Jump to content

προβλημα με περασμα αρχειων σε usb stick

panos aspire one

Recommended Posts

λοιπον καλησπερα σε ολους τους <<συνκαμενους>> με τους υπολογιστες...Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος

για το θεμα μου γιατι ειναι το πρωτο μου ποστ.Αν δεν ειναι παρακαλω τον αντμιν να το μετακινησει στο σωστο μερος

.Γενικα μπορω να πω οτι ξερω αρκετα απο υπολογιστες αλλα το προβλημα αυτο με εχει κανει να σηκωσω τα χερια ψηλα:giveup:.Λοιπον εχω ενα φλασακι το οποιο δουλεβε κανονικοτατα μεχρι προχθες.Προχθες λοιπον περασα εναν φακελο με μια εργασια για το σχολειο.Παω στο σχολειο βαζουμε το φλασακι στο κομπιουτερ πουθενα ο φακελος..και αντε να πησεις τους καθηγητες οτι το φλασακι εφαγε την εργασια.:help1:..τελος παντων μη σας κουραζω απο τοτε

μολις περναω εναν φακελο μεσα και βγαζω το φλασακι ο φακελος δεν υπαρχει..να σημειωσω οτι αυτο δεν γινεται με τις εικονες!Οταν λοιπον ανοιγω το φλασακι στην θεση του φακελου που ειχα περασει εμφανιζοντε τρεις νεοι φακελοι

που για ονομα εχουν τελιτσες.Να ανφερω επισης οτι κα8ε φακελος εχει μεγεθος 1,33μβ(δεν ξερω αν εχει σημασια απλα το λεω).Εκανα απειρες φορες φορματ το φλασακι αλλα τα ιδια..για πειτε καμια ιδεα τι μπορει να παιζει..υπαρχει περιπτωση να το σωσουμε η παμε για καινουργιο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.