Chris2004 Σεπτέμβριος 16, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Επειδή έχω κάποιες πολύ καλές φιλίες με κοπέλες, τα υπονόουμενα από τη δικιά τους σκοπιά μπορεί να μη σημαίνουν και τίποτα, είναι "ok" και μέσα στα πλαίσια του χαβαλέ της φιλίας. Απλά εμείς είμαστε βλάκες και ψαρώνουμε.. Για αυτό πρόσεξε αν αυτό που νομίζεις οτι ισχύει, ισχύει όντως. Καταρχήν εγώ μια χαρά ειμαι....3 χρόνια τα έχω και απο σέξ όλα Super....αν και αρχίζω και γερνάω λιγάκι ομολογώ....ίσως είναι και τα 20 κιλά που έβαλα απο τότε που τα φτιάξαμε. Λοιπόν αυτή η κοπελιά τα 2 προηγούμενα χρόνια ήταν φίλη μου.....κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω τη κίνηση αφού παρατήρησα αρκετές πλάκες και υπονούμενα, στην αρχή δεν ήταν καλά τα πράγματα αλλά μετά απο κανα 2 μήνες τα κατάφερα . ¨Ηταν βέβαια και λίγο ακατάλληλη η στιγμή στη ζωή της που έκανα τη κίνηση. Οπότε άν κάνεις φίλε μου Mischief σωστές κινήσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Απλά προς θεού μην της πείς είμαι εδώ και 4 χρόνια ερωτευμένος μαζί σου. Εγώ θα πρότεινα βολτίτσα σπίτι με μπύρες και να χωθείς χύμα. Eπειδή λοιπόν είχα και εγώ πολλές φίλες μου λέγανε πάντα ένα πράγμα. "Μέσα σε κάθε πλάκα και σε κάθε υπονοούμενο υπάρχει μια δόση αλήθειας" Και οφείλω να ομολογήσω οτι είχανε απόλυτο δίκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 17, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Κατι τετοιο σκεφτομαι Chris !Θα βγαλει εισητηρια να παμε σε κατι αγωνισματα!και μετα λεω να τις πω να βγουμε για φαγητο και τοτε βλεπουμε! Ελπιζω να γινει κατι ,γιατι, εχω χασει τη μπαλα το τελευταιο καιρο μαζι της! Αλλα οπως ειπα παραπανω ειμαι κοτα μαζι της!Οποτε θα ακολουθησω τη συμβουλη πολλων (μεσα και ο Voudas<τον εχω πρηξει το τελευταιο καιρο) και θα προσπαθησω να απομακρυνω την αμηχανια,και να φερω το παιχνιδι στα μετρα μου!Γιατι τετοιο πραγμα μου συμβαινει πρωτη φορα! Ζοuzouni :P :P Υ.Γ. καλα εχω γινει τσοντα σ'ολο το Λαμπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 17, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αν την θες για σοβαρή σχεση τοτε κυνήγα το ..Ομως αν δεν γίνει τπτ και δεν γουσταρει ,,, Yπαρχει και μια αλλη λύση . ..Την πας σπίτι σου την μεθάς και μετα την , . (ειναι δοκιμασμένη και σύγουρη λύση)Ετσι θα σου φύγει η κα___ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 17, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED , λες στον φιλο σου " να ξες αυτο .... " και μετα σου πεταει κατι τετοιο , και αναρωψτιεσαι " τι στο καλο φιλος μου το παιζε τοσο καιρο ? " τες πα . περιπλοκα πραγματα... καλη τυχη .... μπορει να προκύψει μετα ο έρωτας .... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 17, 2004 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED e αυτο που 8α επρεπε να αναρωτη8εις κατα την γνωμη μου ειναι , αν αξιζει να χασεις μια φιλια ... δεν ξερω γιατι , αλλα νομιζω οτι οι κοπελες τις περισσοτερες φορες αντιδρουν αρνητικα σε τετοιες καταστασεις.... αν της πεις , σε γουσταρω εδω και 4 χρονια , 8α φρικαρει πιστευω. ειχα πα8ει και γω κατι παρομοιο καποτε και ειχα ψιλοφρικαρει για κανα 10 λεπτα ξερω γω... οχι τπτ αλλο μωρε , απλα να , λες στον φιλο σου " να ξες αυτο .... " και μετα σου πεταει κατι τετοιο , και αναρωψτιεσαι " τι στο καλο φιλος μου το παιζε τοσο καιρο ? " τες πα . περιπλοκα πραγματα... καλη τυχη .... εχει δικιο παντως,ευχομαι καλη τυχη και να αποκτησεις αυτο που ποθεις μαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 17, 2004 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio ποιος απο ολους εσας εριξε γκομενα με την αξια του,με την ικανοτητα του??...