jayfrog Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2013 Πως μπορω να απενεργοποιησω το hypermemory?Λοιπον, Ειναι το Απλο game LoL το οποιο το παιζει ανετα το Λαπτοπ μου ακομα κ σε Max Settings(No shadow)Αλλα μερικες φορες και οχι Παντα και ανευ Graphic settings (Ultra low or High) κανει το κουφο και ριχνει τα FPS και κολαει καπως (παιζω σταθερα με 120 150 φρειμς, και μετα ξαφνικα χωρις λογο παει στα 25-45) και μετα απο λιγα λεπτα σε τυχαια σειρα μπορει 1 μπορει 4 μπορει 6 minutes Τσακ, κ παλι ψηλα τα FPS.Το ιδιο προβλημα ειχανε και αλλα ατομα καποιοι που το απενεργοποιησαν και λυθηκε αλλοι δεν καταφεραν να το απενεργοποιήσουνε οπως εγω Το ati tray tools Βγαζει Artifacts στην οθονη.Catalyst Memory size 4854 Hyper Memory.Ιδεες? Registry Trick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Πως μπορω να απενεργοποιησω το hypermemory?Λοιπον, Ειναι το Απλο game LoL το οποιο το παιζει ανετα το Λαπτοπ μου ακομα κ σε Max Settings(No shadow)Αλλα μερικες φορες και οχι Παντα και ανευ Graphic settings (Ultra low or High) κανει το κουφο και ριχνει τα FPS και κολαει καπως (παιζω σταθερα με 120 150 φρειμς, και μετα ξαφνικα χωρις λογο παει στα 25-45) και μετα απο λιγα λεπτα σε τυχαια σειρα μπορει 1 μπορει 4 μπορει 6 minutes Τσακ, κ παλι ψηλα τα FPS.Το ιδιο προβλημα ειχανε και αλλα ατομα καποιοι που το απενεργοποιησαν και λυθηκε αλλοι δεν καταφεραν να το απενεργοποιήσουνε οπως εγω Το ati tray tools Βγαζει Artifacts στην οθονη.Catalyst Memory size 4854 Hyper Memory.Ιδεες? Registry Trick?Tα μεγαλα frame drop ειναι κατα 99% οταν μαζευετε πολυς κοσμος και εχει δραση στο lol 5v5 κτλ δοκιμασε να ριξεις setting η καρτα σου ειναι σχετικα αδυναμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayfrog Απρίλιος 28, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Tα μεγαλα frame drop ειναι κατα 99% οταν μαζευετε πολυς κοσμος και εχει δραση στο lol 5v5 κτλ δοκιμασε να ριξεις setting η καρτα σου ειναι σχετικα αδυναμηΓιατι δεν διαβασες ολα αυτα που εγραψα?Αλλα μερικες φορες και οχι Παντα και ανευ Graphic settings (Ultra low or High)Δηλαδη παιζω σε High επιλογες γραφικων, κανω μαχες οταν μαζευετε πολυς κοσμος και παει ανετα σφαιρα (>70 φραμες) Ενω αλλες Τυχαιες στιγμες με τερμα low settings που αν δν κανει την μαμουνια μου βγαζει 280Φραμες, ξαφνικα το πεταει στα 40 και μενει εκει μεχρι να περασει καποια ωρα η κανω 2-3 αλτ ταβοποτε παμε στο 1% ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.