pantokratoras Μάϊος 14, 2013 Author #41 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 παιδια την παραγγειλα απλα μια ερωτηση οι μνημες χωρανε?γιατι οκ στο υψος την παιρνει στο πλατος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάϊος 15, 2013 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 Αν κοιτάξεις στο site της Thermalright, υπάρχει μια φωτογραφία που δείχνει την ψύκτρα εγκατεστημένη σε μητρική.Αν προσέξεις πως είναι εγκατεστημένη (στα αριστερά είναι το backpanel και δεξιά η μνήμη) δεν έχει θέμα με τις μνήμες.Εσύ έχεις (από τα γραφόμενά σου στο πρώτο ποστ) τις Vengeance LP (χαμηλού προφίλ) ενώ στην φωτογραφία έχει μνήμη με ψηλή ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 15, 2013 Author #43 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 Το ειδα και εχεις δικιο οντως δε θα εχουν θεμα οι μνημες. Λοιπον περιμενω πλεον να ερθει και να την τσεκαρω. Επισης μιλησα.με τεχνικο του εσοπ και μου ειπε οτι ο επεξ δεν εχει θεμα και οι ψυκτρες στους φξ ετσι δουλεουν. Μου τους παρομοιωσε με τους ι7 πρωτης γενιας lga 1366 και οτι παει μεχρι 80 βαθμους χωρις να εχουν θεμα αλλα αν θελω παρατεταμενη ζωη του επεξεργαστη καλο ειναι να βαλω αλλη η ψυκτρα... Εσεις πως τα βλεπετε αυτα που ειπε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Μάϊος 17, 2013 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2013 Άνετα ..... εδώ φρέσκια φρέσκια σε fx8320 με gigabyte 970A-UD3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 18, 2013 Author #45 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Άνετα ..... εδώ φρέσκια φρέσκια σε fx8320 με gigabyte 970A-UD3 [ATTACH]56407[/ATTACH] [ATTACH]56408[/ATTACH]οντως ανετα μπαινει και στη δικια μου..δυστυχως εφυγα απο θεσσαλονικη γιατι μπαινω φανταρος και η ψυκτρα δεν ειχε ερθει ακομα οποτε παιδια θα αργησω λιγο να την περασω..στην πρωτη ευκαιρια θα τη βαλω και θα σας πω αποψεις...leros2004 εσυ τι θερμοκρασιες πιανεις με το 8320?τον εχεις κανει oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.