Mad Gamer Μάϊος 11, 2013 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Ευχαριστω πολυ . Παιδια τα συγκεκριμενα reservoir εχουν ενσωματωμενο φωτισμο η τον προσθετουμε εμεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάϊος 11, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Έχει δικό του, αλλά χρειάζεται έναν inverter διάβασε και τα καταλάβεις. Εγώ προσωπικά το θεωρώ άχρηστο και άσχημο. Αν δεν σε πειράζει όμως να επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι η τοποθέτηση της αντλίας. Έχει κανείς καμμιά άποψη γι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Μάϊος 11, 2013 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 χιλια συγνωμη για το offtopic . Δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα θα μπορουσες να βαλεις την αντλια στο πατωμα του κουτιου . Επισης επειδη ιδα πιο πανω που ελεγες για τους κραδασμους και το θορυβο , θα μπορουσες να βαλεις δυο αντλιες και θα ηταν κια πιο αθορυβο το συστημα και σε περιπτωση που χαλασει η μια , η δευτερη συνεχιζει και σου κραταει το συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάϊος 11, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Δεν πειράζει για το off. Θέλω να αποφύγω 2 αντλίες γιατί δεν νομίζω οτι μου χρειάζονται. Αν η αντλία μπεί πάνω σε αυτό είναι αθόρυβη στις περισσότερες ταχύτητες.Μπορεί να μπει στον πάτο ναι, και να έρχονται οι σωλήνες απο τα grommets αλλά θα πρέπει να βγεί το lower hard drive cage και μαζί με αυτόν έναν SSD που έχω που θα πρέπει να τον κολλήσω από πίσω με velcro..θα ήθελα να το αποφύγω αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Μάϊος 11, 2013 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 κατι αναλογο γινεται ?https://www.google.gr/search?q=800d&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=mlaOUb3sEKmy7Aa71YHoAw&biw=1920&bih=955&sei=nVaOUaauPISuOYyageAN#imgrc=6P93Iei1zuK4iM%3A%3BVia5a_fxkaKIHM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.darkbrush.net%252Fimg%252FStendhalProject%252Fsp-fin6.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fhardforum.com%252Fshowthread.php%253Fp%253D1036530133%3B1200%3B799 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάϊος 11, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Ετσι ακριβώς όχι, γιατί θα αντλία θα σηκωθεί (και αυτός αν δεις δεν έχει gpu block) αλλά γίνεται κάτι παραπλήσιο, που είναι και η δεύτερη μου επιλογή. Να μπεί δηλαδή η αντλία όπως στη φωτογραφία αλλά πιο μέσα και η εξαγωγή να είναι μπροστά με ένα compression 90deg και να στέλνει τον σωλήνα προς τα πίσω και πάνω προς την εισαγωγή του ψυγείου. Αυτή η λύση είναι και η πιο εύκολη αλλά οδηγεί σε λίγο πιο messy λούπα και το κυριότερο ο σωλήνας ασκεί πίεση που πάει να 'σηκώσει' την αντλία και έτσι δεν ξέρω αν θα αντέξει το αυτοκόλλητο :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάϊος 13, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Παιδιά κανείς για την αντλία? Στην προσπάθεια μου να κάνω την ζωή μου πιο εύκολα πήρα και 2 απο αυτά τα κοντά. Αν τα πράγματα ζορίσουν μαζί με τα λεπτά clamps της phobya μπορεί να σώσουν την κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Μάϊος 15, 2013 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 Λοιπόν παιδιά πρέπει να μοιραστώ μαζί σας έναν προβληματισμό που έχω για την τοποθεσία της αντλίας. Αυτό που θα ήθελα ιδανικά να κάνω είναι να την τοποθετήσω σε αυτό το σημείο : αλλά θα υπάρχουν 2 διαφορές. Πρώτον θα είναι σηκωμένη 20-25mm πιο πάνω γιατί απο κάτω θα μπεί το noise destructor και δεύτερον σε αυτήν την θέση θα έχει εισαγωγή και εξαγωγή στην μπροστινή πρόσοψη και όχι πάνω, ακριβώς όπως έχω βάλει στην φωτογραφία με το φίλτρο. Το σχέδιο λοιπόν που δεν ξέρω αν θα πετύχει είναι να συνδέσω την εξαγωγή της αντλίας με το gpu block. Αυτό θα το κάνω χρησιμοποιώντας ενα 90deg compression στην κάτω δεξιά υποδοχή του block το οποίο θα 'κατεβάσω' λίγο με μικρά extensions στο ύψος της εξαγωγής της αντλίας. Ελπίζω να κατάλαβε κάποιος! Το θέμα είνα φυσικά οτι παίζει πολύ λίγος χώρος στον οριζόντιο άξονα και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω..δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περάσω τα fittings..