FarmaS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2013 παιδια εχω προβλημα.. πηρα την καρτα Gigabyte GTX570 OC κ ειχα ενα τροφοδοτικο της HEC 650watt.. οταν προσπαθουσα να παιξω παιχνιδι σε ultra γραφικα εκανε ρεσταρτ.. κ μεχρι να κανει το ρεσταρτ ακουγοτανε ενας ηχος απο το τροφοδοτικο σαν να ζοριζετε..αλλαξα τροφοδοτικο κ πηρα αυτο http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001829 κ ενω ολα δουλευαν μια χαρα μετα απο λιγο εσβησε η οθονη κ αναγκαστηκα να πατησω ρεσετ για να επαναφερω τον υπολογιστη...γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει ?Gigabyte X38-DQ6Intel Quad core 2.4Western Digital 320Ram 2x1 kingston 8500 & 2x2 muskin 8500 - συνολο 6gbευχαριστω
redbighunter Απρίλιος 27, 2013 #2 Απρίλιος 27, 2013 βασικα πρεπει να ξεκινησεις να τσεκαρεις 1 προς 1 το hardware σου! cpu stress test, mem test, gpu stress! μπορει να μην ειναι η gpu που αναφερεις αρχικα και να ειναι ρευματα στη μητρικη! ( μιας και αναφερεις οτι εχεις συνολο 6 gb ram)! καποιες φορες το auto δεν ειναι αρκετο!υγ: το λινκ με το νεο σου psu δεν δουλευει...
FarmaS Απρίλιος 27, 2013 Author #3 Απρίλιος 27, 2013 αυτο ειναι Thermaltake - Global - SMART M750W - SP-750Mκ πως μπορω να κανω το τεστ?βασικα βρηκα ενα προγραμμα που μπορεις να ανεβασεις την αποδοση της καρτας κλπ ειναι το MSI Afterburner.. σκεφτομαι επειδη ειναι overclock η καρτα μηπως σε περιπτωση που ριξω τα mhz της μπας κ δουλεψει σωστα..στο google βρηκα αρκετους που ελεγαν για μαυρη οθονη αλλα επειδη δν γνωριζω καλα αγγλικα δεν ξερω αν διορθοσαν το προβλημα τους
SpirosKGR Απρίλιος 27, 2013 #4 Απρίλιος 27, 2013 Στρέσαρε τον επεξεργαστή με κανα prime95 να δεις θερμοκρασίες, idle-maxΕπίσης τρέξε 3d mark 2013-11, unigine να δεις, αν τα περάσει είσαι οκΑκόμη memtest για τις μνήμες σου.Τελευταίο bios στη mobo έχουμε; :wassat:, έχεις κλοκάρει κάρτα ; πιστεύω ότι δε τροφοδοτεί καλά την κάρτα το τροφοδοτικό. Τα καλώδια είναι οκ; τα κοίταξες ?
FarmaS Απρίλιος 27, 2013 Author #5 Απρίλιος 27, 2013 Στρέσαρε τον επεξεργαστή με κανα prime95 να δεις θερμοκρασίες, idle-maxΕπίσης τρέξε 3d mark 2013-11, unigine να δεις, αν τα περάσει είσαι οκΑκόμη memtest για τις μνήμες σου.Τελευταίο bios στη mobo έχουμε; :wassat:, έχεις κλοκάρει κάρτα ; πιστεύω ότι δε τροφοδοτεί καλά την κάρτα το τροφοδοτικό. Τα καλώδια είναι οκ; τα κοίταξες ?τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη οσο επαιζα παιχνιδι τις εβλεπα απο το cpuid hardware κ μεχρι 45 πηγε..ετρεξα το διαγνωστικο απο τα windows για τις μνημες κ δεν βρηκε καποιο σφαλμα..τα bios ειναι ενημερωμεναη καρτα ειναι ηδη κλοκαρισμενη απο το εργοστασιοαναθεμα με σημερα εδωσα 100ευρω για τροφοδοτικο.. τι θελει δλδ για να δουλεψει ? 1000αρι?!τα καλωδια ειναι ολα οκ! εχω συνδεση τα παντα οπως πρεπει..οπως ειπα κ παραπανω ειδα στο google πως αρκετοι εχουν προβλημα με μαυρη οθονη
SpirosKGR Απρίλιος 27, 2013 #6 Απρίλιος 27, 2013 τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη οσο επαιζα παιχνιδι τις εβλεπα απο το cpuid hardware κ μεχρι 45 πηγε..ετρεξα το διαγνωστικο απο τα windows για τις μνημες κ δεν βρηκε καποιο σφαλμα..τα bios ειναι ενημερωμεναη καρτα ειναι ηδη κλοκαρισμενη απο το εργοστασιοαναθεμα με σημερα εδωσα 100ευρω για τροφοδοτικο.. τι θελει δλδ για να δουλεψει ? 1000αρι?!τα καλωδια ειναι ολα οκ! εχω συνδεση τα παντα οπως πρεπει..οπως ειπα κ παραπανω ειδα στο google πως αρκετοι εχουν προβλημα με μαυρη οθονηΤσέκαρε αν έχει κυκλοφορήσει νέο bios για την κάρτα σου, είχα φίλο με gtx 670 που λόγω προβληματικού-δυλειτουργικου bios έτρωγε κάτι άκυρα όπως και σε σένα στα παιχνίδια καλή ώρα.
