" -φτου μου να μη με ματιασω-).

Ρε Mischeif, παρολο που εχω δοκιμασει και τις 2 διαφορετικες προσεγγισεις (της το λεω-δεν της το λεω) και εχω μεινει ικανοποιημενος (εκ του αποτελεσματος) οποιο δρομο και να διαλεξα, κι εγω θα σου ελεγα να ορμηξεις.

\

βασικα το εχουν μπερδεψει μερικοι...

Ελπίζω να μην περιμένουμε άλλα 4 χρόνια για να μάθουμε το αποτέλεσμα στο thread.

Πάντως κανά στοιχηματάκι θα ήτανε καλή φάση!

Πόσο να σε παίξουμε βρε Misheif 1:2?

Δε μου δινετε και εμενα καμμια συμβουλη??

Τωρα θα παω πρωτο ετος και λενε πως ειναι πολυυυ δυσκολο να βρεις κοπελα για σχεση και πως ολες κοιτανε πως να το κανουν και καλα, Ισχυει? Αν ναι φτουυυυ γκαντεμια!

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Τωρα θα παω πρωτο ετος και λενε πως ειναι πολυυυ δυσκολο να βρεις κοπελα για σχεση και πως ολες κοιτανε πως να το κανουν και καλα, Ισχυει? Αν ναι φτουυυυ γκαντεμια!

οχι ... .δεν ισχύει ,, υπάρχουν ομως και τέτοιες....

Εγω στο πρώτο ετος μολις πήγα τα έφτιαξα με μία κοπελα και τα είχαμε 1.5χρόνια περίπου , .

Eισαι ο πρωτος που το λεει αυτο και ρωτησα πολλους!

Ολοι παλι ειπανε πως ενω μεχρι τοτε ηταν αδυνατο σχεδον για ενα αγορι να τα φτιαξει με μεγαλυτερη τωρα μπορει να τα φτιαξει και με τριτοετη!! ισχυει?

Eισαι ο πρωτος που το λεει αυτο και ρωτησα πολλους!

Ολοι παλι ειπανε πως ενω μεχρι τοτε ηταν αδυνατο σχεδον για ενα αγορι να τα φτιαξει με μεγαλυτερη τωρα μπορει να τα φτιαξει και με τριτοετη!! ισχυει?

Χμ .. Ολα ειναι πιθανά,,, (θα εχεις και τα τυχερα ,, θα σου δίνει σημειώσεις, θα σου κανει ιδιαίτερα..... )

originally posted by Greekfragma

....ειδα και ενα πιπινι στη σχολη.......ηρθε με τη μαμα να γραφτει στη γραμματεια μου...........μακραν ο καλυτερος κ@λος που χω δει στη ζωη μου (δεν αστειευομαι)

τσι μανας ή της τσουπρας ητανε μπρε??

originally posted by the one and only Chosen

Οχι, ενταξει, πλακα κανω αλλα μπορει να υπαρξει φιλια με ατομο αντιθετου φυλου. Απλα οι γυναικες ειναι παντα προετοιμασμενες για κατι τετοιο, ενω οι αντρες ειναι ετοιμοι για κατι τετοιο, μονο οταν αρχιζουν να καταλαβαινουν τι θελουν στη ζωη.

ναι αλλα ξεχνας μια σημαντικοτατη παραγραφο...

ακομα και σαυτην την εξιδανικευμενη περιπτωση

σιγουρα....

100%...

σε καποια φαση

στο μυαλο ενος εκ των δυο θα προκυψει η ερωτικη επιθυμια....

και τοτε τι γινεται?

φτου κι απο την αρχη?

originally posted by Greekfragma

Το ωραιο της καταστασης ειναι οτι οι 2 ειναι πιπινια(20-19) και οι αλλες 2 ειναι μεγαλες(24-26)

ειμαι σε διλημμα ρε γμτ...............και ειναι ολες κολαση....καθεμια εχει και κατι το σπεσιαλ επανω της............ατιμη εξεταστικηηηηηηηηηηηηηηη

αμα ειναι ετσι ....

ειναι καλεσμενες ολες τους στο επομενο lanπαρτακι σου Γιωργη μου....

:devil: :devil: :devil:

@Mischief...

φιλε μου ημουν και εγω στην κατασταση σου αλλα οχι ομως για 4 χρονια....

ενα εξαμηνακι χρειαστηκε

και τελικα οπως αποδειχθηκε αξιζε το ρισκο

μιας και συντομα κλεινω δυο χρονια σχεσης με την εν λογω κοπελα

και οσο σκεφτομαι οτι μπορει κατι τετοιο να μην συνεβαινε

λογω ενδεχομενης δειλιας μου τρελλαινομαι...

οποτε ομορφα και πανω απ'ολα με αξιοπρεπεια

χωσου στεγνα....

ξεκαθαρισε παραλληλα οτι ΔΕΝ ρισκαρεις τη φιλια σου μαζι της για ενα βραδυ

αλλα για ολο το πακετο....

- τι ειχαμε, τι χασαμε - ειναι το πραγμα...

Εγω παντως σε παιζω 2,80 στον ασσο....(ο ασσος εισαι εσυ και περιμενω να εισπραξω...)

Και πού είναι αυτές οι καλές κοπέλες; καλά ξέρεις τέτοιες κοπέλες και έχεις και παράπονο?

