haris1984 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 λοιπον guyz...πριν λιγες μερες ανοιξα το πληκτρολογιο μου να το καθαρισω...δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εβγαλα απο μεσα...μεχρι ενα μακαρονι μηκους 6 εκατοστον βρηκα κατω απο το spacebar...χεχε...οχι δεν λεω σαλτσες..μιλαω σοβαροτατα...μετα το καθαρισμα...τα πληκτρα ειναι παλι μαλακα...και τα ασπρα γραμματα ξεχωριζουν πανω στα μαυρα πληκτρα...απλα...τα πληκτρα κανουν φασαρια....και μου την σπαει...και μπηκα λοιπον στη σκεψη να παρω ενα καινουριο πληκτρολογιο...λοιπον οι απαιτησεις μου τωρα...κατα προτιμηση θελω το πληκτρολογιο ΕΝσυρματο....εδω και καιρο χρησιμοποιω ασυρματο Mouse αλλα μετα απο το πρωτο μου αποτυχημενo IRDA πληκτρολογιο δεν θελω ασυρματο...απο την αλλη θελω τα κουμπια του να εχουν μικρες διαδρομες και να μην κανουν φασαρια...οπως στα λαπτοπ ενα πραγμα...δεν θελω ομως να ειναι μικροκαμωμενο..να ειναι δηλαδη φουλ σε μεγεθος...και να εχει και κανα multimedia key ετσι για ευκολια....πολλα ζηταω ο ανθρωπος???ξερει κανεις κατι να μου προτηνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 κοίτα αυτό:http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=1,CONTENTID=8655έχει περίπου 25 Ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Σκέτα ασύρματα δεν έχει η Logitech; Αναγκαστικά πρέπει να πάρεις και ποντίκι δηλαδή; Sorry for the offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Σκέτα ασύρματα δεν έχει η Logitech; Αναγκαστικά πρέπει να πάρεις και ποντίκι δηλαδή; το μιντια (σορυ αλλά δεν έχω Αγγλικά τώρα) στο λινκ είναι σκέτο πλη/γιο (απλώς στο τέλος της σελίδας είναι η διαφήμιση του ΜΧ1000 ποντικιού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 δεν εχω δει πουθενα σκετα ασυρματα πληκτρολογια...παιδια...ενα ειναι το ονειρο...logitech dinovo...και τι μου λετε μετα εσεις τα ακουω βερεσε..το θεμα ειναι οτι δεν εχει βγει τοσο καλο στα ρεβιους...αργει και γυρω στα 10 δευτερα να παρει μπρος απο τη στιγμη που bootαρουν τα windows...δεν μπορουσαν να του βαλουν μια μανιβελα οι ευλογημενοι?...αυτο το πληκτρολογιακι που το βρισκω spc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Σκέτα ασύρματα δεν έχει η Logitech; Αναγκαστικά πρέπει να πάρεις και ποντίκι δηλαδή; Sorry for the offtopic Αρχική απάντηση από spc το μιντια (σορυ αλλά δεν έχω Αγγλικά τώρα) στο λινκ είναι σκέτο πλη/γιο (απλώς στο τέλος της σελίδας είναι η διαφήμιση του ΜΧ1000 ποντικιού) σόρυ, κατάλαβα ανάποδα όντως ασύρματο σκέτο κ/β δεν βγάζει (απ'όσο ξέρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 το ντινοβο όντως είναι όνειρο (το έχω στο χομ σινεμα) αλλά όντως θέλει λίγο για να πάρει μπρος (αν και βέβαια γι' αυτό νομίζω ότι φταίει ότι το ξεχωριστό μιντια παντ που έχει και οι ρυθμίσεις του)αλλά από την άλλη 200 Ευρώ είναι πολλά (έστω αν παίρνεις και το ΜΧ900 και μπλουτουθ χαμπ)βέβαια για την χρήση που προορίζεται είναι κορυφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 το εχεις???...ζηλευω....ειναι κορυφαιο...απλα οτι πιο ομορφο υπαρχει στην αγορα αυτη τη στιγμη...αυτο το Logitech media Που το βρισκουμε?πλαισιο υπαρχει?αν ναι ισως παω τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=036για ριχτε μια ματια...χεχεχε...περριτο για τους περισσοτερους μας..και κατα την αποψη μου αμφιλεγομενων ικανοτητων...αλλα εχει φαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=036για ριχτε μια ματια...χεχεχε...περριτο για τους περισσοτερους μας..και κατα την αποψη μου αμφιλεγομενων ικανοτητων...