FarmaS Απρίλιος 27, 2013 Author #7 Απρίλιος 27, 2013 κατεβασα αυτο το αρχειο αλλα που το περναω κ πως ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3895#biosεπισης για να καταλαβετε καλυτερα ενω παιζω diablo 3 κ μετα γινεται μαυρη η οθονη βγαζει ενα μηνυμα σαν να εχω βγαλει το καλωδιο απο την οθονη.. αν θυμαμαι καλα λεει no video support.. κατι τετοιοαυτο εδω εχει καμια σχεση με το προβλημα μου ?http://support.microsoft.com/kb/2665946
SpirosKGR Απρίλιος 27, 2013 #8 Απρίλιος 27, 2013 κατεβασα αυτο το αρχειο αλλα που το περναω κ πως ? GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 500 Series - GV-N570OC-13I (rev. 2.0)επισης για να καταλαβετε καλυτερα ενω παιζω diablo 3 κ μετα γινεται μαυρη η οθονη βγαζει ενα μηνυμα σαν να εχω βγαλει το καλωδιο απο την οθονη.. αν θυμαμαι καλα λεει no video support.. κατι τετοιοαυτο εδω εχει καμια σχεση με το προβλημα μου ?"Display driver stopped responding and has recovered" error in Windows 7 or Windows Vistaάνοιξε gpuz και στείλε μας λίγο σκρινάκι να δούμε και το bios version
FarmaS Απρίλιος 27, 2013 Author #9 Απρίλιος 27, 2013 τα αποτελεσματα απο το 3dmark NVIDIA GeForce GTX 570 video card benchmark result - Intel Core 2 Quad Processor Q6600,Gigabyte Technology Co., Ltd. X38-DQ6 αν κ την πρωτη φορα κολησε στο 1 demo κ μου εγινε ολη η οθονη πρασινη.. αναγκαστηκα κ εκανα ρεσετ
mpapad Απρίλιος 28, 2013 #10 Απρίλιος 28, 2013 Τι έκδοση οδηγούς έχεις? Ακυρο... τώρα είδα το screenshot.Πως τους έκανες εγκατάσταση ( από πάνω ή νέα εγκατάσταση)?Το τροφοδοτικό φτάνει και περισσεύει για το σύστημά σου.Δοκίμασε να παίξεις με τις μνήμες... το να φορτώνεις και τα 4 slots της μητρικής σου δεν δουλεύει πάντα σωστά.
FarmaS Απρίλιος 28, 2013 Author #11 Απρίλιος 28, 2013 εσβησα τους οδηγους κ τους περασα απο την αρχημηπως πρεπει να κοιταξω τα ρευματα της καρτας απο τα bios της μητρικης?
panos 12 Απρίλιος 29, 2013 #12 Απρίλιος 29, 2013 πολυ πιθανον να ειναι θερμοκρασια, κανε αυτα τα τεστ που σε ειπανε τα παιδια, επισης λες οτι το τροφοδοτικο δεν εφτανε, εβαλες αλλο, αλλα μηπως το προηγουμε πηρα και τιποτα μαζει του; κοιταξε και αυτο το καινουριο που πηρες αν δινει καλα ρευματα αν εχει πολυμετρο
FarmaS Απρίλιος 29, 2013 Author #13 Απρίλιος 29, 2013 βασικα ειδα πως στο diablo 3 πολλα παιδια αντιμετωπισαν προβληματα με μαυρη οθονη κ με διαφορες καρτες γραφικωνγνωριζει καποιος πως μπορω να την κανω να δουλευει σε νορμαλ mhz ? να μην ειναι overclock
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.