iparout Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2013 Χαίρετε.Είχα σκοπό να αγοράσω το Ainol Novo Hero I άμεσα αλλά, δυστυχώς, μόλις κατέστρεψα την οθόνη του λαπτοπ μου (15.4'' HP 550 6ετίας) και πλέον έχω μείνει χωρίς φορητό για λίγο.Αναρωτιόμουν, λοιπόν, αν θα άξιζε τον κόπο να προτιμήσω κάποιο tablet μεγαλύτερο των 10 ιντσών για να έχω best of both worlds. Γνωρίζω ότι σε καμία περίπτωση το ταμπλετ δεν μπορεί να αντικαταστήσει το λάπτοπ (το οποίο και θα επισκευάσω), αλλά οι απαιτήσεις μου είναι τελείως βασικές (internet, office, skype και καμιά ταινία).Υπάρχει άραγε κάτι αξιόλογο σε tablet γύρω στις 12-14'' που να είναι εξίσου value for money με το Ainol Hero και να μην κοστίζει μια περιουσία (<300 ευρώ) ? Δεν με νοιάζει τόσο η φορητότητα καθώς ο βασικότερος λόγος που θέλω μεγάλο tablet είναι για να μπορώ να το ακουμπάω μπροστά μου πάνω στο διάδρομο γυμναστικής και να βλέπω καμιά ταινία... Γι' αυτό και η απαίτηση για flat μηχάνημα (χωρίς πληκτρολόγιο) με μεγάλη οθόνη.Ιδέες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.