GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 Οποτε παταω go για να στειλω ενα ποστ μου βγαζει αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 αμα πατησω ναι στο προηγουμενο για να δω την αναφορα σφαλματος βγαζει αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 τι Browser χρησιμοποιείς? Μήπως δεν είσαι σταθερός στα ρολόγια που έχεις βάλει? Σε μένα πάντως δε το βγάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Internet explorer εχω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 κ μια φορα που πηγα να γυρισω στην προηγουμενη σελιδα υστερα που εγραψα κ εστειλα ενα πμ εβγαλε αυτο....τι λετε να ειναι????Προσφατα περασα τα office 2003 για μια εργασια αλλα οταν τελειωσα το ξαναεβγαλα επειδη μου την εσπαγαν..... ...παιζει κανεναν ρολο το office??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Περίεργα μας τα λες... για δες αυτό:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4713 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 δε ξέρω πραγματικά, συνήθως τα runtimes errors έχουν να κάνουν με προβλήματα ευστάθειας του συστήματος. Προτείνω να δοκιμάσεις των Firefox και να δεις τι κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Σεπτέμβριος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 δοκιμασε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Σεπτέμβριος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Περίεργα μας τα λες... για δες αυτό: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4713 αργησα :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.