leros2004 Μάϊος 1, 2013 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Είναι σχεδόν αδύνατον να μην χορέσει η THERMALRIGHT TRUE SPIRIT 120M Η Loki καλή χρυσή αλλά με 92αρη ανεμιστήρα δεν θα την κοίταγα κάν :nono: Ότι και να πάρεις να έχει 120αρη ανεμιστήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 1, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Είναι σχεδόν αδύνατον να μην χορέσει η THERMALRIGHT TRUE SPIRIT 120M Η Loki καλή χρυσή αλλά με 92αρη ανεμιστήρα δεν θα την κοίταγα κάν :nono: Ότι και να πάρεις να έχει 120αρη ανεμιστήρακαι γω πιστευω οτι χωραει η 120mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Μάϊος 1, 2013 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Πολλοί κάνουν λόγο για 60-62 core temp, το socket temp σίγουρα είναι παραπάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 3, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2013 οποτε με τη thermalright θα ειμαι καλυμενος παιδια?η εγκατασταση ειναι δυσκολη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazostat Μάϊος 10, 2013 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 ΔΕΣ ΚΑΙ την xigmatek gaia.. εστω και οριακα στο πρωτο slot κουμποσε κανονικα η μνημη ραμ.. στη φωτογραφια η μυτρικη ειναι η gigabyte 990fxa-ud3Screenshot by LightshotΗ ερωτηση μου μπορει να ειναι και ηλιθια. Τοσο κοντα που ειναι η εξοδος του αερα του ανεμιστηρα με τις μνημες ραμ, δε ζεσταινονται αρκετα; Μηπως θα υπαρχει θεμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάϊος 10, 2013 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Η ερωτηση μου μπορει να ειναι και ηλιθια. Τοσο κοντα που ειναι η εξοδος του αερα του ανεμιστηρα με τις μνημες ραμ, δε ζεσταινονται αρκετα; Μηπως θα υπαρχει θεμα;Δεν είναι έξοδος, κοίτα καλά τον ανεμιστήρα, ρουφάει από αυτή τη μεριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 10, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 λοιπον επεστρεψα θεσσαλονικη και μετρησα το κουτι την αποσταση του επεξεργαστη απο το πλαγιο μερος του κουτιου και ειδα οτι ειναι 15 ποντους σας ανεβαζω και καποιες φωτο απο το εσωτερικο του κουτιου.. μηπως λεω μηπως μπορω απλα να αλλαξω ανεμιστηρακι να παρω πιο μεγαλο δηλαδη?και επισης θελω να μου πειτε μια καλη thermal paste για να παρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάϊος 11, 2013 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 λοιπον επεστρεψα θεσσαλονικη και μετρησα το κουτι την αποσταση του επεξεργαστη απο το πλαγιο μερος του κουτιου και ειδα οτι ειναι 15 ποντους σας ανεβαζω και καποιες φωτο απο το εσωτερικο του κουτιου.....Aν χωράει Χωράει η THERMALRIGHT TRUE SPIRIT 120M που σου πρότεινε ο leros2004, φαίνεται καλή λύση....μηπως λεω μηπως μπορω απλα να αλλαξω ανεμιστηρακι να παρω πιο μεγαλο δηλαδη?και επισης θελω να μου πειτε μια καλη thermal paste για να παρω..Με το να βάλεις μεγαλύτερο ανεμιστηράκι που πιθανό να φυσάει και την μητρική γύρω από την ψύκτρα, δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσει. Μάλλον θα τα κάνει χειρότερα.Edit: Αν μπορείς συμμάζεψε λίγο και τα "φίδια" μέσα στο κουτί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 11, 2013 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Edit: Αν μπορείς συμμάζεψε λίγο και τα "φίδια" μέσα στο κουτί σου.τα φιδια τα εχω ηδη σε 2 σημεια δεμενα και τα εδεσα και ακομα μια καπως μαζευτηκαν...για πες μου λιγο η τοποθετηση ειναι δυσκολη?επισης να παρω και ενα 8αρακι φαν για πισω?και αν ναι πως να το βαλω να βγαζει η να βαζει αερα?παστα να παρω αλλη η αυτη που εχει μεσα η ψυκτρα ειναι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάϊος 11, 2013 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Δεν γνωρίζω αν έχει δικιά της πάστα η ψύκτρα. Αν έχει, χρησιμοποίησε αυτήν. Στην περίπτωσή σου πιστεύω πως δεν είναι θέμα τι πάστα να βάλεις αλλά πως να βγάλεις την θερμότητα από το κουτί.Πάρε έναν 8αρη ανεμιστήρα εφόσον δεν υπάρχει και θα τον τοποθετήσεις ώστε να βγάζει αέρα από το κουτί. Όταν τοποθετήσεις την ψύκτρα αν γίνεται να μπει έτσι ώστε να στέλνει ο ανεμιστήρας της τον αέρα από το εμπρός μέρος του κουτιού (από τις μνήμες) προς τα πίσω (μέσα από την ψύκτρα και προς τον 8αρη) θα είναι καλά.Edit:Αν έβαζες το DVD-R 1-2 θέσεις πιο κάτω και μάζευες τα καλώδια που περισεύουν από πάνω του; Χαμηλά χρειάζεται μόνο 2 (1 η κάρτα γραφικών και 1 ο δίσκος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 12, 2013 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 Δεν γνωρίζω αν έχει δικιά της πάστα η ψύκτρα. Αν έχει, χρησιμοποίησε αυτήν. Στην περίπτωσή σου πιστεύω πως δεν είναι θέμα τι πάστα να βάλεις αλλά πως να βγάλεις την θερμότητα από το κουτί.