Κάτι άλλο κουλό που σκέφτηκα και δεν ξέρω αν γίνεται είναι να περάσω εξ αρχης τα compression και επειδή το 90deg είναι περιστρεφόμενο με ένα πενσάκι να το βιδώσω κατευθείαν στo gpu block.. Το gpu block δίνει τα connectors κάπου στην μέση της κάρτας. Αν γίνει αυτό η σειρά θα είναι φυσικά pump>gpu>cpu>rad>res>pump Τι λέτε γίνεται? συμφωνα με αυτη τη φωτο ,για πιο καθαρο κυκλωμα , η αντλια κατω απο το ρεσ οπως φαινεται στη φωτο με το ρεσ της μεσα στις 5.25 εννοειται ψηλοτερα απο την αντλια , και η σειρα ,αντλια ψυγειο [τα ρακορ του ψυγειου απο τη μερια των 5.25] μπλοκ,μπλοκ δοχειο, ακομα καλυτερα αν αναμεσα στα μπλοκ μεσολαβουσε και ενα μικρο ψυγειο στον πισω ανεμιστηρα ,και ακομα καλυτερα αν ειχες ενα ρεσ για d5 να την ενσωματωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάϊος 15, 2013 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 Δεν θέλω να την βάλω σε d5 bayres γιατί αν και πολύ καλή λύση, το res συντονίζει και κάνει θόρυβο. Μόνο αν η αντλία μπει πάνω σε αφρό λύνεται αυτό. Σαν res θα έχω ένα απλό 5.25. Εξτρά ψυγείο επίσης καλή ιδέα αλλά σε μελλοντική αναβάθμιση (με το καινούριο corsair που ζαχαρώνω και άλλο hardware). Μού είναι μεγάλος πονοκέφαλος η αντλία. Ελπίζω να τα καταφέρω να την βάλω εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Μάϊος 15, 2013 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 δεν ξερω και πιο τοπ εχεις αν δινει εξοδο απο πανω για να πηγαινει ισια στο ψυγειο πανω, οσο για την εισοδο της αντλιας με ενα 45ρι ρακορ θα πηγαινει ευκολα στις 5.25 που θα ναι το ρες , το κουτι ειναι τεραστιο λιγο δεξια λιγο αριστερα θα βρεις τροπο να τη βαλεις στο σημειο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάϊος 15, 2013 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 To top είναι της EK και δίνει έξοδο και μπροστά και πάνω. Το να πηγαίνει η πάνω έξοδος στο ψυγείο (με τα ρακορ όπως στην φωτό) είναι λίγο δύσκολο γιατί θα σηκωθεί απο το destructor, είναι και σχετικά μέσα (πιο μέσα απο το factory top της αντλίας) και λογικά θα βρεί στην κάρτα γραφικών.Το πρόβλημα δεν είναι η είσοδος της αντλίας. Αυτή θα συνδεθεί κανονικά με το 5.25 res χωρίς κανέναν αντάπτορα. Το πρόβλημα είναι αν θα καταφέρω να συνδέσω την μπροστά έξοδο με το gpu block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Μάϊος 15, 2013 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 δεν νομιζω να ναι πια τοσο μεγαλη η καρτα γραφικων που στο 800d να μην αφηνει χωρο να περασει ενας σωληνας και να πηγαινει πανω στο ψυγειο, στην τελικη στην εξοδο της αντλιας μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα ρακορ 45 μοιρων ωστε ο σωληνας να πηγαινει πιο κολητα στις 5.25. οταν το στησεις με το καλο μπορεις να μετρησεις και να δεις τις επιλογες σου καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάϊος 23, 2013 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Λοιπόν όλο το project θα τραβήξει προς βαθύ καλοκαίρι γιατί έχω πολύ δουλειά, καθόλου χρόνο και χρειάζομαι το pc λειτουργικό no matter what. Tα έχω παραλάβει όλα, μου μένει το υγρό. Αυτό θα είναι μάλλον mayhems pastel, ελπίζω μόνο να μην το μετανιώσω... Για την αντλία ακόμα το σκέφτομαι. Βρήκα φωτογραφίες απο το παλιό που είχα φτιάξει. Βάζω μερικές έτσι για το vintage. ΤΡΕΛΗ κακγουριά έτσι? Ήταν και οι εποχές άλλες βέβαια, απο όλες τις απόψεις. Ας έρθουμε στα σημερινά όμως και κυρίως ας σοβαρευτούμε. XSPC RX, GT AP15, gasket, sleeving και οι μαύρες βίδες που σας έλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Μάϊος 24, 2013 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Βάζω μερικές έτσι για το vintage λεει [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OU6yTLjUQE0]Είστε πολύ ωραίος τύπος κύριέ μου... - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Ιούνιος 19, 2013 Author #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 Σήμερα έβαλα το gpu waterblock. Πρώτη φορά που έβαζα κάποιο full-cover. Σε 1-2 ram η ταινία παίζει και να μην καλύπτει το 100% της επιφάνειας, δηλαδή κανένα χιλιοστό μπορεί να είναι γυμνό. Δεν νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα αυτό έτσι? Αύριο με το καλό leak testing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Ιούνιος 20, 2013 Author #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Χο χο :clap: Τρέχει αρκετές ώρες έτσι και κανένα πρόβλημα. Θα το αφήσω όλο το βράδυ μπας και βγάλει κανένα slow αλλά χλωμό το κόβω. Γενικά πέρασα πολύ ωραία με το instalation εκτός απο την στιγμή που ζόρισα αρκετά την vga για να κάνω την ένωση με την cpu. Tο pcb λύγισε αρκετά και έμεινε έτσι για κάποιο χρόνο (λιγότερο απο ένα λεπτό). Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα? Θα με αγχώνει λίγο μέχρι να το ανάψω κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Ιούλιος 7, 2013 Author #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Όλα καλά τελικά. Κανένα πρόβλημα γενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.