Jump to content

Αγορά ssd από πλαίσιο προσφορά

chris2

Recommended Posts

Βγαινει φτηνοτερα και απο amazon απο οτι ειδα εγω εριξα παραγγελεια για 1αν θα δουμε αν παραλαβουμε τωρα

O Agility 3 είναι χειρότερος όχι μόνο στο write αλλά και στο read. Ο sammy έχει καθαρές τιμές ενώ ο agility λόγω του sandforce controller οι ταχύτητες του αναφέρονται σε δεδομένα που μπορούν να συμπιεστούν. Αν όχι πέφτει κοντά σε τιμές SATA2.

υπαρχει πιθανοτητα να σου που πως τελειωσαν

Α επίσης σε συγκριση με αυτόν OCZ Agility 3 SATA 3 2.5" SSD (EOL)

ο ocz δεν ειναι ποιο γρήγορος στο write?

Εγω παραγγελεια εδωσα παρασκευη βραδυ (ξημερωματα σαββατου) παντως απο οτι μου ειπε στο τηλ μια κοπελια υπαρχει μεγαλο stock κατα ποσο ισχυει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

ρε πο%στ# μου ψινομαι να τον χτυπησω και να αντικαταστησω τον postville αλλα απο την αλλη λεω να περιμενω και να χτυπησω τον pro μετα το καλοκαιρι αφου δεν καιγομαι και ιδιαιτερα..

Διαφορές με τον pro χωρίς bench δεν θα δεις. Από θέμα durability ίσως είναι καλύτερος ο pro

Καλα ναι δεν το συζητω..σε καθημερινη χρηση που να καταλαβεις διαφορα..αλλα τα 5 χρονια και οι καλυτερες μνημες του pro οσο να ναι μετρανε ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.