panos aspire one Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2013 λοιπον καλησπερα σε ολους τους <<συνκαμενους>> με τους υπολογιστες...Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για το θεμα μου γιατι ειναι το πρωτο μου ποστ.Αν δεν ειναι παρακαλω τον αντμιν να το μετακινησει στο σωστο μερος.Γενικα μπορω να πω οτι ξερω αρκετα απο υπολογιστες αλλα το προβλημα αυτο με εχει κανει να σηκωσω τα χερια ψηλα:giveup:.Λοιπον εχω ενα φλασακι το οποιο δουλεβε κανονικοτατα μεχρι προχθες.Προχθες λοιπον περασα εναν φακελο με μια εργασια για το σχολειο.Παω στο σχολειο βαζουμε το φλασακι στο κομπιουτερ πουθενα ο φακελος..και αντε να πησεις τους καθηγητες οτι το φλασακι εφαγε την εργασια.:help1:..τελος παντων μη σας κουραζω απο τοτε μολις περναω εναν φακελο μεσα και βγαζω το φλασακι ο φακελος δεν υπαρχει..να σημειωσω οτι αυτο δεν γινεται με τις εικονες!Οταν λοιπον ανοιγω το φλασακι στην θεση του φακελου που ειχα περασει εμφανιζοντε τρεις νεοι φακελοιπου για ονομα εχουν τελιτσες.Να ανφερω επισης οτι κα8ε φακελος εχει μεγεθος 1,33μβ(δεν ξερω αν εχει σημασια απλα το λεω).Εκανα απειρες φορες φορματ το φλασακι αλλα τα ιδια..για πειτε καμια ιδεα τι μπορει να παιζει..υπαρχει περιπτωση να το σωσουμε η παμε για καινουργιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Tί φλασάκι είναι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos aspire one Απρίλιος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Ενα Apacer.Μου το ειχαν δωσει με το λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Size ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 30, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Ενα Apacer.Μου το ειχαν δωσει με το λαπτοπ.Α εντάξει...Μάλλον πάει για κάδο απορριμάτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos aspire one Μάϊος 2, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2013 4gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 2, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2013 Στεγνά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 2, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2013 Εμένα κάποτε έκανε παρόμοιες χαζομάρες το δικό μου (Corsair Flash Voyager) και το έσωσα κάνοντας ένα φορμάτ με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.