Πάρε έναν 8αρη ανεμιστήρα εφόσον δεν υπάρχει και θα τον τοποθετήσεις ώστε να βγάζει αέρα από το κουτί. Όταν τοποθετήσεις την ψύκτρα αν γίνεται να μπει έτσι ώστε να στέλνει ο ανεμιστήρας της τον αέρα από το εμπρός μέρος του κουτιού (από τις μνήμες) προς τα πίσω (μέσα από την ψύκτρα και προς τον 8αρη) θα είναι καλά.Edit:Αν έβαζες το DVD-R 1-2 θέσεις πιο κάτω και μάζευες τα καλώδια που περισεύουν από πάνω του; Χαμηλά χρειάζεται μόνο 2 (1 η κάρτα γραφικών και 1 ο δίσκος).Ειναι και τα καλωδια του usb απο μπροστα...θα το δοκιμασω και θα σου πω. Τη ψυκτρα κατω απο 33 ευρω παιζει να τη βρουμε πουθενα;αν δεν εχει παστα η ψυκτρα ποια να παρω;και πως θα καταλαβω πριν τη βαλω προς τα που φυσαει η ψυκτρα δηλαδη πως γυρναει ο ανεμιστηρας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάϊος 12, 2013 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 Στο προφίλ του ανεμιστήρα (στο σασί του, τον στάτορα) το τμήμα δλδ που δεν περιστρέφεται, υπάρχουν 2 βελάκια ανάγλυφα που δείχνουν αντίστοιχα τη φορά περιστροφής και τη φορά κίνησης του αέρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάϊος 12, 2013 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 Εντάξει είναι 2 απο το τροφοδοτικό, αντε και με του front panel, 3. Στο νούμερο θα τα χαλάσουμε; Εκεί έχεις ολόκληρο κοπάδι! Την Thermalright true spirit 120M μάλλον μόνο στο eworld την έχουν, στα 30€. Θα έχεις και τα μεταφορικά, οπότε πάνω από 33 θα σου βγει. Απο πάστες δεν ξέρω, αλλά τουλάχιστον στο eshop (εφόσον πάρεις την ψύκτρα από εκεί) από τις πάστες που διαθέτει πάρε την arctic cooling MX-2 αν όχι την Arctic silver 5 (για την οποία έχουν ειπωθεί αρκετά καλά λόγια). Υπόψιν, το σωληνάριο δεν είναι για μια δόση μόνο. Το που στέλνει αέρα ο ανεμιστήρας σου το είπε ο felix. Πιο πρακτικά, αν κοιτάζεις την πλευρά που στο κέντρο του έχει το ταμπελάκι με τα στοιχεία του, αν λειτουργούσε θα σου φύσαγε αέρα στο πρόσωπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 12, 2013 Author #34 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 λοιπον παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες θα την παραγγειλω απο το ε σοπ μαζι με ενα 8 αρακι φαν. και θα τη βαλω και θα σας πω τι εγινε...θα τους ρωτησω και αν εχει παστα μεσα η ψυκτρα και αν οχι θα παραγγειλω αυτη που ειπατε..οποτε εχουμε τα εξης: ARCTIC COOLING MX-2 THERMAL COMPOUND - - 3,73ευρω THERMALRIGHT TRUE SPIRIT 120M - - 33,28ευρω KONIG FAN 80MM - - 2,40ευρωσυνολο 39,41ευρω την παλια τι να την κανω?υ.γ. εχω και αυτη στο σπιτι http://www.arcticsilver.com/cmq2.html ειναι καλη η οχι?την ειχα παρει για τον πεντιουμ 4.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάϊος 12, 2013 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 Την παλιά ψύκτρα την κρατάς γιατί αν κάτι πάθει ο 8350 (εντός εγγύησης) τον επιστρέφεις με την ψύκτρα του.Και η πάστα που έχεις κάνει (αν δεν έχει αλλοιωθεί και έχει ακόμα αρκετή ποσότητα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 13, 2013 Author #36 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 εχει ακομα μεσα λιγο η παστα...λοιπον μιλαω με το εσηοπ και σας λεω τι εγινε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάϊος 13, 2013 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 μηπως μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ στο youtube για το πως γινεται η εγκατασταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 13, 2013 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Βαλε την ceramique.παιζει να μην εχει παθει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάϊος 13, 2013 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 μηπως μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ στο youtube για το πως γινεται η εγκατασταση?Μόνο ένα; Πολλά!Δεν τα έχω δεί αλλά κοίτα 2-3 τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Μάϊος 14, 2013 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 δεν νομίζω να έχει πάθει κάτι η ceramique που έχεις πρόσφατα ξέθαψα μια ceramique αχρησιμοποίητη και δυο silver η μια μιση που τις είχα πάνω από 4ετια σίγουρα καμια δεν δεν είχε παγώσει χρησιμοποίησα την ceramique και μια χαρά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.