Αρχική απάντηση από Chris2004

Και πού είναι αυτές οι καλές κοπέλες; καλά ξέρεις τέτοιες κοπέλες και έχεις και παράπονο?

Πολλες και αυτο με προβληματιζει! Το θεμα ειναι να κανεις σχεση οχι να λεει η αλλη "α μονο φασεις αν θες"

Αφού μας έχει φάει η εξεταστική... ας θέσουμε ένα ερώτημα να το κάψουμε μαζί....

Κοπέλα(σχετικά δεσμευμένη) που την εμπιστεύεσαι με τα χίλια και την οποία γνωρίζεις αρκετό καιρό ξαφνικά σε στιγμή που δεν το περιμένεις σου λέει ότι φαίνεται να ταιριάζετε αλλά δεν θέλει να κάνετε κάτι γρήγορα. Δεν θέλει να χάσει μια πολύ καλή φιλία λέει χωρίς να είναι σίγουρη... Εσύ έως τότε ήσουν απλά ο εαυτός σου, εντάξει σου πέρναγαν από το μυαλό διάφορα αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Κοινώς σε αφήνει μ@#^# ενώ δεν το περιμένεις. Εσύ μετά κολλάς... και δεν ξέρεις τί να κάνεις...

Αλήθεια, τί κάνεις;

Αρχική απάντηση από dfragos

Αφού μας έχει φάει η εξεταστική... ας θέσουμε ένα ερώτημα να το κάψουμε μαζί....

Κοπέλα(σχετικά δεσμευμένη) που την εμπιστεύεσαι με τα χίλια και την οποία γνωρίζεις αρκετό καιρό ξαφνικά σε στιγμή που δεν το περιμένεις σου λέει ότι φαίνεται να ταιριάζετε αλλά δεν θέλει να κάνετε κάτι γρήγορα. Δεν θέλει να χάσει μια πολύ καλή φιλία λέει χωρίς να είναι σίγουρη... Εσύ έως τότε ήσουν απλά ο εαυτός σου, εντάξει σου πέρναγαν από το μυαλό διάφορα αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Κοινώς σε αφήνει μ@#^# ενώ δεν το περιμένεις. Εσύ μετά κολλάς... και δεν ξέρεις τί να κάνεις...

Αλήθεια, τί κάνεις;

Της λες και εσυ τα ιδια και αναμενεις χωρις να περιμενεις

Διονυσακο και μενα η γνωμη μου ειναι να εισαι χαλλλαρος και να της πεις οταν αποφασισει τοτε να σου ξανακανει κουβεντα......και οτι μεχρι τοτε να μην σου ανοιγει θεματα του αερα.

και......ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν την περιμενεις........κανε καμια φασουλα να περασεις καλα και να θυμασαι..............ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

λιγος σεβασμος και διακριτικοτητα σε ολες οσες γνωριζεις ειναι σοβαρο πλεονεκτημα για να επενδυσεις στο μελλον.......χαιρετωωωωωωωωω

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Χθες, στις 23:13]

τσι μανας ή της τσουπρας ητανε μπρε??

αμα ειναι ετσι ....

ειναι καλεσμενες ολες τους στο επομενο lanπαρτακι σου Γιωργη μου....

:devil: :devil: :devil:

της τσουπρας βρεεεεεεε:p

αν και η μαμα για τα χρονακια της δεν ηταν ασχημη...........:devil: :p

χμ............Γιωργηηηηηηη.....δεν ξερω εσυ τι κανεις αλλα εγω τις γυναικες μου δεν τις μοιραζομαι..........να μοιραστω το αυτοκινητο μου δεν εχω προβλημα:giveup: :clap: :flex: :giveup:

το θεμα ειναι οτι παιζει πολυ διαβασμα με τη σχολη και πανε ολα πολυυυυυυ αργα με ολες.......και δεν ξερω κατα ποσο με συμφερει αυτο...........ασε που αυτες οι μερες ειναι οτι πρεπει για δροσερα απογευματα με καλη παρεα κια καφε:devil:

μιας και ειπα καφεεεεεεεεεεεεε................................Γιωργηηηηηηηηηηη ο δικος σου κρυωνει!!!!! :mad:

Αρχική απάντηση από greekfragma

Διονυσακο και μενα η γνωμη μου ειναι να εισαι χαλλλαρος και να της πεις οταν αποφασισει τοτε να σου ξανακανει κουβεντα......και οτι μεχρι τοτε να μην σου ανοιγει θεματα του αερα.

και......ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν την περιμενεις........κανε καμια φασουλα να περασεις καλα και να θυμασαι..............ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

λιγος σεβασμος και διακριτικοτητα σε ολες οσες γνωριζεις ειναι σοβαρο πλεονεκτημα για να επενδυσεις στο μελλον.......χαιρετωωωωωωωωω

Εγώ πάλι συνεχίζω να είμαι ο εαυτός μου... ίσως λίγο πιο ευαίσθητος και σκεπτόμενος αλλά....

’σε που την καταλαβαίνω και ξέρω τί περίπου σκέφτεται για το θέμα(είπαμε, μοιάζουμε και ταιριάζουμε). Μου χρειάστηκε λίγο χρόνο να το καταλάβω(δεν είμαι γυναίκα looool). Απλά κάποια στιγμή ίσως πάρω το ύφος "Γκουσγκούνη" :flex: και συνεχίσω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.