ακομα και αν αυτη ειναι στο κρεβατι το οποιο ειναι πολυ πολυ σημαντικο! Εξαρτάται τί θα πει ικανότητα. Για να έρθει μαζί σου μια κοπέλα σημαίνει ότι κάτι της αρέσει πάνω σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι γυναίκες σε τέτοια θέματα είναι πιο ώριμες και σκέφτονται με το ένα κεφάλι που διαθέτουν. Εμείς παρουσιάζουμε conflict (της *******ς γίνεται με τα IRQ) και προσπαθούμε μια ζωή να περνάμε patches. Φιλία όντως μπορεί να υπάρξει μεταξύ άντρα και γυναίκας, μόνο που είναι εξαιρετικά εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση. Ο άντρας μια ζωή ανώριμος, όταν τον πιάνουν οι ορμές και δεν έχει σχέση θα σκεφτεί τις εναλλακτικές και πάει εκεί που του πέφτει πιο εύκολα.Τα πράγματα που μπορεί να σου δώσει πάντως μια κοπέλα σε επίπεδο φιλίας είναι μοναδικά, πράγματα που δεν πρόκειται να έχεις με οποιονδήποτε φίλο, όσο κολλητός και να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 17, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 λυπαμαι δεν μπορω να σου πω τι σημαινει ικανοτητα,μπορω να σου φερω παραδειγματα μη ικανοτητας οι γυναικες δεν σκεφτονται σε ενα επιπεδο οπως οι περισσοτεροι αντρες...ειναι πολυεπεξεργαστικα συστηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Σεπτέμβριος 17, 2004 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 α, ρε προβλήματα που έχουν τα νιάτα . Λοιπόν , αφού θες μια γνώμη , πρόσεξε το θέμα του timing. Έχει μεγάλη σημασία πότε μπαίνεις(ή θέλεις να μπεις) στην ζωή του άλλου. Εκεί , επείδή δεν μπορείς να ξέρεις σε τι φάση βρίσκεται η κοπέλλα ,αναγκαστικά θα ρισκάρεις . Αναστολές και φοβίες δεν χρειάζεται να έχεις , ουσιαστικά δηλ. φοβάσαι την απόρριψη , αλλά ας μην ανοίξουμε τώρα άλλη κουβέντα. Φυσικά πρέπει να της το πεις .Αν αρνηθεί (πράγμα δύσκολο) γιατί σίγουρα έχει σχηματίσει άποψη για σένα (άτιμο πράγμα οι γυναίκες -πολυεπίπεδα συστήματα που γράφει και κάπιος παραπάνω) , περιορίζεσαι σε αυτά που έχεις δηλ. την φιλία , αν δεν αντέχεις την φιλία και θέλεις τον έρωτα τότε ή συμβιβάζεσαι ή τα μαζεύεις και φεύγεις . Καλή τύχη , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 17, 2004 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Παιδιά και εγώ ανήκω στην ακτηγορία του Δον Βαγγουρίδη,κοινώς επονομαζόμενα και μπακούρια!Φίλε Mischief σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Και εγώ σε τέτοια φάση βρίσκομαι.Το θέμα είναι πόσο φίλη την θεωρείς και το αν είσαι προετοιμασμένος να υποστείς τις επιπτώσεις καλές ή κακές...Από περιπτώσεις που έχω ακούσει τα πράγματα είναι μοιρασμένα...’λλοι τα κατάφεραν άλλοι όχι.Αν είσαι έτοιμος μια σοβαρή συζήτηση θα τα διελευκάνει όλα... Σόρι αλλά έχω και ένα οφ τοπικ...Lord δική σου είναι η φώτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Σεπτέμβριος 17, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 PC solutions..!!Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα. Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε άλλα, ανεπιθύμητα, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 ... αλλά εις μάτην. Μια απελπισμένη γυναίκα -- -- Απάντηση -- -- Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα", Έχε υπ' όψην πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza pws me agapouses και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2. Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0. ΠΡΟΣΟΧΗ Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό". Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής και Γκόμενος (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος). Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Τρομερή Κορμάρα 10.1. Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 17, 2004 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Τι ασχετα τοπικ ξεφυτρώνουν τώρα τελευαία.... Καλα ημαστε εδω ,ας με φτυσω να μην παθω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 17, 2004 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Παιδια με αυτη τη κοπελα ειμαστε πολυ κοντα>Βγαινουμε μαζι πολυ συχνα και διαφοαρα πραγαματα π.χ. καφε,χορο και ειδους διασκεδαση! το θεμα ειναι οτι δεν νιωθω Κ....α για αυτη οπως ενιωθα για της αλλες αλλα νιωθω ενα αλλο συναισθημα που προφανως το δημιουργει ο εγκεφαλος και οχι ενα Αγγελακι "ο Ερωτας" απλα εχω το υποσεινηδητο μου εχει αναλυσει ολες τις παραμετρους και εχει καταληξει οτι αυτη ειναι η κοπελα που θελω να ειμαι!Σκεφτομαι πολλα πραγματα μαζι της και αν το sex ειναι πολυ σημαντικο σε αυτη την περιπτωση εχει παραμεριστει! σκεφτομαι πιο πολυ να τη φιλαω να ζω μαζι της,να την παρατηρω ασταματητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Σεπτέμβριος 17, 2004 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 εγω σου τα μιλησα εχτες,αστο κανα 5αρι χρονια ακομα να ωριμασει το πραγμα και μετα βλεπεις τι κανεις...εδω θα ειμαστε να τα λεμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2004 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από naz εγω σου τα μιλησα εχτες,αστο κανα 5αρι χρονια ακομα να ωριμασει το πραγμα και μετα βλεπεις τι κανεις...εδω θα ειμαστε να τα λεμε..... Χαχαχαχαχα, γράφεις και στο cosmopolitan, naz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Σεπτέμβριος 17, 2004 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 προσαρμοζομεθα φιλε τι να κανουμε......πειτε και σεις τιποτα να παρει θαρρος το παλικαρι....εγω μια απο δω του το φερνω μια απο κει αυτος τπτ....περναει ο καιρος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε φευγουν τα χρονια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2004 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Ok, αν και η γνώμη του naz ακούγεται ποιο επαγγελματική, προσωπικά όσες φορές περίμενα για κάτι ή δεν είχα θάρρος να το κάνω, τον έπινα...Οπότε, χτύπα 2 σφήνες absolut και μολόγατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 17, 2004 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 για να τα πω αυτα πρεπι να πιω δυο μπουκαλια και μετα μπορει να μου λυθει η γλωσσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 17, 2004 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από RootXΟπότε, χτύπα 2 σφήνες absolut και μολόγατα. Έτσι .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Σεπτέμβριος 17, 2004 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 ρε ορμα που να παρει ο διαολος!! ουφ ,με εσκασες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Σεπτέμβριος 17, 2004 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα να μεινεις με την απορια τι θα γινοταν εαν της το ειχες πει. 4 Χρονια καψουρα ειναι αυτα ρε mischeif. Αφου δεν σου βγαινει απο το μυαλο κ την καρδια, βγαλτα απο το στομα...Υ.Γ. Μην ξεχασεις τα λουλουδακια:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.