αλλα εχει φαση! όντως θα πουλήσει (πιο πολύ για τη φάση όπως είπες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984αυτο το Logitech media Που το βρισκουμε?πλαισιο υπαρχει? είναι νέο μοντέλο, δεν ξέρω πόσο έχει κυκλοφορήσει στα μαγαζία, πιθανότατα θα το έχουνΥΓ έχεις και πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 by the way...αυτο το Logitech media keyboard δεν φαινεται καθολου ασχημο...μαυρο,λεπτο,και κατι πολυ ωραιο ειναι το μπρος πίσω στα σιτε...κατι που θα με βολευε πολυ...τα F-buttons δεν μου πολυαρεσουν μονο...δεν ξερω...πρεπει να το δω απο κοντα και μετα θα δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 16, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 εγώ πάντως έχω το logitech cordless desktop bluetooth, και είμαι παρα πολύ ικανοποιημένος. το ποντίκι είναι εκπληκτικό,και το πληκτρολόγιο απολαυστικότατο, γράφεις χωρίς να κουράζεσαι καθόλου.η εμβέλεια είναι όντως γύρω στα 10 μέτρα, οπότε κορυφαία, και το μόνο - είναι ότι με τους οδηγούς της logitech αργεί λίγο να φορτώσει στα win. (μένεις κάπου 5 δεύτερα χωρίς πληκτρολόγιο). το dinovo ίσως να μη βολεύει τόσο στο pc, είναι πιο πολύ για home cinema φάση.το logitech που είδα στο link φένεται να έχει ίδια πλήκτρα με το δικό μου, οπότε μάλλον θα είνια καλό σε αίσθηση, και για 25 ευρώ λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 πρωτον ανεβαινει πολυ ο πηχης αμα παω για την Bluetooth εκδοση...δευτερον...δεν θελω να αλλαξω το εδω και 4 χρονια αγαπημενο ποντικακι μου logitech παλι αλλα με trackball...το εχω βολευτει τοσο πολυ που δοκιμασα να κανω δουλεια με κανονικο ποντικι και στην αρχη μου εσπασε τα νευρα..χεχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 16, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Εγώ σήμερα με 10 ευρούδια αγόρασα αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 16, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 τι δουλεύεις trackball? εμένα μου σπάει τα νεύρα το trackball. Σέρνεται.ανεβαίνει η τιμή και δεν αξίζει, γιατί θες μόνο keyboard. εγώ όταν το πήρα,ήθελα μόνο ποντίκι, αλλά το ποντίκι σκέτο έκανε ήδη 100-120 ευρώ οπότε δεν έλεγε. 144 το είχα πάρει το πακέτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 trackball....θυμαμαι οταν το ειχα πρωτοδει καθομουν στη βιτρινα του μαγαζιου και το κοιταζα για ποση ωρα..και μαζεψα 45,000 και πηγα και το πηρα...στην αρχη το μετανιωσα γιατι με δυσκολεψε....μετα ομως συνειδητοποιησα οτι ειναι οτι καλυτερο για εναν τεμπελη μιας και ουτε το χερι σου δεν χρειαζεται να κουνησεις... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 17, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Τσέκαρε το πλκυρ. του πλαισίου που έχει 5 ευρώ και θα με θυμηθείς!!Σαν πληκτρολόγιο από λάπτοπ είναι και εγώ τώρα αυτο χρησιμοποιώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leontas Σεπτέμβριος 20, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Παιδιά με τα πληκτρολογια αυτα στο BIOS λειτουργουν κανονικα???Το λέώ γιατι εγω με της Microsoft ενα USB πληκτρολογιο και ενω στο bios μπαινω κανονικα, απαξ και περάσει το screen POST μετα δεν λειτουργει!! Δηλαδή για να μπω safe mode μπορω μονο με PS2 keyboard!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 20, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 @leontas: Σύνδεσέ το σε PS2. Κι εμένα μου τα κάνει αυτά τα κουλά.Πάντως εγώ το πληκτρολόγιό μου δεν το αλλάζω με κανένα. Είναι το πιο βολικό που έχω χειριστεί ποτέ. Μιλάω για το MS Office keyboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.